Selectează o Pagină

Inspirație Divină, miercuri 22 septembrie 2021, Medugorje, Emilia Mezei
Să nu faceți niciodată pact cu cel rău!

Dragii mei, să nu faceți niciodată pact cu cel rău pentru că vă dă cu o mână, vă ia cu zece și la sfârșit vă termină, vă distruge și scopul lui este ca să vă ducă sufletul în iad, la osânda veșnică, la suferințe și chinuri groaznice, deci niciodată să nu faceți pact cu el pentru că nu merită.

Foarte mulți oameni, pentru bani, pentru putere, pentru faimâ fac pact cu cel rău.

Cel rău zice, bine, îți dau, vrei bani, îți dau, dar faci ceea ce îți spun eu și sufletul tău îmi aparține, acestea sunt condițiile când faci pact cu cel rău, deci el niciodată nu vă dă fără să aștepte ceva de la voi, fără să vă pună condiții, deci automat nu mai ești liber, pentru că trebuie să execuți, să faci ceea ce zice el, deci asta înseamnă să-ți vinzi aici pe pământ sufletul celui rău. Vrei bani, faimă, putere și multe altele, bine îți dau, dar execuți ordinele mele, deci automat cu toții devin sclavii răului, automat nu mai au pace, nu mai au acea liniște, bucurie și fericire interioară și atunci mulți se droghează și caută alte vicii pentru că nu mai au acea liniște și pace interioară, deci chiar nu merită dragii mei frați, pentru nimic în lume, treziți-vă odată că cel rău, Lucifer este dușmanul vostru de moarte.

Încă de la început planul lui a fost și este să ne despartă de Dumnezeu ca să ne poată batjocori, să ne poată umili, să ne stăpânească sufletul și să ne distrugă și cel mai dureros, este vorba de suflet și eternitate, ca sufletul nostru să-l ducă în iad, să ne pierdem sufletul pentru totdeauna.

Noi am fost creați să fim liberi și fericiți în Paradis.

Din cauză lui, a răutății lui, invidiei lui, a fost invidios și este pe relația și armonia dintre om și Dumnezeu.

Îngerii sunt creați ca să ajute oamenii, el nu a fost de acord, a spus: Eu nu vreau să-i slujesc omului.

Atenție, eu nu vreau să-i slujesc omului ci el vrea invers, omul să-i slujească lui, deci treziți-vă la realitate că acesta este adevărul, toți masonii, iluminații și toți cei care și-au vândut sufletele și sunt mulți, mulți, mulți nu sunt decât slugile celui rău care execută ordinele, și-au vândut sufletele pentru bani, putere, faimă și pentru altele.

Credeți-mă, cine nu l-a cunoscut cu adevărat pe cel rău, spunea Padre Pio în această viață, îl va cunoaște după moarte, fața lui adevărată, dar va fi groaznic de dureros să vezi adevărul, să vezi că pentru nimic ți-ai vândut sufletul celui rău, să vezi cât de mult te urăște cel rău care nu vrea decât să se folosească de tine, să te batjocorească, să râdă de tine și să te distrugă.

Treziți-vă dragii mei frați, cât mai ține timpul de har.

VENIȚI LA MINE,ACUM!!!

Domnul Isus a transmis că este însetat după sufletele fiecărui om, că s-a sacrificat pentru întreaga omenire și cu o inimă plină de căință sinceră mergeți la Dumnezeu, puneți-vă în genunchi și spuneți cu o inimă plină căință sinceră spuneți: Tată iartă-mă că n-am știut ce fac, ajută-mă, eliberează-mă din ghearele răului, eliberează-mă de rău și iartă-mă că am păcătuit înaintea TA, iartă-mă că nu mai sunt vrednic să fiu fiul tău, fiica ta și Tatăl Ceresc, cum a făcut cu fiul rătăcitor, bucuros vă va ierta, vă va îmbrățișa, vă va purifica, vă va elibera de rău și vă va reda o nouă speranță, bucurie, pace și cel mai important, veți redeveni ceea ce sunteți și pentru ceea ce am fost creați, moștenitorii Cerului și a Paradisului.
Amin.
Fiți binecuvântați cu toții și căiți-vă sincer de păcate, abandonați tot răul, rugați-vă și veți fi salvați.
Cu Dumnezeu înainte! Amin.

Sunt Emilia Mezei, mă rog pentru voi, de aici de la Medugorje, cer de la Tatăl Ceresc să se îndure de noi și de întreaga omenire și să ne elibereze din mâinile răului și să salveze întreaga omenire, să oprească toate planurile malefice ale celui rău, să le zădărnicească, dar trebuie să fim uniți, să ne rugăm, să abandonăm tot răul și uniți în post, rugăciune, ispășire cu o inimă plină de iubire, speranță, încredere și credință să ne rugăm și vom fi salvați și răul va fi nimicit și în curând Inima Iubitei noastre Mame, Regina Păcii, Regina Universului VA TRIUMFA și va zdrobi și va nimici capul șarpelui și ne pregătim de o nouă Eră de Pace de 1000 de ani unde cei răi nu vor mai avea loc, răul va fi tăiat și arucat în foc pentru că dacă nu aduce roade bune, răul trebuie tăiat și aruncat.

Decideți-vă și salvați-vă sufletele.

Am să încerc să fac tot, prin postări să vă ajut, dar alegerea este a fiecărui om. Dumnezeu nu ne forțează la nimic, ne-a dat liberul arbitru, alegerea ne apaține. Dacă vrem să facem parte din Paradis, să fim copiii lui Dumnezeu, plăcuți sau preferăm cealalta parte groaznică. Nu doresc nimănui așa ceva, că este groaznic.

Vă iubesc pe toți și sper să vă reîntoarceți la Dumnezeu, să vă rugați, să vă căiți, să nu mai păcătuiți, că prin păcat diavolul are putere asupra omului, să nu mai păcătuiți și să încercați să reparați răul, păcatele și atunci va fi bine.

Vă iubesc, sunt Emilia Mezei. Fiți binecuvăntați cu toții!

Am pregătit la această Inspirație Divină și un videoclip pentru voi,dragii mei:https://youtu.be/6AIoz3l_8Ww

Vă rog să Distribuiți!

Vă mulțumesc!