Selectează o Pagină

Inspirație Divină,16 mai 2022, Medugorje, Emilia Mezei

(înregistrat vocal 11 minute și 13 secunde)
FOARTE IMPORTANT!!!

Link video;

https://www.facebook.com/emilia.fitness/videos/351286723685454

Dragii mei, sunt Emilia Mezei și de aici din Medjugorje, luni 16 mai 2022, vă transmit tuturor multe salutări, multe binecuvântări și multă pace.
Vreau să vă încurajez din nou, iubiții mei frați, să faceți pace cu Dumnezeu și să faceți pace cu semenii.

Să fim făuritori de pace, pentru că pacea este lucrul cel mai important. Când ai pace, ai totul. Iubita noastră Mamă Cerească, Regina Păcii este cu noi de peste 40 de ani, a venit ca Regină a Păcii. Primul mesaj transmis vizionarilor, în urmă cu peste 40 de ani, a fost: „Pace!”.

Dragii mei frați, nu poate să fie pace în lume, dacă nu este pace în inimile noastre, nu este pace în familiile noastre, nu este pace între noi, nu poate să fie pace în lume.

Dumnezeu vrea să fie pace.

De aceea este iubita noastră Mamă cu noi de atâția ani și suferă foarte mult, că și între noi, creștinii, este multă ură, invidie, dezbinare, dușmănie. Nu ne iubim sincer unii pe alții. Nu dorim să trăim în pace și armonie unii cu alții, să fim ca adevărați frați, să ne ajutăm.

Și Sfânta Fecioară, iubita noastră Mamă cerească, suferă foarte mult. Noi creștinii, care spunem că o iubim pe Sfânta Fecioară Maria și ne rugăm, cu adevărat nu o iubim. Dacă nu ascultăm și nu punem în practică mesajele pe care ni le transmite de atâția ani, noi îi rănim inima. Ea zi de zi suferă pentru noi, pentru că o Mamă adevărată îi iubește pe toți copiii ei și suferă foarte mult că și între noi creștinii este atâta ură, atâta dușmănie, atâta invidie.

Și aici la Medjugorje, simt atâta răutate, nu este pace în inimile multor creștini, chiar dacă se roagă, pentru că este multă răutate, invidie și dușmănie. Nu poate să fie pace in lume dacă noi spunem că o iubim pe iubita noastră Mamă. Haideți să fim făuritori de pace, să punem deoparte orgoliile, mândriile, răutățile, să facem noi primul pas spre aproapele nostru și să iertăm din inimă, pentru că astfel îi vom oferi bucurie iubitei noastre Mame, vom șterge lacrimile Ei și vom fi și noi mult mai fericiți, vom avea cu adevarat pace.

Mulți creștini suferă și nu au pace cu adevărat pentru că nu au iubire, și fără iubire nu poți evolua spiritual.

Sfânta Fecioară este foarte tristă pentru că în toate mesajele ne transmite: „Iubiți-vă unii pe alții, faceți pace unii cu alții, fiți buni unii cu alții!”.

Isus ne-a dat o noua poruncă: „Precum vă iubesc Eu pe voi așa să vă iubiți și voi unii pe alții”. Este foarte simplu. Toată Biblia, totul se bazează pe iubire, pentru ca iubirea este o forță. Dar dacă nu iubești cu adevărat pe Dumnezeu și pe aproapele tău nu poți să ai pace, nu poți să fii liniștit, fericit. Nu poți să evoluezi spiritual. Fecioara Maria este foarte tristă pentru că creștinii nu vor să evolueze spiritual, nu vor să obțină haruri puternice, stagnează pentru că încă țin la slăbiciunile lor, nu vor să ierte pe aproapele cu adevărat, nu vor să ajute, să iubească sincer, și astfel nu pot evolua, nu pot să obțină harul, pentru că Duhul Sfânt nu poate lucra acolo unde inima este închisă, împietrită. Nu poate lucra pentru că noi nu-i permitem Duhului Sfânt să lucreze dacă inima noastră este împietrită.

