Selectează o Pagină

INSPIRAȚII CEREȘTI IMPORTANTE, MEDJUGORJE LUNA APRILIE 2023,Emilia Mezei

Pulsating Sun in Medjugorje, 1 april 2023, Emilia Mezei
Soarele a Pulsat în Medjugorje, prima sâmbătă 1 aprilie 2023, Emilia Mezei

Link video;https://www.facebook.com/poweroftheflameoflove/videos/624284406265508

Dragii mei, cu mare drag împărtășesc cu voi și această filmare miraculoasă.
De asemenea am scris și textul videoclipului, ca să înțeleagă și cei care nu vorbesc limba română.

Filmare Miraculoasă, prima sâmbătă 1 aprilie 2023, în timpul Liturghiei de seară, am avut parte și de o binecuvântare mai specială și Inspirație Divină.

Astăzi 1 aprilie 2023, prima sâmbătă, în timpul Liturghiei de seară, uitați și voi, SOARELE PULSEAZĂ. Am avut parte și de un Miracol, câteva picături,ca o ploaie au picat peste noi, ca un fel de binecuvântare…sau ca și cum cerul ar plînge… plînge pentru noi, pentru păcatele noastre, în timp ce s-a citit Evanghelia despre Patimile (Suferințele) Domnului Isus în timpul Liturghiei de astăzi.
MULȚUMIM TATĂLUI CERESC, SFINTEI TREIMI, SFINTEI FECIOARE MARIA, PENTRU TOT…PENTRU ACEST TIMP DE HAR…PENTRU BINECUVÂNTĂRI.

Sunt Emilia Mezei.
Să aveți parte de un weekend binecuvîntat!
Vă iubesc pe toți!
Vă mulțumesc!

Rugați-vă NOVENELE în ”Cinstea lui Isus Regele Universului”. Laudă și Mulțumire pentru tot ce a făcut pentru noi… pentru salvarea și mântuirea sufletelor noastre și a întregii omeniri…și pentru acest Timp de Har. Mulțumim și pentru Prezența Sfintei Fecioare Maria-Regina Păcii, care de de peste 41 de ani
zi de zi coboară din Cer, să fie alături de noi, să ne ajute, să ne mijlocească haruri.

PENTRU CĂ DUMNEZEU VREA SĂ NE SALVEZE…A FĂCUT TOTUL… ȘI FACE
TOTUL PENTRU SALVAREA ȘI MÎNTUIREA SUFLETELOR NOASTRE,
SĂ FIM LIBERI CU ADEVĂRAT ȘI FERICIȚI, ȘI SĂ NE REDOBÂNDIM MOȘTENIREA NOASTRĂ ”PARADISUL”, FERICIREA
VEȘNICĂ.
Fiți binecuvîntați cu toții!
Vă mulțumesc!

Inspirație Divină, Vinerea Mare 7 aprilie 2023,Krizevac-Medjugorje,Emilia Mezei


(Filmare video 4 minute și 21 de secunde)

Link video;https://www.facebook.com/poweroftheflameoflove/videos/1337353523858683

KRIZEVAC-MEDJUGORJE! Mulțumim Sfintei Treimi, Iubitei noastre Mame Cerești pentru această zi superbă!
Uitați, aici este plăcut, este soare! Mulțumim pentru tot!!! Mulțumim DOMNULUI ISUS, pentru JERTFA URIAȘĂ FĂCUTĂ DIN MULTĂ IUBIRE, PENTRU SALVAREA ȘI MÂNTUIREA SUFLETELOR NOASTRE. LAUDĂ ȘI MULȚUMIRE ACUM ȘI PURUREA ȘI ÎN VECI VECILOR!

După cum vedeți, este lume multă…au fost foarte mulți care au făcut în cursul zilei de astăzi…și continuă să facă Calea Crucii, cu inimile pline de iubire și recunoștință, față de JERTFA URIAȘĂ FĂCUTĂ DIN MULTĂ IUBIRE DE DOMNUL NOSTRU ISUS CRISTOS, SALVATORUL ȘI MÂNTUITORUL SUFLETELOR NOASTRE.
După cum vedeți, sunt foarte mulți tineri! OMENIREA MAI ARE ȘANSĂ…ÎN SPECIAL CĂND TINERII SE ROAGĂ, ISPĂȘESC, CU INIMILE PLINE DE IUBIRE ȘI RECUNOȘTINȚĂ, CALEA SFINTEI CRUCI…TINERI, BĂTRĂNI, COPII, FAMILII ÎMPREUNĂ. Este foarte frumos să vezi familii împreună, în special tineri, că se roagă Calea Sfintei Cruci, mulțumin-d pentru tot. LAUDĂ ȘI MULȚUMIRE ACUM ȘI PURUREA ȘI ÎN VECI VECILOR! Amin! Vă transmit în această zi binecuvântată, de aici de la Medjugorje, Krizevac, sărbători fericite-binecuvântate, multă lumină, pace, multă fericire. Deschideți-vă inimile pe deplin, purificați-vă…și permiteți ca Domnul Isus să renască în inimile voastre, la o nouă viață; curată, frumoasă și binecuvântată.
Rămâneți în Pace și Iubire!

