Selectează o Pagină

Inspirație Divină, Importantă, 17 martie 2023, Krizevac-Medugorje, Emilia Mezei

Video (5minute și 17 secunde)

FILMARE MIRACULOASĂ!!!

https://www.facebook.com/poweroftheflameoflove/videos/762364742165601

Dragii mei, vă salut pe toții cu mare drag, sunt Emilia Mezei, și astăzi, vineri 17 martie 2023, din nou de pe Krizevac-Medugorje, vă transmit tuturor, multe salutări, multe binecuvântări, multă, multă pace și multă iubire.
Dragii mei, din nou vreau să vă îndemn să luați în serios acest timp foarte important și prețios ”Postul Paștelui” printr-o căință sinceră, ABANDONAREA ÎN TOTALITATE A TUTUROR RELELOR, PĂCATELOR…SĂ FACEȚI PACE CU DUMNEZEU ȘI CU SEMENII ACUM!
Să lăsați deoparte orgoliile, mândria, dușmăniile, discordia…și tot ceea ce vă tulbură și vă fură pacea și liniștea, și vă împiedică ca să evoluați spiritual, să dobândiți haruri mai puternice…și să fiți copii plăcuți a lui Dumnezeu și să ajungeți în Paradis.
Nu uitați, că LUPTA ESTE CU VOI, CU SUFLETUL VOSTRU…LUPTA ESTE CU RĂUL DIN VOI, CU SLĂBICIUNILE VOASTRE. În fiecare zi aveți ȘANSA CA SĂ ALEGEȚI ce vreți: SĂ IUBIȚI, SĂ IERTAȚI DIN INIMĂ, ȘI ATUNCI VEȚI AVEA PACE.
SAU SĂ URĂȚI, SĂ INVIDIAȚI, SĂ NU IUBIȚI…ȘI ATUNCI VOI SINGURI( ÎNȘIVĂ) DEVENIȚI PROPRII VOȘTRI DUȘMANI, ȘI NORMAL CĂ NU PUTEȚI FI FERICIȚI ȘI NU PUTEȚI AVEA PACE CU ADEVĂRAT. DOAR DACĂ VEȚI IUBI SINCER DIN INIMĂ ȘI VEȚI IERTA PE APROAPELE VOSTRU… ȘI-L VEȚI IUBI SINCER PE DUMNEZEU ȘI VEȚI FI FOARTE RECUNOSCĂTORI PENTRU TOT… CHIAR ȘI PENTRU SUFERINȚE. PENTRU CĂ DOMNUL ISUS NE-A TRANSMIS: ”FĂRĂ SUFERINȚĂ, FĂRĂ CRUCE NU EXISTĂ MÂNTUIRE”, ȘI TOTUL ESTE SPRE BINELE ȘI FOLOSUL SUFLETULUI NOSTRU…PENTRU EVOLUȚIA SPIRITULUI NOSTRU ȘI PENTRU A DOBÂNDI HARURI PUTERNICE… A NE PURIFICA DE RĂU ȘI A AJUNGE ÎN PARADIS-FERICIREA ETERNĂ. ACESTA SĂ FIE SCOPUL NOSTRU ”PARADISUL” ȘI LUPTA SĂ FIE CU NOI, CU PROPRIILE NOASTRE SLĂBICIUNI.
LUPTAȚI ZI DE ZI CĂ MERITĂ, RĂSPLATA ESTE MARE, URIAȘĂ ȘI ESTE PENTRU TOTDEAUNA!
DECI MERITĂ SĂ LUPTĂM, CA SĂ DEVENIM ZI DE ZI MAI PUTERNICI… SĂ RĂMÎNEM MEREU PUTERNICI ȘI STATORNICI ÎN CREDINȚĂ ȘI IUBIRE PÂNĂ LA MOARTE.

Cu aceste gânduri vă doresc tuturor în continuare un post binecuvântat, multe haruri, multe binecuvântări.
Să fim recunoscători că încă ține Timpul de Har… încă Iubita noastră Mamă este alături de noi ca să ne ajute, să ne mijlocească multe haruri…DOAR TREBUIE SĂ NE DORIM CU ADEVĂRAT, SĂ NE DESCHIDEM INIMILE PE DEPLIN ȘI SĂ CEREM! SĂ CEREM, CĂ DACĂ VOM CERE VOM PRIMI.
Post binecuvântat! Rămâneți în Pace și Iubire vă transmit tuturor!
Rugați-vă și totul va fi bine. Vă iubesc pe toți și mă rog pentru voi!
RUGAȚI-VĂ ȘI VOI ȘI NU VĂ TEMEȚI…CĂ VIITORUL NE ESTE ASIGURAT, UN VIITOR FRUMOS ȘI LUMINOS PENTRU TOTDEAUNA, ALĂTURI DE TATĂL NOSTRU CERESC, DE IUBITA NOASTRĂ MAMĂ, DOMNUL NOSTRU ISUS, DE ÎNGERI ȘI SFINȚI. SĂ LUPTĂM, PENTRU CĂ MERITĂ!!! NU VĂ TEMEȚI!
SĂ-I MULȚUMIM TATĂLUI CERESC CĂ ESTE UN TATĂ AȘA DE BUN ȘI ÎNDURĂTOR, ȘI NE MAI DĂ (ACORDĂ) TIMP DE HAR, CA SĂ MAI AIBĂ TIMP SĂ SE CONVERTEASCĂ, SĂ SE CĂIASCĂ SINCER DE PĂCATE…ȘI SĂ REPARE RĂUL…ȘI TOȚI CEI CARE NU L-AU CUNOSCUT PE TATĂL CERESC ȘI IUBIREA LUI INFINITĂ. SĂ NE RUGĂM ȘI PENTRU EI!
SĂ FIM RECUNOSCĂTORI PENTRU ACEST TIMP DE HAR ȘI DE MARI BINECUVÂNTĂRI, PRIN PREZENȚA IUBITEI NOASTRE MAME, REGINA PĂCII PE PĂMÂNT ALĂTURI DE NOI. Să fim încrezători, plini de speranță în victoria binelui, a iubirii și a ”TRIUMFULUI INIMII NEPRIHĂNITE A SFINTEI FECIOARE MARIA-REGINA PĂCII”

Fiți binecuvântați cu toții!
Vă salut pe toți, astăzi 17 martie 2023, de pe Krizevac.
Rămâneți în Pace și Iubire!
Fiți binecuvântați cu toții!
Vă mulțumesc!

Vă rog să Distribuiți!
Emilia Mezei