Selectează o Pagină

INSPIRAȚII CEREȘTI FOARTE IMPORTANTE, LUNA MARTIE 2022, MEDUGORJE, Emilia Mezei

Inspirație Divină, vineri 4 martie 2022, Krizevac, Medugorje, Emilia Mezei
Video: 36 secunde

Dragii mei, vă salut pe toții de pe Krizevac, astăzi, prima vineri 4 martie 2022, am venit din nou să aduc această floare, drept mulțumire.
MULȚUMESC ISUS PENTRU ACEST MIRACOL, PENTRU IUBIREA TA ȘI JERTFA TA URIAȘĂ, PENTRU MINE ȘI ÎNTREAGA OMENIRE.
LAUDĂ ȘI MULȚUMIRE, ACUM ȘI PURUREA ȘI ÎN VECI VECILOR.AMIN!
TE IUBESC ISUS!
I LOVE YOU JESUS!

Inspirație Divină, 7 martie 2022, Medugorje, Emilia Mezei
TRANSFORMAȚI INVIDIA ÎN ADMIRAȚIE!

Dragii mei, astăzi 7 martie 2022, am avut aceste gânduri… mi-a plăcut o predică a unui Preot, care a spus că ÎNCERCAȚI DRAGII MEI, SĂ TRANSFORMAȚI INVIDIA ÎN ADMIRAȚIE.
Din păcate, cu acest Virus ( Invidia), foarte, foarte mulți oameni sunt infectați.
Nu este bine, nu ne este de folos… OMUL INVIDIOS ESTE UN OM SUPĂRĂCIOS, NU ARE ADEVĂRATA PACE…NU POATE SĂ EVOLUEZE SPIRITUAL, PENTRU CĂ ÎL ROADE CEVA: INVIDIA,URA, DUȘMĂNIA… RĂUTĂȚILE ASTEA… NU SUNT BUNE LA NIMIC.
ÎNCERCAȚI SĂ TRANSFORMAȚI INVIDIA ÎN ADMIRAȚIE FAȚĂ DE APROAPELE VOSTRU…ÎNCERCAȚI PE CEI PE CARE-I INVIDIAȚI, SĂ LE URMAȚI EXEMPLU … STRĂDUIȚI-VĂ SĂ FIȚI ASEMĂNĂTORI LOR, PRIN FAPTELE LOR BUNE…ȘI NU-I INVIDIAȚI, CE ADMIRAȚI-I ȘI URMAȚI-I.

DRAGII MEI, ÎNCERCAȚI SĂ VĂ DEBARASAȚI DE ACEST VIRUS (Invidia)… ȘI VA FI BINE…VEȚI AVEA MAI MULTĂ PACE ȘI VEȚI FI MULT MAI FERICIȚI.
PREOCUPAȚI-VĂ DE SUFLETELE VOASTRE MAI MULT, ÎN SPECIAL ACUM, ÎN ACEST ULTIM TIMP PREȚIOS DE HAR ȘI DE MARI BINECUVÂNTĂRI, (Postul Paștelui).

TRANSFORMAȚI INVIDIA ÎN ADMIRAȚIE, ȘI VĂ VA FI MULT MAI BINE, VEȚI EVOLUA SPIRITUAL…ȘI VEȚI OBȚINE MAI MULTE HARURI ȘI BINECUVÂNTĂRI.

Cu aceste gânduri astăzi, 7 martie 2022, de aici de la Medugorje, vă doresc tuturor o săptămână și o lună binecuvântată, multe haruri, multă pace, multe binecuvântări și multă iubire.

Fiți binecuvântați cu toții!

Vă rog să Distribuiți!
Vă mulțumesc!
Emilia Mezei

Inspirație Divină, vineri 18 martie 2022, Krizevac, Medugorje, Emilia Mezei
Video: 3 minute și 26 secunde.

