Selectează o Pagină

NU AVEM DREPTUL SĂ JUDECĂM PE NIMENI,
DAR AVEM DREPTUL SĂ APĂRĂM ADEVĂRUL!

„Adevărul vă va face liberi” (Ioan 8, 32)

NU ACCEPTAȚI MINCIUNA,CĂ ASTFEL DEVENIȚI SCLAVI ȘI PROPRII VOȘTRI DUȘMANI!


NU UITAȚI CĂ DOMNUL ISUS PRIN CRUCE-SUFERINȚĂ A ÎNVINS MOARTEA ȘI NE-A DESCHIS ÎMPĂRĂȚIA CERULUI!
„Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa”, spune Isus. O persoană poate intra în casa cerească a Tatălui său doar dacă îl acceptă pe Isus şi învăţăturile sale şi imită modul său de viaţă. Isus mai spune:
Nimeni nu vine la Tatăl decât prin mine” (Ioan 14:6).
DE ACEEA NU TREBUIE SĂ ACCEPTĂM ÎN NICI UN FEL RĂUL, MINCIUNA, ETC…CĂ ASTFEL DEVENIM PĂRTAȘII RĂULUI, ȘI NE POATE DOMINA, MANIPULA, BATJOCORII ȘI DISTRUGE!!!
Matei 6:24-ATENȚIE!!!
24 Nimeni nu poate sluji la doi stăpâni. Căci sau va urî pe unul şi va iubi pe celălalt; sau va ţine la unul, şi va nesocoti pe celălalt: Nu puteţi sluji lui Dumnezeu şi lui Mamona.
Din păcate foarte mulți pentru bani, putere, faimă, și-au văndut sufletul celui rău, pervers, viclean și mincinos și pentru această viață scurtă au ales să slujească răului…..DAR OARE MERITĂ?
Vă zic că NU MERITĂ SĂ-ȚI VINZI SUFLETUL PENTRU NIMIC !
”Ce-i foloseste omului să câstige lumea întreagă, dacă-si pierde sufletul? Sau ce ar putea să dea omul, în schimb, pentru sufletul său?” (Marcu 8, 36-37)
În aceste cuvinte putine si simple, dar pline de înteles profund, Mântuitorul ne aduce aminte de Prețul si Valoarea fără seamăn a Sufletului nostru.
Ce este oare sufletul omenesc si de ce este el asa de scump înaintea lui Dumnezeu, încât nimic din lumea aceasta nu-i vrednic de el?


Ce este acest suflet al nostru, dacă însusi Cerul se bucură când un suflet rătăcit se întoarce la Dumnezeu (Luca 15, 7) si dacă Însusi Dumnezeu a luat trup omenesc si S-a jertfit pentru mântuirea si fericirea lui?


MERITĂ SĂ REFLECTAȚI ȘI SĂ VĂ DECIDEȚI DE ASTĂZI, SĂ PUNEȚI MAI MULT PREȚ ȘI VALOARE PE SUFLETUL VOSTRU ȘI SĂ VĂ ÎNGRIJIȚI MAI MULT DE EL….NU UITAȚI- ESTE UNICA VOASTRĂ COMOARĂ ADEVĂRATĂ!
AVEȚI GRIJĂ DE SUFLETUL VOSTRU!!!

Abonați-vă la NOUL MEU CANAL YOUTUBE: Voice of Divine Love
https://www.youtube.com/channel/UCVyq0sSIePsZ4B9wwPUgJcQ


Fiți binecuvântaț! Emilia Mezei🙏😍