Sunt Emilia Mezei! Vă transmit multe salutări, multe binecuvântări, astăzi 7 aprilie 2023 de pe Krizevac.
RUGAȚI-VĂ ȘI NU VĂ TEMEȚI, CĂ DUMNEZEU NE IUBEȘTE! RUGAȚI-VĂ!!!
Fiți binecuvântați cu toții!
Rămâneți în Pace și Iubire!
CRISTOS A ÎNVIAT! ADEVĂRAT A ÎNVIAT!!!
Și dacă trăim în păcate…atunci încă suntem morți!
Cum ne-a transmis Domnul Isus în mesajul din 26 martie 2023… SĂ MURIM ÎN PĂCATE, (SĂ MOARĂ OMUL VECHI)…ȘI SĂ RENAȘTEM ÎMPREUNĂ CU EL, LA O NOUĂ VIAȚĂ… PLINĂ DE SPERANȚĂ, PACE, FERICIRE, BUCURIE…ÎN SPECIAL LA VIAȚA ETERNĂ, ÎN PARADIS.
Fiți binecuvântați cu toții! Vă mulțumesc!

Filmare realizată în Vinerea Mare, Krizevac-Medjugorje, 7 aprilie 2023

Dragi mei, cu mare drag împărtășesc cu voi și această filmare, realizată în Vinerea Mare, 7 aprilie 2023, Krizevac-Medjugorje

Link Video; https://www.facebook.com/poweroftheflameoflove/videos/1207166736665118

Filmare realizată în Vinerea Mare, Krizevac-Medjugorje, 7 aprilie 2023

Un bărbat care în Vinerea Mare, 7 aprilie 2023, a făcut Calea Sfintei Cruci, a urcat Krizevac desculț, în mâini și în genunchi.
Am filmat după ce am coborît de la Cruce, Krizevac-Medjugorje

Aici vedeți un bărbat care a făcut un SACRIFICIU EXTREM DE MARE, să urci Krizevac în mâini și în genunchi și desculț. Dar să urci în mîini( coate) și în genunchi este un SACRIFICIU ENORM.
Uitați și voi, obosit…aproape a ajuns.Mulțumim!
De aceea se mai îndură Tatăl Ceresc de această lume, că mai sunt ispășitori care fac sacrificii!
Laudă și Mulțumire Domnului Isus pentru tot ce a făcut din iubire pentru noi și întreaga omenire. SACRIFICIU MARE!

Imediat ajunge sus la Cruce.
GOD BLESS YOU FOR THIS SACRIFICE! DUMNEZEU SĂ-L BINECUVÎNTEZE PENTRU ACEST SACRIFICIU!
Laudă și Mulțumire pentru tot!
RUGAȚI-VĂ ȘI FIȚI RECUNOSCĂTORI TATĂLUI CERESC PENTRU TOT!!!
FIȚI RECUNOSCĂTORI DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS PENTRU JERTFA URIAȘĂ FĂCUTĂ DIN MULTĂ IUBIRE PENTRU SALVAREA ȘI MÂNTUIREA SUFLETELOR NOASTRE ȘI A ÎNTREGII OMENIRI!
Fiți binecuvântați!Emilia Mezei

Inspirație Divină, vineri 21 aprilie 2023, Krizevac-Medjugorje,Emilia Mezei

Link Video; https://www.facebook.com/poweroftheflameoflove/videos/1390905368151200