Și foarte mulți creștini au inimile împietrite chiar dacă se roagă, pentru că nu au iubire adevărată. Și dacă nu ai iubire te chinuiești degeaba. Nu poți să evoluezi, nu poți înainta, nu poți ajunge în paradis. Dacă nu iubești nu poți să obții nici haruri pentru că dacă ți-ai închis inima Duhul Sfânt, cum am transmis, nu poate lucra.

Și Fecioara Maria e aici de atâția ani ca să ne mijlocească haruri. De abia așteaptă să ne dea tuturor haruri, toate harurile necesare de care avem nevoie pentru a evolua spiritual, pentru a-i ajuta și pe frații noștri care încă n-au cunoscut iubirea lui Dumnezeu, pentru a-i ridica pe ceilalți semeni căzuți. A transmis: „Fiți mâinile Mele!” Nu poate, dacă noi nu-l ajutăm pe aproapele nostru, dacă inima noastră este închisă.

Este foarte trist pentru că noi oamenii refuzăm pacea, că nu iubim sincer și că nu iertăm cu adevărat, și nu ne dorim cu adevărat să ajungem în paradis, pentru că dacă ne-am dori cu adevărat să ajungem în paradis am lupta pentru acest tel, pentru că este scopul și țelul nostru pe acest pământ, nu să ne strângem averi, nu să facem rău, nu, astea toate ne împiedică să evoluăm spiritual și să ajungem în paradis. Scopul nostru este să evoluăm spiritual, să fim buni zi de zi, să învingem răul din inimile noastre, slăbiciunile noastre. Să ne dorim să fim zi de zi mai buni. Să ne deschidem inimile spre haruri, să avem o inimă plină de iubire, smerenie și bunătate, și să ne dorim cu adevărat să ajungem în paradis, în fericirea veșnică.

Dragii mei frați, nu mai păcătuiți!

Nu-i mai răniți pe semenii voștri, pentru că rănim și inima întristată a iubitei noastre Mame Cerești, care este Mama noastră a tuturor. Dacă o iubiți cu adevărat pe Fecioara Maria faceți pace cu Dumnezeu și faceți pace cu aproapele vostru, și astfel veți șterge lacrimile Ei, veți obține multe haruri, veți deveni mult mai puternici, încrezători, și veți avea asigurat viitorul și paradisul.
Cu aceste gânduri astăzi 16 mai 2022 vă doresc tuturor toate cele bune și o săptămână binecuvântată și multă pace și iubire!

Alegeți lumina, alegeți-L pe Domnul Isus, care este Calea, Adevărul, Viața și fericirea veșnică, și respectați poruncile cerești, care toate se referă la iubirea față de apropele.

Fiți buni și cu inimile smerite, cum este Domnul nostru Isus, și veți fi fericiți cu adevărat. În ciuda tuturor răutăților și încercărilor veți putea să rămâneți în pace, pentru că pacea este cel mai important lucru.

Nu uitați, când ai pace ai totul și Dumnezeu este pace și iubire.

Rămâneți în pace și iubire.
Fiți binecuvântați cu toții!
Emilia Mezei sunt, azi 16 mai 2022. Vă doresc tuturor toate cele bune și mă rog pentru voi, pentru salvarea țării, a bisericii și a omenirii din mâinile răului.
Rugați-vă și voi, faceți sacrificii, postiți, faceți tot ce mai puteți pentru că timpul de har se apropie de sfârșit și este important să luptăm pentru binele nostru, al semenilor, al bisericii și al întregii omeniri.
Să luptăm pentru că dacă vom lupta, vom și câștiga.
Rămâneți în pace!

Inspirată de Mesajul transmis în 15 mai 2022 în limba maghiară, de Fecioara Maria, Iubita noastră Mamă Cerească, Regina Păcii,cu inima întristată am avut această Inspirație Cerească foarte importantă.

Link Mesaj; https://www.facebook.com/emilia.fitness/videos/339639081704225

Vă mulțumesc că ați citit acest Mesaj!
Vă rog să DISTRIBUIȚI!
Vă mulțumesc.
Fiți binecuvântați,Emilia Mezei