Selectează o Pagină

INSPIRAȚII CEREȘTI FOARTE IMPORTANTE LUNA OCTOMBRIE 2022,MEDUGORJE,Emilia Mezei

Inspirație Divină, prima vineri 7 octombrie 2022, Krizevac-Medugorje,Emilia Mezei
Filmare Miraculoasă Video (4 minute și 43 secunde)

Dragii mei, sunt Emilia Mezei, și astăzi prima vineri 7 octombrie, sunt din nou aici pe Krizevac, am făcut Calea Crucii cu inima plină de recunoștință, față de Sfânta Treime, că încă mai permite pe pământ alături de noi, prezența iubitei noastre Mame Cerești, Regina Păcii-Regina Universului.
După ce m-am rugat, aici apare, vedeți și un Semn Miraculos…Mulțumesc Sfintei Treimi. O să fie bine, să ne rugăm, să continuăm cu posturile, cu rugăciunile, cu novenele…să facem tot ce mai putem…că TATĂL CERESC ESTE ALĂTURI DE NOI, Este Creatorul Cerului și al Pământului, EL ARE ULTIMUL CUVÂNT…NOI TREBUIE DOAR SĂ NE ÎNCREDEM ÎN EL, SĂ NE ÎNTĂRIM ÎN CREDINȚĂ ȘI IUBIRE, SĂ NE RUGĂM, ȘI SĂ NU MAI ACCEPTĂM SĂ FIM CONDUȘI DE CEI RĂI…CĂ DOAR NOI SUNTEM COPIII LUI DUMNEZEU, ȘI AVEM UN TATĂ CERESC-DUMNEZEU ATOTPUTERNIC, CARE ESTE ALĂTURI DE NOI ȘI NE AJUTĂ MEREU…DOAR TREBUIE SĂ AVEM ÎNCREDERE DEPLINĂ. SĂ NE RUGĂM ȘI TOTUL VA FI BINE.
SĂ NU MAI ACCEPTĂM RĂUL, MINCIUNILE…CĂ ASTFEL EL NE VA DOMINA, NE VA CONTROLA ȘI NE VA DISTRUGE.

SĂ RĂMÂNEM PUTERNICI ȘI STATORNICI ÎN CREDINȚĂ ȘI IUBIRE PÂNĂ LA MOARTE.
SĂ NU NE FIE FRICĂ DE VIITOR, DE MOARTE, PENTRU CĂ DOMNUL ISUS A ÎNVINS MOARTEA ȘI NE-A DESCHIS PORȚILE PARADISULUI, UNDE NE AȘTEAPTĂ PE TOȚI CU MARE DRAG.

ALEGEREA NE APARȚINE DACĂ, DACĂ DORIM SĂ FACEM PARTE DIN PATRIA CEREASCĂ…ȘI SĂ AJUNGEM ÎN PARADIS… SĂ FIM FERICIȚI PENTRU TOTDEAUNA. ACUMA TREBUIE SĂ NE DECIDEM!!!
ESTE UN TIMP FOARTE IMPORTANT ȘI HOTĂRÂTOR PENTRU NOI, PENTRU SUFLETUL NOSTRU… ȘI ÎN PRIMUL RÂND PENTRU VIITORUL NOSTRU ȘI PENTRU ETERNITATE.
DECI, TREBUIE SĂ FIM HOTĂRÂȚI…SĂ ABANDONĂM RĂUL, PĂCATELE…SĂ NE CONVERTIM PE DEPLIN, SĂ NE RUGĂM, SĂ NU NE FIE FRICĂ…ȘI TOTUL VA FI BINE.
Să fim cu inimile pline de recunoștință, pentru acest timp de har și de mari binecuvântări.
LAUDĂ ȘI MULȚUMIRE TATĂLUI CERESC, SFINTEI TREIMI, ACUM ȘI PURUREA ȘI ÎN VECI VECILOR.


