Selectează o Pagină

Tatăl nostru ceresc ne iubește și ne așteaptă pe toți acasă în Paradis ca să fim împreună cu El pentru totdeauna fericiți. De aceea este foarte IMPORTANT SĂ ACCEPTAȚI CEL MAI MARE ȘI MINUNAT DAR OFERIT DE DUMNEZEU PENTRU NOI PENTRU SALVAREA ȘI MÂNTUIREA SUFLETELOR NOASTRE ȘI CALEA SPRE PARADIS PRIN FIUL LUI ISUS HRISTOS-REGELE REGILOR, ÎMPĂRATUL ÎMPĂRAȚILOR, IUBITUL NOSTRU MĂNTUITOR.

ACCEPTAȚI ACUM DARUL LUI DUMNEZEUCEA MAI PREȚIOASĂ COMOARĂ,CEL MAI FRUMOS DAR,CA SĂ AVEȚI PACE ÎN INIMI, SĂ AVEȚI SPERANȚĂ, SĂ AVEȚI IUBIRE ADEVĂRATĂ ȘI CEL MAI IMPORTANT ȘI SCOPUL NOSTRU PE ACEST PĂMÂNT:NUMELE VOSTRU SĂ FIE SCRIS ÎN CARTEA VIEȚII ȘI SĂ AVEȚI VIITORUL ASIGURAT ÎN PARADIS!

Acceptați Darul lui Dumnezeu cu inimile deschise, cu multă bucurie, iubire și recunoștință.
Isus Hristos:Eu sunt Calea, Adevarul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl decât prin mine (Ioan 14:6).

Ioan 3:16
Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, încât L-a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţă veşnică.

Acceptați Darul lui Dumnezeu – să aveți CALEA DESCHISĂ SPRE PARADIS SĂ FIȚI LIBERI PRIN ADEVĂR SĂ AVEȚI VIAȚĂ VEȘNICĂ FERICITĂ ÎN PARADIS

Dragii mei,Crăciunul nu este numai despre ce bem, ce măncăm,etc……

Trebuie să constientizați: Crăciunul este DARUL LUI DUMNEZEU OFERIT DIN MARE IUBIRE PENTRU SALVAREA ȘI MÂNTUIREA ÎNTREGII OMENIRI!

DUMNEZEU PRIN FIUL LUI ISUS HRISTOS SE UNEȘTE CU OMENIREA!

Omenirea trebuie să ACCEPTE DARUL LUI DUMNEZEU cu multă bucurie,iubire și recunostintă, pentru a rămăne UNIȚI CU EL PENTRU TOTDEAUNA,pentru a fi SALVAȚI,a avea PACE,SPERANȚĂ,BUCURII,IUBIRE,calea deschisă spre PARADIS,spre VIAȚA și FERICIREA ETERNĂ!


Dragii mei a venit momentul ACUM ca în această Perioadă Sfântă de Har și Sărbătoarea Crăciunului să îngenunchem în fața ieslei din Bethlehem (în mod simbolic) și să-I aducem și noi în Dar inimile noastre, să-I mulțumim, să fim recunoscători, să-I cerem Haruri….să-I oferim INIMA NOASTRĂ, să locuiească în ea, să o umple cu multă pace, bunătate, iubire, înțelepciune, răbdare, smerenie și cu toate harurile de care avem nevoie pentru a fi copii plăcuți a lui Dumnezeu și a reuși să ne învingem slăbiciunile noastre, să îndreptăm greșelile făcute, să ne eliberăm de orice rău care ne influențează negativ. Să se nască în noi dorința de a fi zi de zi mai buni, mai încrezători, mai smeriți, să avem credință puternică, speranță, iubire în inimi și să facem cât mai mult bine aproapelui nostru, să-l ajutăm dezinteresat cu multă iubire.

Lăsați Lumina și Iubirea Divină să pătrundă în sufletele voastre ca să vă umple de Pace și Fericire!
Crăciun Fericit și Binecuvăntat vă doresc cu mare drag tuturor!

SĂ MĂRTURISIM CREDINȚA NOASTRĂ PRIN FAPTELE NOASTRE făcute din IUBIRE FAȚĂ DE DUMNEZEUL NOSTRUTATĂL NOSTRU ȘI FAȚĂ DE TOȚI SEMENII NOȘTRI.

Dar din păcate constat că majoritatea oamenilor sărbătoresc CRĂCIUNUL fără Sărbătorit,de aceea nu sunt cu adevărat fericiți, nu au pace, trăiesc în depresie, frică, dușmănie,ură,invidie,fără speranță, fără iubire, fără viitor….. Din nou vă îndemn să vă deschideți inimile, să îl acceptați pe Domnul Isus în inimile și viețile voastre, ca să aveți PACE, SPERANȚĂ, IUBIRE, VIAȚĂ ȘI FERICIRE VEȘNICĂ!

