Selectează o Pagină

Inspirație Divină, 19.09.2021, Nu uitați că noi suntem cu toții frați, copiii lui Dumnezeu și Moștenitorii Paradisului (înregistrare vocală 13:11)

Dragii mei frați, dragele mele surori, ați uitat cine sunteți cu adevărat și de ce sunteți aici pe pământ și care este menirea voastră. Dragii mei frați, voi sunteți copiii lui Dumnezeu, sunteți creați după chipul și asemănarea Lui.

Am fost creați LIBERI pentru Eternitate, pentru Paradis, pentru Fericirea Veșnică, aici pe pământ suntem ca să-l iubim pe Dumnezeu, să-l acceptăm pe Domnul nostru Isus, să alegem ce dorim.

Avem Liberul Arbitru.

Vrem să fim liberi și fericiți, vrem să ajungem în Paradis, vrem să fim asemeni Tatălui nostru care este un Tată plin de Iubire, Bunătate și Îndurare, care prin Iubirea Lui Imensă și-a Sacrificat Propriul Fiu, pe Domnul nostru Isus care a suferit chinuri groaznice tocmai pentru ca noi să fim din nou salvați, cu sufletul mântuit și prin Jertfa Lui URIAȘĂ ne-a Împăcat cu Dumnezeu, ne-a eliberat de păcate și ne-a deschis Porțile Paradisului.

Dragii mei frați, de ce vă lăsați conduși, manipulați, mințiți, batjocoriți și distruși de cel rău, pervers, viclean și mincinos care vrea să ne distrugă, nu numai pe om, vrea să distrugă întreaga creație, nu vedeți în ce minciună și batjocoră trăim cu toții?

Vă rog, TREZIȚI-VĂ odată la realitate, întoarceți-vă la Tatăl nostru Ceresc, Dumnezeu Atotputernic, acceptați-l pe Domnul Isus în viața și sufletele voastre ca să fiți liberi din nou, ca să aveți pace, să aveți viitorul asigurat.

Rugați-vă, rugați-vă la Îngerii voștri care sunt cu noi să ne ajute și să ne protejeze, rugați-vă pentru că numai rugăciunea ne mai poate salva din ghearele răului.

Nu uitați că Iubita noastră Mamă, Regina Cerului încă este prezentă cu noi de 40 de ani pentru că știe că cel rău a pus la cale un mare Plan Diabolic. Ne-a transmis mesaje, ne-a avertizat, de atâția ani, aceleași mesaje asemănătoare pentru că nu conștientizăm sau nu vrem să ascultăm de mesajele Iubitei noatre Mame care este cu noi tocmai ca să ne protejeze, să ne apere, să ne avertizeze, să ne elibereze de cel rău, atât pe noi cât și întreaga omenire.

Dragii mei frați, treziți-vă odată și nu mai îngenungheați în fața răului acceptând minciuna și această batjocoră, NU VĂ MAI VACCINAȚI, nu mai acceptați să fiți batjocoriți cu măștile, cu covidul și cu testele, toate acestea sunt minciuni ca să ne distrugă, să terorizeze.

Trebuie cu toții, cu mic cu mare să ne unim și să ne punem în genunchi și să cerem îndurare de la Tatăl nostru. Ne-a transmis: convertiți-vă, dacă vreți să fiți salvați, rugați-vă.

Dumnezeu este Creatorul Cerului și al Pământului, într-o clipă poate să nimicească planurile celui rău.

Domnul Isus a transmis că nici nu ne dăm seama ce plan mare diabolic a pus cel rău la cale ca să ne distrugă pe noi și întreaga omenire. Trăim într-o mare minciună, într-o frică, într-o deznădejde pentru că trăim fără Dumnezeu, fără credință și fără iubire.

Vă implor din nou, în numele Domnului Isus, convertiți-vă, abandonați răul definitiv, căiți-vă sincer de păcate și rugați-vă. Rugați-vă dragii mei frați pentru că zilele de har sunt deja numărate și când se termină nu mai este cale de întoarcere. Vă rog, vă implor, acum în al 12-lea ceas rugați-vă, puneți-vă în genunchi acum când ascultați acest mesaj, puneți-vă în genunchi și cu o inimă plină de căință cereți iertare, ajutor și îndurare de la Iubitul nostru Tată Ceresc, Dumnezeul Iubirii care ne-a creat ca să fim Liberi și fericiți pentru totdeauna și ne așteaptă în Paradis.