Mulțumesc și pentru acest SEMN MIRACULOS, astăzi, prima vineri 7 octombrie 2022, când de astfel sărbătorim și pe Sfânta Fecioară Maria-Regina Rozarului.


Să continuăm să ne rugăm Rozarul cu multă speranță și încredere, ȘI SĂ OFERIM UN ROZAR ZILNIC LA INTENȚIILE SFINTEI FECIOARE MARIA, CA SĂ POATĂ AJUTA ȘI SALVA CÂT MAI MULTE SUFLETE…ȘI ÎNTREAGA OMENIRE.

SĂ FACEM ACUMA, TOT CE MAI PUTEM…ȘI SĂ NU NE FIE FRICĂ!
Vă iubesc pe toți!
Vă doresc o nouă lună binecuvântată, multă pace.
Rămâneți în Pace și Iubire!

Țineți cont de toate mesajele transmise de iubita noastră Mamă…transmise și prin mine… și de la Domnul Isus…SĂ LUĂM ÎN SERIOS ACEST TIMP DE HAR…ȘI SĂ NU NE FIE FRICĂ…CĂ DUMNEZEU NE IUBEȘTE ȘI VREA SĂ NE SALVEZE CU ORICE CHIP, DE ACEEA NE-A MAI DAT TIMP DE HAR…CĂ VREA CA SĂ SALVEZE CÂT MAI MULTE SUFLETE.
Fiți hotărâți și spune-ți un DA, HOTĂRÂT LUI DUMNEZEU…DA, HOTĂRÂT LUI ISUS…DA, HOTĂRÂT IUBIRII, PĂCII…ȘI DA, VREAU SĂ AJUNG ÎN PARADIS, SĂ FIU LIBER ȘI FERICIT PENTRU TOTDEAUNA.
SĂ FIM HOTĂRÂȚI, ȘI SĂ FACEM TOT CE PUTEM CA SĂ LUPTĂM PENTRU SALVAREA NOASTRĂ, A SEMENILOR NOȘTRI, A ȚĂRII, A BISERICII ȘI A ÎNTREGII OMENIRI.
Fiți binecuvântați cu toții, sunt Emilia Mezei.
Vă iubesc pe toți!
Mă rog pentru voi, rugați-vă și voi… ȘI NU VĂ TEMEȚI…CĂ DUMNEZEU ESTE CU NOI.

ȘI CINE ESTE CA DUMNEZEU?
CÂND DOMNUL PORUNCEȘTE ȘI DIAVOLUL SE SUPUNE!

Vă rog să Distribuiți!
O lună binecuvântată!

Vă mulțumesc!

Voi posta și videoclipul!

Inspirație Divină,vineri, 7 octombrie 2022, Krizevac-Medugorje, Emilia Mezei (partea 2)
Filmare video (1 minut:47 secunde)