Din păcate în ciuda tuturor MESAJELOR,AVERTIZĂRILOR,AVERTISMENTELOR,SEMNELOR ACESTOR VREMURI DE PE URMĂ,constat cu inima plină de durere că majoritatea oamenilor nu permit ca să se nască ISUS in inimile lor,NU ÎL ACCEPTĂ ca Domn si Mântuitor,și se indreaptă spre drumul pierzaniei(din proprie alegere). i din păcate majoritatea din cei care L-au acceptat și recunoscut pe Isus ca Domn si Măntuitor,nu și-au predat pe deplin inimile și viețile lor lui Dumnezeu.Foarte mulți în loc să fie mai buni,și-au slăbit credința și iubirea față de Dumnezeu,Domnul Isus și față de semeni.
Nu respectă Legile Divine(CELE ZECE PORUNCI) –Legile Iubirii
Continuă să comită păcate,au inimile impietrite pline de ură,invidie și răutate,sunt lacomi,mincinoși,prefăcuți și falși…fără iubire sinceră si bunătate.
Acesta este Adevarul!!!

ATENȚIE-NU PUTEȚI SLUJI LA 2 STĂPÂNI‼️‼️‼️

Acuma in această perioada Sfăntă de Har,este necesar SĂ VĂ DĂRUIȚI COMPLECT LUI DUMNEZEU,nu doar pe jumătate.
Si să permiteți să SE NASCĂ ACUMA ISUS in inimile voastre,să vă curețe de rău și să vă umple cu multă iubire,pace,fericire și multe haruri….

DĂRUIRE ȘI ABANDONARE DEPLINĂ CERE ȘI VREA ISUS ACUMA DE LA NOI.!

OMULE NU UITA-DUMNEZEU TE IUBESTE!!!

TU ÎL IUBEȘTI PE DUMNEZEU? Ești constient de IUBIREA ȘI JERTFA FĂCUTĂ PENTRU BINELE TĂU, PENTRU SALVAREA ȘI MĂNTUIREA SUFLETULUI TĂU ACCEPTAT DE FIUL LUI ISUS HRISTOS?

EȘTI RECUNOSCĂTOR PENTRU ACEASTĂ JERTFĂ URIASĂ?

ACCEPȚI MINUNATUL DAR A LUI DUMNEZEU PENTRU BINELE,SALVAREA ȘI MĂNTUIREA TA?

VREI SĂ AI PACE,IUBIRE,SPERANTĂ,VIATĂ ȘI FERICIRE VEȘNICĂ?

VREI SĂ FII LIBER ȘI CU ADEVĂRAT FERICIT?

ATUNCI ACCEPTĂ ACUM DARUL LUI DUMNEZEU:CALEA-ADEVĂRUL-VIAȚA! (Ioan 14:6).

Multumesc TATĂ CERESC PENTRU ACEST MARE DAR PRETIOS ,
TE IUBESC ȘI ÎTI SUNT FOARTE RECUNOSCĂTOARE.
TE IUBESC ISUS SI ÎTI MULTUMESC!
TE IUBESC DRAGĂ MAMĂ CEREASCĂ
MARIA!
LAUDĂ ȘI MULȚUMIRE CELOR DIN CER- TUTUROR ÎNGERILOR ȘI SFINȚILOR!!!
VĂ IUBESC ȘI VĂ MULTUMESC!


Doamne ajută-ne,luminează-ne și călăuzește-ne mereu pe drumul bun și drept spre Impărăția Cerurilor. Amin!

Vă recomand cu mare drag să vizionați acest videoclip
Mesaj Divin Sfănta Maria 19 12 2014 

Fie ca Sărbătorile de iarnă să vă aducă:

Spiritul Crăciunului prin Pace

Bucuria Crăciunului prin Speranță

Emoția Crăciunului prin Dragoste.

CRĂCIUN BINECUVĂNTAT ȘI UN AN NOU FERICIT 2020 VĂ DORESC TUTUROR CU MARE DRAG! Fiți binecuvăntati Emilia Mezei

Dragii mei ,cu mare drag și cu multă iubire am realizat această postare,din dorința arzătoare de a vă ajuta să vă întoarceti la Dumnezeu din iubire și recunoștintă față de JERTFA URIASĂ ACCEPTATĂ ȘI FĂCUTĂ DE DOMNUL NOSTRU ISUS HRISTOS PENTRU BINELE SI FERICIREA NOASTRĂ ETERNĂ!

Vă multumesc pentru vizionare și vă recomand să distribuiți!

Vă mulțumesc anticipat/Cu multă iubire Emilia Mezei