Link video:https://www.facebook.com/emilia.fitness/videos/672591453833993

Vă salut din nou astăzi, vineri 18 martie 2022, am venit din nou, I-am pus o inimă la Isus… m-am rugat la acest Chip Miraculos, unde vedeți și voi, este foarte aproape de stațiunea a 12-a…foarte, foarte aproape.
Este foarte important să ne rugăm, și în special, că nu degeaba a apărut acest Chip…CHIPUL SUFERIND, DESFIGURAT, A DOMNULUI ISUS, CHIPUL DESFIGURAT A LUI DUMNEZEU, IUBIREA LUI IMENSĂ PENTRU PĂCATELE NOASTRE.
SĂ FIM RECUNOSCĂTORI, ȘI SĂ MEDITĂM MAI MULT LA CHINURILE ȘI TOATE SUFERINȚELE ÎNDURATE PENTRU NOI, PENTRU PĂCATELE NOASTRE…PENTRU SALVAREA SUFLETELOR NOASTRECA SĂ FIM LIBERI ȘI FERICIȚIȘI SĂ AJUNGEM ÎN PARADIS.
SĂ FIM RECUNOSCĂTORI…ȘI SĂ NE RUGĂM MAI MULT… SĂ MEDITĂM…ȘI SĂ NE FACEM ROST DE ACEST CHIP; CHIPUL SUFERIND A DOMNULUI ISUS…ȘI SĂ ADORĂM ACEST CHIP, CU INIMILE PLINE DE IUBIRE ȘI DE RECUNOȘTINȚĂ.

Sunt Emilia Mezei, vă doresc tuturor în continuare Post Binecuvântat.

Luați în serios CONVERTIREA ȘI CĂINȚA SINCERĂ… ȘI ABANDONAȚI TOT RĂULDACĂ VREȚI SĂ VĂ SALVAȚI SUFLETELE DE LA OSÂNDA VEȘNICĂ… CA SĂ FIȚI LIBERI ȘI FERICIȚI…ȘI SĂ AJUNGEȚI ÎN PARADIS.

ACUMA TREBUIE SĂ ABANDONAȚI TOT RĂUL… ȘI SĂ VĂ RUGAȚI DIN INIMĂ…ȘI SĂ NU MAI PĂCĂTUIȚI!

Încercați să fiți zi de zi mai buni, cu inimile pline de iubire.

NU MAI FACEȚI RĂU!!!

RESPECTAȚI PORUNCILE CEREȘTI, ÎN SPECIAL PORUNCA IUBIRII, FAȚĂ DE APROAPELE ȘI FAȚĂ DE DUMNEZEU, ȘI ACCEPTAȚI-L ACUM, PE DOMNUL ISUS ÎN VIAȚA, ÎN SUFLETELE VOASTRE, ȘI ÎN FAMILIILE VOASTRE…ȘI ATUNCI VIITORUL VĂ ESTE ASIGURAT… ȘI VA FI BINE.

LAUDĂ ȘI MULȚUMIRE ISUSE, ACUM ȘI PURUREA ȘI ÎN VECI VECILOR, PENTRU TOT CE AI FĂCUT PENTRU MINE, PENTRU ÎNTREAGA OMENIRE.
MULȚUMESC PENTRU TOT!
AMIN!

Sunt Emilia Mezei, de aici de pe Krizevac,de la stațiunea a 12-a, vă doresc tuturor, multă sănătate, multă pace, multe haruri și multe binecuvântări.
Amin!

CITIȚI MAI MULTE DESPRE ACEST CHIP MIRACULOS:

https://emilia.ro/mesaj-important-pentru-timpurile-ce-vor-urma/

Inspirație Divină, vineri, 25.03.2022, Krizevac, Medugorje, Emilia Mezei

       Video Miraculos: 14 secunde

GOD BLESS ALL EVERY DAY, WITH PEACE AND LOVE! Amen!

Inspirație Divină, Buna Vestire, vineri 25.03.2022, Krizevac, Medugorje, Emilia Mezei Video Miraculos : 5 minute și 15 de secunde