Dragii mei,vă salut pe toții.
O nouă lună binecuvântată,vă iubesc pe toții, rugați-vă și nu vă temeți, că Dumnezeu este cu noi, și vrea să ne salveze, atăt pe noi, cât și Biserica și întreaga omenire.
Să ne rugăm, SĂ NE FOLOSIM ARMA NOASTRĂ ÎMPOTRIVA RĂULUI, SĂ-I OFERIM SFINTEI FECIOARE MARIA, ZILNIC UN ROZAR LA INTENȚIILE EI…SĂ NU NE TEMEM DE VIITOR, PENTRU CĂ VIITORUL ESTE A LUI DUMNEZEU, A CELOR DREPȚI CU SUFLET CURAT, CARE L-AU ALES PE DOMNUL ISUS CA DOMN ȘI SALVATOR, ȘI TRĂIESC CONFORM CELOR ZECE PORUNCI, ÎN PACE ȘI IUBIRE CU TATĂL CERESC ȘI CU SEMENII.
Să facem TOT CE MAI PUTEM…și totul va fi bine.
Rugați-vă și NU VĂ TEMEȚI!!!
NU VĂ FIE FRICĂ DE VIITOR…DE PLANURILE CELUI RĂU….PENTRU CĂ DUMNEZEU DECIDE…EL ARE ULTIMUL CUVÂNT!
DAR TREBUIE SĂ FACEM ȘI NOI TOT CE PUTEM…SĂ LUPTĂM ACUM, CÂT MAI ȚINE TIMPUL DE HAR.
SĂ FIM RECUNOSCĂTORI PENTRU ACEST TIMP DE HAR ȘI DE MARI BINECUVÂNTĂRI, ȘI ÎN SPECIAL DE PREZENȚA IUBITEI NOASTRE MAME CEREȘTI, REGINA PĂCII-REGINA UNIVERSULUI ALĂTURI DE NOI PE PĂMÂNT CA SĂ NE AJUTE…ESTE MAMA NOASTRĂ, ȘI DOREȘTE SĂ NE SALVEZE, ATÂT PE NOI, BISERICA ȘI ÎNTREAGA OMENIRE.
SĂ NE RUGĂM, SĂ FIM ÎNCREZĂTORI ȘI TOTUL VA FI BINE!
Vă iubesc pe toți!
Fiți binecuvântați!
O lună binecuvântată
Rămâneți în Pace și Iubire!
Vă rog să Distribuiți!
De aici de pe Krizevac, astăzi prima vineri 7 octombrie 2022, vă transmit multe salutări,multe binecuvântări și multă, multă pace.
ȘI NU VĂ TEMEȚI,CĂ TOTUL VA FI BINE!

Voi posta și videoclipul!

Inspirație Divină, 20 octombrie 2022, Medugorje, Emilia Mezei
Luptați împotriva răului!!!

Luptați mereu împotriva RĂULUI, că veți avea numai de Câștigat.
Dacă nu luptați împotriva răului, veți avea doar de pierdut și de pătimit…
DACĂ ACCEPTAȚI RĂUL, MINCIUNILE, ABUZURILE, NEDREPTĂȚILE…NU FACEȚI DECÂT SĂ-I DAȚI PUTERE CELUI RĂU ASUPRA VOASTRĂ ȘI A VIEȚILOR VOASTRE.
DACĂ LUPTAȚI ȘI NU ACCEPTAȚI…VEȚI CÂȘTIGA… VEȚI FI LIBERI ȘI FERICIȚI…ȘI VEȚI FI ÎNVINGĂTORI.

Rugăciune scurtă;
DOAMNE, DUMNEZEULE,TATĂ CERESC,
IARTĂ-NE, AJUTĂ-NE, ELIBEREAZĂ-NE DE RĂU.
TE RUGĂM ÎN NUMELE DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS,
SALVATORUL ȘI RĂSCUMPĂRĂTORUL SUFLETELOR NOASTRE.
Amin!

Inspirație Divină, 26 octombrie 2022,Podbrdo, Medugorje, Emilia Mezei
(video 4 minute și 5 secunde)

Dragii mei,sunt Emilia Mezei, și astăzi 26 octombrie 2022, miercuri, zi de post,de aici de pe Podbrdo,vă transmit tuturor din nou, multe salutări, multe binecuvântări și multă pace.
Rugați-vă, postiți, și să încercăm să facem tot ce mai putem…ca să ajutăm la salvarea bisericii, a țării și a întregii omeniri din mâinile și de sub puterea și influența răului.
Este nevoie de multă rugăciune, ispășire, să postim; în special miercuri și vineri cu pâine și apă,și să ne rugăm.
Să oferim rugăciunile noastre,în special UN ROZAR ZILNIC LA INTENȚIILE SFINTEI FECIOARE MARIA CA SĂ POATĂ AJUTA ȘI SALVA CÂT MAI MULTE SUFLETE, în special cei care nu au cunoscut încă Iubirea și Îndurarea Infinită a Tatălui Ceresc… NU-L CUNOSC PE DOMNUL ISUS, CARE DIN MULTĂ IUBIRE S-A SACRIFICAT PENTRU NOI ȘI PENTRU ÎNTREAGA OMENIRE…CA NOI SĂ FIM LIBERI ȘI FERICIȚI PENTRU TOTDEAUNA ȘI SĂ AJUNGEM ÎN PARADIS.
Să fim recunoscători pentru acest Timp de Har Sfintei Treimi, că încă mai permite printre noi, Prezența Sfintei Fecioare Maria, Regina Păcii, Regina Universului, ca să ne ajute, și să ne mijlocească toate harurile de care avem nevoie, pentru a rămâne puternici și statornici în credință și iubire până la moarte.
Să ne rugăm cu multă încredere,speranță și iubire.