Dragii mei, vă salut pe toți cu mare drag de la Medjugorje, de pe Krizevac, astăzi, vineri 21 aprilie 2023.
Vă transmit tuturor, multe salutări, multe binecuvântări, multă pace și multă multă multă iubire. Dacă avem Iubire și Pace atunci avem Totul!
Dragii mei, nu pot decât să vă urez tuturor toate cele bune! SĂ VĂ DESCHIDEȚI INIMILE PE DEPLIN, ȘI SĂ-L ACCEPTAȚI PE DOMNUL ISUS ÎN VIAȚA ȘI ÎN SUFLETELE VOASTRE, CA DOMN ȘI SALVATOR. SĂ RESPECTAȚI PORUNCILE CEREȘTI…SĂ IUBIȚI, SĂ FIȚI BUNI, SĂ FACEȚI TOT CE MAI PUTEȚI…SĂ FIM RECUNOSCĂTORI TATĂLUI CERESC, CĂ ÎNCĂ SE MAI ÎNDURĂ DE NOI, DE ÎNTREAGA OMENIRE, NE MAI ACORDĂ TIMP DE HAR, CA SĂ MAI AIBĂ TIMP SĂ SE CONVERTEASCĂ, SĂ SE CĂIEASCĂ, ȘI SĂ REPARE RĂUL…ȘI TOȚI CEI CARE ÎNCĂ NU L-AU CUNOSCUT PE TATĂL CERESC, PE DOMNUL ISUS ȘI IUBIREA LUI INFINITĂ PENTRU NOI ȘI ÎNTREAGA OMENIRE. SĂ NE RUGĂM, SĂ CONTINUĂM CU POSTURILE și CU NOVENELE.
SĂ NU NE TEMEM, CĂ DUMNEZEU ESTE CU NOI, ESTE TATĂL NOSTRU. DUMNEZEU ESTE IUBIRE! NE-A CREAT DIN IUBIRE, CA SĂ FIM LIBERI ȘI FERICIȚI PENTRU TOTDEAUNA ȘI SĂ AJUNGEM ÎN PARADIS. NICIDECUM NU NE-A CREAT SĂ FIM SLUGILE CELUI RĂU…DE ACEEA SĂ NU NE TEMEM!
SĂ VENIM ACUM LA TATĂL CERESC CU O INIMĂ PLINĂ DE CĂINȚĂ, ȘI CU MULTĂ IUBIRE, ÎNCREDERE ȘI SPERANȚĂ…ȘI TOTUL VA FI BINE!
VIITORUL NE VA FI ASIGURAT, ȘI VOM FI FERICIȚI PE DEPLIN ȘI VOM AJUNGE CU TOȚII ÎN PARADIS. ASTA VĂ DORESC TUTUROR, SĂ AJUNGEM CU TOȚII ÎN PARADIS, SĂ FIM LIBERI ȘI FERICIȚI PENTRU TOTDEAUNA!
De aceea trebuie să facem tot ce putem încă acuma! SĂ LUPTĂM PENTRU BINELE NOSTRU ȘI A ÎNTREGII OMENIRI, PENTRU SUFLETUL NOSTRU ȘI A CELOR DRAGI. SĂ FACEM TOT CE PUTEM…SĂ NE RUGĂM, SĂ ȚINEM POSTURILE, NOVENELE…ȘI PRIN ACEST MOD PUTEM DIMINUA RĂUL, CUM NE-A TRANSMIS, ȘI DIN CATASTROFE… PUTEM AJUTA LA SALVAREA SUFLETELOR, BISERICII, ȘI A ÎNTREGII OMENIRI DIN MÂINILE RĂULUI.
Rămâneți în Pace și Iubire!
Vă transmit tuturor toate cele bune de la Medjugorje, de pe Krizevac.
Fiți binecuvântați cu toții! RUGAȚI-VĂ, ȘI TOTUL VA FI BINE!!!
Sunt Emilia Mezei.Vă iubesc! Mulțumesc.
Găsiți Mesaje Importante postate pe Blog; emilia.ro/blog
De asemenea acuma, și pe Noul Cont de Facebook; Ema Victory. Puteți să vă înscrieți, pînă voi reuși să recuperez celălalt cont de Facebook; Emilia Mezei Oficial.
Am încredere în Dumnezeu și în Iubirea Lui Infinită. Mulțumesc pentru acest Timp de Har, pentru PREZENȚA SFINTEI FECIOARE MARIA, REGINA PĂCII ALĂTURI DE NOI. Să ne rugăm și să nu ne temem, totul va fi bine!!!
SĂ AVEM ÎNCREDERE DEPLINĂ! SĂ RESPECTĂM PORUNCILE CEREȘTI, PENTRU CĂ TOATE SUNT PENTRU BINELE ȘI FOLOSUL SUFLETULUI NOSTRU, PENTRU FERICIREA, PACEA NOASTRĂ ȘI PENTRU BINELE NOSTRU!
Fiți binecuvântați cu toții! Vă iubesc pe toți!
RUGAȚI-VĂ ȘI TOTUL VA FI BINE ȘI NU VĂ TEMEȚI, CĂ DUMNEZEU NE IUBEȘTE FOARTE MULT ȘI DOREȘTE CU TOT DINADINSUL SĂ NE SALVEZE!
De noi depinde, dacă ne dorim cu adevărat acest lucru, să luptăm, și să facem tot ce mai putem acuma, pentru salvarea sufletului nostru, a semenilor noștri, a familiilor noastre, a celor dragi, a bisericii și a întregii omeniri din mâinile răului.
Fiți binecuvântați cu toții!
Rămâneți în Pace și Iubire!
Vă iubesc! Vă mulțumesc!
De aici de pe Krizevac.
Fiți binecuvântați cu toții!


Postez toate aceste Videoclipuri impresionante din luna aprilie 2023, în ordine cronologică!

Vă rog Distribuiți!!!

Mulțumesc!

Vă doresc tuturor toate cele bune,Emilia Mezei