Selectează o Pagină

Égi üzenet az Úr Jézustól első csütörtök, 2022 március 3-án Medugorje, Emilia Mezei által (magyar nyelven).

Üzenet az Úr Jézustól, első csütörtök, 2022 március 3-án a templomban Szentmise után Szentségimádás közben az Úr Jézus ezt üzeni:

Drága szerető gyermekeim, most ebben az utólsó kegyelem időben, újból megkérlek titeket, hogy vegyétek nagyon komolyan ezt az ÉRTÉKES KEGYELEM IDŐT, őszinte bűnbánattal és komoly megtéréssel…szenteljetek most több időt, hogy foglalkozzatok a Lelketekkel.

Tisztitsátok meg minden bűntől, szennytől, gonoszságtól…imádkozzatok szivből és kérjetek kegyelmeket és szivből böjtöljetek…és tegyetek sok jót… amig csak lehet.

NE FÉLJETEK A JÖVŐTŐL…IMÁDKOZZATOK ÉS BIZZATOK ISTEN VÉGTELEN JÓSÁGÁBAN, IRGALMÁBAN ÉS SZERETETÉBEN.


IMÁDKOZZATOK A BÉKÉÉRT DE FONTOS, HOGY A SZIVETEKBE LEGYEN BÉKE ÉS BIZALOM…IMÁDKOZZATOK, MERT IMA ÉS BÖJT ÁLTAL MINDENT LE TUDTOK GYŐZNI.


ÚJBÓL FIGYELMEZTETLEK: HOGY NE FELEJSÉTEK EL, HOGY ÉN ISTEN VAGYOK…ÉS ÉN MINDENT MEGTEHETEK…BIZZATOK ÉS SZIVBŐL IMÁDKOZZATOK.


NE FÉLJETEK, MERT ÉN MINDEN NAP VELETEK VAGYOK A VILÁG VÉGEZETÉIG. (Máté 28:19)

Kedveseim!
ÉN NAGYON SZERETLEK BENNETEKET, MINDNYÁJATOKAT…ÉS AZT AKAROM, HOGY TI IS ŐSZINTÉN SZERESSETEK ENGEM ÉS AZ EMBERTÁRSAITOKAT.

Most, ebben a Böjti Kegyelem időben…BÉKÜLJETEK KI ISTENNEL ÉS AZ EMBERTÁRSAITOKKAL, HOGY IGAZÁN BOLDOGOK ÉS SZABADOK LEGYETEK…ÉS SOK KEGYELMET SZEREZZETEK MAGATOKNAK, HOGY ERŐSSEBBÉ VÁLJATOK…A NAGY MEGPRÓBÁLTATÁSOK IDEJÉN…ÉS VÉGIG KITARTSATOK ISTEN MELLETT, MÉG AZ ÉLETETEK ÁRÁN IS.

HISZ, NINCS TÖBBÉ HALÁL…MERT ÉN LEGYŐZTEM A HALÁLT.

HA ENGEM ELFOGADTOK MINT ÚR, MEGVÁLTÓ, ÜDVÖZITŐ, BETARTSÁTOK A PARANCSOKAT…LEGFŐBBKÉPEN A SZERETET PARANCSÁT, VÁR RÁTOK EGY SZÉP, BOLDOG, ÖRÖK ÉLET.

Maradjatok Békében és Szeretetben.

Szerető Megváltótok, Jézus, Minden Nemzet Királya.

Kérlek, OSSZÁTOK MEG EZT AZ ÜZENETET !

Köszönöm!
Legyetek Áldottak!
Emilia Mezei