SĂ NU NE TEMEM…CĂ DUMNEZEU ESTE CU NOI, ESTE TATĂL NOSTRU ȘI DOREȘTE SĂ NE SALVEZE!
ALEGEREA NE APARȚINE…SĂ SPUNEM ACUMA, UN ”DA” HOTĂRÂT LUI DUMNEZEU… SĂ NU MAI PĂCĂTUIM…SĂ NU-L MAI RĂNIM PE DOMNUL NOSTRU ISUS CRISTOS, CARE A PURTAT PE UMERII SĂI POVARA LUMII… ȘI S-A SACRIFICAT DIN IUBIRE PENTRU NOI ȘI ÎNTREAGA OMENIRE.
SĂ NU MAI PĂCĂTUIM, SĂ NU MAI RĂNIM INIMA LUI SFÂNTĂ…CE SĂ CEREM ZILNIC, CA SÂNGELE LUI PREASFÂNT SĂ NE ACOPERE PE NOI, ȘI PE CEI DRAGI…BUNURILE NOASTRE, ȚARA NOASTRĂ…SĂ NE ACOPERE ȘI SĂ NE PURIFICE DE ORICE RĂU…PENTRU CĂ PRIN PREASFÂNTUL SÂNGE AL DOMNULUI ISUS, CEL RĂU NU POATE SĂ TREACĂ.
SĂ CEREM ZILNIC PROTECȚIA ȘI AJUTORUL LUI, ÎN SPECIAL SĂ NE ACOPERE CU PREASFÂNTUL SÂNGE, SĂ NE PURIFICE DE ORICE RĂU…ȘI SĂ NE PROTEJEZE DE ATACURILE CELUI RĂU, CARE ACUM ESTE FOARTE AGRESIV… PENTRU CĂ ȘTIE CĂ SE APROPIE SFÂRȘITUL LUI.
SĂ NE RUGĂM, ACUM CÂT MAI ȚINE TIMPUL DE HAR… ESTE UN TIMP FOARTE IMPORTANT ȘI PREȚIOS PENTRU SUFLETUL NOSTRU, PENTRU VIITORUL NOSTRU ȘI A ÎNTREGII OMENIRI.

SĂ NE RUGĂM, SĂ AVEM ÎNCREDERE,SPERANȚĂ ȘI IUBIRE.
SĂ NU NE TEMEM!!!

Cu aceste gânduri,astăzi de aici de pe Podbrdo,vă doresc tuturor multe binecuvântări,multe salutări, multă pace…și o nouă lună binecuvântată.
Se apropie în curând… luna noiembrie, să ne rugăm în special pentru sufletele celor decedați…să-i ajutăm și pe ei.

Vă transmit multe salutări, multe binecuvântări și multă pace.
Vă iubesc pe toți!
Emilia Mezei.
Rămâneți în Pace și Iubire!

NU VĂ TEMEȚI, CĂ DUMNEZEU NE IUBEȘTE!!!

Voi posta și videoclipul!

Vă rog să Distribuiți!

Vă mulțumesc!

Fiți binecuvântați,Emilia Mezei