Selectează o Pagină

Inspirație Divină, vineri 13 mai 2022, Krizevac, Medugorje, Emilia Mezei
Video: 2 minute și 48 secunde.

Filmare Miraculoasă!

Postez și videoclipul cu Mesajul și Fimarea Miraculoasă

Link video; https://www.facebook.com/emilia.fitness/videos/1108692209724952

Inspiratie-Divina-13-mai-2022KrizevacEmilia-Mezei.

Astăzi 13 mai 2022, de aici de pe Krizevac, Medugorje, vă transmit tuturor multe salutări, multe Binecuvântări, multă Pace.
Sfânta Treime să vă binecuvânteze cu toate harurile necesare, prin mijlocirea Iubitei noastre Mame-Sfânta Fecioară Maria, Regina Păcii, Regina Universului, Regina Rozarului, cu toate harurile necesare, ca să rămâneți puternici și statornici în credință și iubire până la moarte.

Multe salutări și multe binecuvântări vă transmit în această zi specială și binecuvântată, vineri 13 mai 2022.
Fiți binecuvântați cu toții!
Vă iubesc pe toții!

Sunt Emilia Mezei, și mă rog pentru voi, rugați-vă și voi cu ARMA ROZARULUI ÎN MÂNĂ, ca să salvăm cât mai multe suflete și întreaga omenire.
RUGAȚI-VĂ!!!
Rămâneți puternici și statornici în credință, în iubire și în bine.
Fiți buni și îndurători, precum este Tatăl nostru Ceresc, și astfel vom avea Pace, vom dobândi multe haruri…și vom reuși să ajungem în Paradis, în Brațele Tatălui Ceresc, prin Domnul nostru Isus, Salvatorul și Mântuitorul sufletelor noastre, pentru totdeauna.
Viitorul este al nostru, al celor buni și drepți.
Rugați-vă și fiți buni.
NU VĂ TEMEȚI, CĂ DUMNEZEU ESTE CU NOI, ESTE TATĂL NOSTRU, ISUS ESTE MEREU CU NOI, ÎNCĂ IUBITA NOASTRĂ MAMĂ CEREASCĂ ESTE CU NOI PREZENTĂ PE PĂMÂNT CA SĂ NE AJUTE, SĂ NE MIJLOCEASCĂ MULTE HARURI…SĂ NE OCROTEASCĂ DE ATACURILE CELUI RĂU…DOAR SĂ NE RUGĂM, SĂ RESPECTĂM PORUNCILE CEREȘTI, ÎN SPECIAL NOUA PORUNCĂ; PORUNCA IUBIRII FAȚĂ DE DUMNEZEU ȘI FAȚĂ DE APROAPELE…ȘI VA FI TOTUL BINE.
Rămâneți în Pace și Iubire!
Fiți binecuvântați cu toții!
Astăzi, vineri 13 mai 2022, de aici de pe Krizevac, vă transmit tuturor multe salutări, multe binecuvântări și multă, multă Pace.
Fiți binecuvântați cu toții!
Emilia Mezei
Vă mulțumesc!

Vă rog să Distribuiți!

Vă mulțumesc,Emilia Mezei