Selectează o Pagină

ÉGI ÜZENET AZ ÚR JÉZUSTÓL, november 9, 2021, Medjugorjéből, Emilia Mezei által, magyar nyelven.

ÉGI ÜZENET AZ ÚR JÉZUSTÓL, november 9, 2021 a templomban, a Szentmise után, Szentségimádás közben az ÚR JÉZUS ezt üzeni:

Drága gyermekeim, köszönöm az imákat, böjtöt, engesztelést, és mind azt, amit tesztek Értem, a lelkekért, és az Én Édesanyámnak a szándékára és tiszteletére.

Kérlek, vegyétek nagyon komolyan ezt a rövid kegyelmi időt, komoly Megtéréssel, Bűnbánattal, Böjttel, Engeszteléssel és sok imával.

IMÁDKOZZATOK, MERT CSAK AZ IMA MENTHETI MEG AZ EMBERISÉGET A GONOSZ KEZÉBŐL.

Drága gyermekeim NE FÉLJETEK A JÖVŐTŐL, mert nincs okotok, ha a szíveteket Isten kezébe adtátok, és Engem elfogadtatok, mint Úr, Megváltó, Megmentő és Szabadító… Akkor a jövőtök biztonságba van.

Kérlek, hogy harcoljatok az IGAZSÁGÉRT és ne kössetek semmiféle kompromisszumot a gonosszal…

NE FOGADJÁTOK EL A HAZUGSÁGOKAT, A GONOSZSÁGOKAT, MERT AKKOR A GONOSZ TUD RAJTATOK URALKODNI, BE TUD CSAPNI, FÉLREVEZETNI, MANIPULÁLNI ÉS TÖNKRETENNI.

HARCOLJATOK AZ IGAZSÁGÉRT, A LELKETEKÉRT, AZ EGYHÁZÉRT.

HARCOLJATOK A GONOSZ ELLEN…BÁTORSÁGGAL, KITARTASSAL ÉS HITTEL A JÓNAK A GYŐZELMÉÉRT.

NE FOGADJÁTOK EL AZ OLTNE FOGADJÁTOK EL AZ OLTÁST!!! OLTÁST OLTÁST ÁTOK EL AZ OLTÁST !!!

HARCOLJATOK… NE FOGADJÁTOK EL A VAKCINÁT (OLTÁST) ) , MERT EZ NEM SEGÍT RAJTATOK, HANEM BETEGGÉ TESZ, ÉS KOMOLY KÖVETKEZMÉNYEI LESZNEK… NE FOGADJÁTOK EL SEMMIKÉPPEN SEM… TARTSATOK KI…

HAMAROSAN KI FOG DERÜLNI A TELJES IGAZSÁG.!!!

LEGYETEK TÜRELMESEK, ÉS INKÁBB A LELKI DOLGOKKAL FOGLALKOZZATOK MOST, MINT A TESTI DOLGOKKAL (mi lesz, hogy lesz, mit eszünk, stb… )

„KERESSÉTEK ELŐBB ISTEN ORSZÁGÁT… ÉS MINDEZ MEGADATIK NEKTEK.”

HARCOLJATOK, HOGY ELNYERJÉTEK AZ ÖRÖK ÉLET KORONÁJÁT, HOGY A MENNYORSZÁGBA JUSSATOKEZEN FÁRADOZZATOK ÉS (EZÉRT) HARCOLJATOK… ÉS SEGÍTSETEK MÁSOKON, KÜLÖNÖSKÉPPEN AZOKON, AKIK MÉG NEM ISMERTÉK MEG ISTEN VÉGTELEN JÓSÁGÁT ÉS SZERETETÉT.

IMADKOZZATOK, LEGYETEK JÓK, TEGYETEK SOK JÓT, HOGY MINÉL TÖBB MENNYEI KINCSET GYŰJTSETEK, ÉS SZERESSÉTEK ŐSZINTÉN ISTENT ÉS AZ EMBEREKET… ÉRDEK NÉLKÜL…, ÉS LEGYETEK HÁLÁSAK ISTENNEK MINDENÉRT, MÉG A SZENVEDÉSEKÉRT IS… MERT „AZ ISTEN SZERETŐKNEK MINDEN A JAVUKRA VÁLIK.”

NE FÉLJETEK, CSAK BÍZZATOK ISTENBE, ÉS TELJESEN ADJÁTOK ÁT SZÍVETEKET ISTEN KEZÉBE, HOGY FORMÁLJA ÁT, ES ENGEM FOGADJATOK EL MINT ÚR, MEGVÁLTÓ, MEGMENTŐ, ÜDVÖZÍTŐ… ÉS LEGYETEK HÁLÁSAK, KÜLÖNÖSKÉPPEN EZÉRT A KEGYELMI IDŐÉÉRT, HOGY ISTEN VÉGTELEN JÓSÁGÁBÓL, AZ ÉN DRÁGA ÉDESANYÁM, ÉS A TI DRÁGA ÉDESANYÁTOK MÉG VELETEK VAN, HOGY SEGÍTSEN ÉS A GONOSZTÓL MEGSZABADÍTSON.

IMADKOZZATOK ÉS MINDEN JÓ LESZ!

ÉS MIVEL EZ A HÓNAP A TISZTÍTÓTŰZBEN SZENVEDŐ LELKEKNEK VAN SZENTELVE, IMÁDKOZZATOK ÉRTÜK IS , HOZZATOK ÁLDOZATOT HOGY MINÉL HAMARABB MEGMENEKÜLJENEK ÉS KISZABADULJANAK A TISZTITÓTŰZBŐL ÉS A MENNYORSZÁGBA KERÜLJENEK.

IMÁDKOZZATOK ÉRTÜK, MERT RENGETEG LÉLEK VAN, ÉS SOKAT SZENVEDNEK, ÉS VÁRJÁK A SEG ÍTSÉGET…IMÁDKOZZATOK ÉRTÜK HOGY MINÉL HAMARABB KISZABADULJANAK…

Köszönöm.

Imádkozzatok, mert Isten várja az imáitokat, a komoly megtérést, hogy segítsen es kiszabadítson a gonosz kezéből.

Imádkozzatok!!!

Legyetek áldottak.

NE FÉLJETEK!!!

Szerető Megváltótok Jézus-Királyok Királya

Nagy szeretettel ajánlom figyelmetekbe

Link Video:https://www.facebook.com/emilia.fitness/posts/4855317001197251

KÉRLEK, HOGY ADJÁTOK TOVÁBB HOGY MINÉL TÖBB HELYRE ELJUSSON, ÉS MINÉL TÖBBEN IMÁDKOZZUNK!!!

Köszönöm Legyetek áldottak!

Testvéri szeretettel,Emilia Mezei