Selectează o Pagină

Égi Üzenet az ÚR JÉZUSTÓL,vasárnap agusztus 22.2021,Medugorje,Emilia Mezei által
(magyar nyelven)

Égi Üzenet az ÚR JÉZUSTÓL,vasárnap agusztus 22.2021,Medugorje,Szentségimádás Kápolnába,16:30 az ÚR JÉZUS azt üzeni:

Drága szerető kislányom,meg szeretném köszöni minden engesztelőknek,az imát,böjtöt és mindazt amit tesznek és válalnak az Emberiség és a lelkek megmentéséért.Hálás szivel megköszönöm mindenkinek,és majd az ÖRÖK HAZÁBA BŐSÉGESEN MEG FOGOM JUTALMAZNI.
Továbbra is folytasátok az imákat,különösen a RÓZSAFÜZÉRT ,tartsatok minél több kilencedeket ”Jézus Minden Nemzet Király Tiszteletére”,imádkozzatok és kérjétek, hogy az Én Drága Szent Vérem védelmezen és takarjon be a gonosz minden támadásától.
És fontos, hogy legfőképpen szerdán és pénteken böjtöljetek (kenyérrel es vizel) és az imákat,böjtöt,engeszteléseket,a jó cselekedeteket,ajáljátok az Én Drága Édesanyám ,Világ Királynője Szándékára, hogy tudjon minél több lelkeken segiteni és megszabaditani a gonosz kezéből.

Ne féljetek, mert Én mindég veletek vagyok!

Drága szerető gyermekeim,vegyétek nagyon komolyan a bűnbánatot és a megtérést,mert a kegyelem ideje hamarosan a végéhez fog érni…KESZÜLJETEK A NAGYFIGYELMEZTETÉSRE,testileg,de legfőképpen lelkileg,és ne féljetek.

Inkább örüljetek és legyetek Istenek nagyon hálásak ezért a Nagy Ajándékáért ,hogy segítsen és felébressze az IGAZSÁGRA,HITRE ÉS SZERETETRE EZT A BUKOTT EMBERISÉGET.

Imadkozzatok és ne féljetek.
Köszönöm.
Legyetek áldottak!

Szerető Megváltotok Jézus,Minden Nemzet Királya

Ajánlom figyelmetekbe: https://youtu.be/ux6-RHz0OmQ

szönöm,Emilia Mezei