El nu dorește ca noi să fim distruși, dar respectă DARUL primit, LIBERUL ARBITRU. Nu intervine în Liberul Arbitru al omului pentru că-l respectă pe om și-l iubește așa cum este.

Dacă ne rugăm și cerem ajutor doar atunci intervine, dar dacă nu ne rugăm și nu vrem să facem pace cu El, atunci uitați suntem pe mâna celui rău, atât noi cât și întreaga omenire și de aceea este așa de puternic, pentru că noi nu ne rugăm, nu respectăm Legile lui Dumnezeu și atunci cel rău are putere asupra omului.

Să nu uităm că răul a venit în lume prin păcat, dar prin iubire, prin căință sinceră, acceptându-l pe Domnul nostru Isus în viața și sufletele noastre, abandonând răul definitiv suntem salvați, suntem liberi, cu sufletul mântuit și fericiți.

Deci, dragii mei frați, convertiți-vă dacă vreți să vă salvați sufletele de la osânda veșnică și nu vă temeți de cel rău, mai bine să vă temeți de păcate și de suferințele veșnice ale iadului, de asta să vă temeți pentru că este groaznic câte suflete suferă în Purgator și în ce chinuri groaznice.

HELL IS REAL!!!

Dacă oamenii ar vedea cum suferă acele biete suflete, cum au fost păcăliți și în ce chinuri groaznice și suferințe trăiesc acolo după moarte în clipa asta s-ar pune în genunchi și ar cere iertare și îndurare.

Dumnezeu nu vrea ca să fiți pierduți, nu vrea ca să suferiți, dar voi alegeți ce doriți, ce vreți, dacă doriți într-adevăr să vă salvați sufletele acum, nu mâine, poimâine, că nu se știe, că oricum zilele de har sunt numărate, ci acum puneți-vă în genunchi, predați-vă inima cu multă iubire, cu încredere, cu mulțumire și respect în mâinile Domnului Isus, că El este Calea, Adevărul, Viața și cum a transmis: doar prin Mine puteți ajunge la Tatăl.

Pentru că El s-a sacrificat pentru noi, a luat pe Umerii Lui păcatele întregii omeniri, a suferit în chinuri groaznice pentru noi, vă dați seama 5480 de lovituri a avut pe întreg trupul, un SACRIFICIU SUPREM, o suferință groaznică, din iubire pentru noi, pentru ca să fim, cum am transmis, salvați, să fim mântuiți și fericiți pentru totdeauna în Paradis.

Așa că nu mai acceptați minciuna și răul.

Convertiți-vă și atunci aveți asigurat viitorul, Paradisul și Fericirea Veșnică, moștenirea noastră pentru care am fost creați. Suntem copiii lui Dumnezeu și cu aceste gânduri termin, suntem copiii lui Dumnezeu, a unui Dumnezeu Atotputernic, Dumnezeul Iubirii, Tatăl nostru Ceresc și moștenitorii Paradisului.

Vă iubesc pe toți,

Emilia Mezei, de aici de la Medugorje, azi ,duminică 19 septembrie 2021.

Fiți binecuvântați cu toții, să ne rugăm și să ne ajutăm unii pe alții ca niște adevărați frați, pentru că cu toții suntem frați, că avem un singur Tată Ceresc, Dumnezeul Iubirii.

Fiți binecuvântați cu toții, vă iubesc mult și mă rog pentru voi și pentru salvarea țării și a întregii omeniri din mâinile răului și cred în Triumful Inimii Neprihănite a Iubitei noastre Mame, cred în victoria binelui și a iubirii.

Voi pregăti și un videoclip cu înregistrarea vocală

Vă recomand să vizionați și acest videoclip foarte important!!! https://youtu.be/6AIoz3l_8Ww

Fiți binecuvântați cu toții, vă mulțumesc, vă rog să disribuiți.

Vă mulțumesc, Emilia Mezei