          Link video:
https://www.facebook.com/emilia.fitness/videos/490041002851181

Dragii mei, vă salut din nou pe toții cu mare drag, astăzi, vineri 25 martie 2022, de aici de pe Krizevac vă transmit tuturor, multe binecuvântări, multă pace și multă iubire.
Sfânta Treime să vă binecuvânteze pe toții cu toate harurile necesare de care aveți nevoie, ca să rămâneți puternici și statornici în credință și iubire pănâ la moarte.
Iubiții mei frații, este un timp foarte important, O DECIZIE IMPORTANTĂ, foarte importantă, NU UITAȚI CĂ ESTE VORBA DE ETERNITATE ȘI DE SUFLETUL VOSTRU.
Dacă acuma, în acest timp foarte prețios, NU-L PREDAȚI TATĂLUI CERESC ȘI NU-L ACCEPTAȚI PE DOMNUL ISUS, ÎN VIAȚA ȘI ÎN SUFLETELE VOASTRE, CA DOMN ȘI SALVATOR, RISCAȚI SĂ VĂ PIERDEȚI SUFLETELE...ȘI VEȚI REGRETA PENTRU VEȘNICIE... DAR VA FI TÂRZIU.
Din nou vă implor ÎN NUMELE SFINTEI TREIMI; TATĂL, FIUL ȘI DUHUL SFÂNT, FACEȚI PACE CU DUMNEZEU, FACEȚI PACE CU SEMENII...CONVERTIȚI-VĂ PE DEPLIN, ABANDONAȚI TOT RĂUL...CALEA PĂCATULUI...ȘI PREGĂTIȚI-VĂ DE SFÂNTA SĂRBĂTOARE.
SĂ NE PREGĂTIM DE SFINTELE SĂRBĂTORI PASCALE CU INIMILE PLINE DE RECUNOȘTINȚĂ, FAȚĂ DE TATĂL CERESC, FAȚĂ DE DOMNUL ISUS, PENTRU CĂ A ACCEPTAT CU MULTĂ IUBIRE TOTUL...CA SĂ SE JERTFEASCĂ PENTRU NOI, PENTRU PĂCATELE NOASTRE ȘI PENTRU PĂCATELE ÎNTREGII OMENIRI.
 
VĂ ROG SĂ VĂ DECIDEȚI URGENT, PENTRU CĂ TRĂIM ULTIMELE ZILE DE HARURI...ȘI DACĂ ACUMA, NU V-AȚI DECIS, ȘI VI-AȚI ÎMPIETRIT INIMILE, ȘI NU VREȚI NICICUM SĂ LUAȚI ÎN SERIOS CONVERTIREA DEPLINĂ ȘI ABANDONAREA PĂCATULUI ȘI A RĂULUI...VEȚI REGRETA FOARTE MULT...ȘI RISCAȚI SĂ VĂ PIERDEȚI SUFLETELE.

Dragii mei frații, vă rog, vă implor, ACUM, ÎMPĂCAȚI-VĂ CU DUMNEZEU ȘI CU TOȚI SEMENII...ȘI VIITORUL LE ESTE ASIGURAT, VĂ ESTE ASIGURAT, ȘI LE ESTE ASIGURAT TUTUROR ACELORA CARE L-AU ACCEPTAT PE DOMNUL ISUS ÎN VIAȚA ȘI ÎN SUFLETELE LOR, ȘI TRĂIESC CONFORM CELOR ZECE PORUNCI...DAR ÎN SPECIAL RESPECTĂ PORUNCA IUBIRII FAȚĂ DE DUMNEZEU ȘI FAȚĂ DE TOȚI SEMENII.

Cu aceste gânduri astăzi, de aici de pe Krizevac, 25 martie 2022, cănd SĂRBĂTORIM ȘI BUNA VESTIRE, să fim cu inimile pline de recunoștință, în special și față de Iubita noastră Mamă, care a spus DA- LUI DUMNEZEU, A ACCEPTAT SĂ FIE MAMA LUI DUMNEZEU...ȘI ESTE ȘI IUBITA NOASTRĂ MAMĂ-REGINA PĂCII, REGINA UNIVERSULUI.

SĂ SPUNEM LUI DUMNEZEU, CUM A SPUS IUBITA NOASTRĂ MAMĂ CEREASCĂ...DA...VREAU SĂ-MI SALVEZ SUFLETUL, DA, ISUSE, TE PRIMESC ÎN VIAȚA MEA, ÎN INIMA MEA, CU O INIMĂ PLINĂ DE IUBIRE ȘI RECUNOȘTINȚĂ.
VREAU SĂ-MI SALVEZ SUFLETUL ȘI VREAU SĂ AJUNG ÎN PARADIS!

SĂ SPUNEM UN DA, HOTĂRÂT LUI DUMNEZEU, ACUM!

Cu aceste gânduri vă doresc tuturor în continuare, Post Binecuvântat, multă pace, multă iubire și multe binecuvântări. 

RUGAȚI-VĂ, NU VĂ TEMEȚI, CĂ VIITORUL ESTE A LUI DUMNEZEU ȘI A CELOR BUNI ȘI DREPȚI.

Post binecuvântat, multă pace și iubire.
Sunt Emilia Mezei
Vă salut pe toții, astăzi din nou de la Medugorje,de pe Krizevac.
Vă rog să Distribuiți!
Vă mulțumesc!


FIȚI BINECUVÂNTATI!
Emilia Mezei