Selectează o Pagină

Parerea demonilor despre Rozar , o viziune a lui Padre Pio!

           Rugati-vă zilnic Sfăntul Rozar!

Părintele Francesco Bamote, exorcistul oficial al Romei (discipol si mostenitor a lui Don Gabriele Amorth), in cartea sa aparuta recent, „Bătălia Sfintei Fecioare cu cel rău in timpul exorcismelor”, scrie:

Padre Pio povestea adesea despre un vis al sau pe care l-a avut la geamul din strana corului – unde calugarii se adunau la rugaciune – privind afara a vazut o mare imbulzeala. Padre Pio a intrebat: „Cine sunteti si ce vreti?” Norodul a urlat deodata si foarte tare:” Moartea lui Padre Pio.” Calugarul abia atunci a observat ca cei pe care le-a crezut fiinte umane, in realitate erau demoni. La auzul acestor cuvinte s-a intors in strana sa se roage si a vazut-o apropiindu-se pe Sfanta Fecioara, care cu o privire materna, dar cu un gest hotarat i-a inmanat rozarul spunand: „Cu aceasta arma tu vei invinge.” Atunci Padre Pio a revenit la geam si le-a aratat rozarul ce-l avea in mana. Infricosati, toti demonii s-au aruncat la pamant.”

” Pe parcursul experientei mele de exorcist am observat ca niciuna dintre rugaciunile neliturgice nu este atat de urata de catre demoni ca si rugaciunea Rozarului.

Intr-o zi de 7 octombrie, de Ziua Reginei Preasfantului Rozar, in timp ce imi scoteam rozarul din buzunar, un demon mi-a spus urmatoarele: „Imi provocati durere cu bobitele acelea, voi nenorocitilor. Si nenorociti sunt si aceia care le fac.” (probabil se referea la cei care confectioneaza rozarele). Pe un ton poruncitor, am intrebat de ce il enerveaza asa tare acele bobite? ” Pentru ca primesc atatea lovituri. Terminati odata!” Atunci am asezat rozarul pe persoana posedata, iar demonul a strigat: ” E atat de greu! Mă striveste, luati-l jos, mă strivesc sub greutatea lui!

Alte expresii despre rozar auzite in timpul diferitelor exorcizări:

” Fiecare bobita pe care va rugati, mă biciuieste si mă arde!”

Mi-e greata atunci cand meditati la misterele acelui rozar. Ma biciuiti cu ele.”

Urăsc rozarul, pentru ca este un lant al iubirii prin intermediul căruia cu totii vă uniti cu Ei” (* cu Isus si Maria; demonii evita pronuntarea numelor Lor, deoarece insasi aceasta pronuntare a numelui ii arde.)

” Daca l-ati stii cu totii, atunci imediat mi-as gasi sfarsitul, daca toata lumea s-ar ruga cu credinta rozarul, acest nenorocit de rozar….Scarbos, scarbos, scarbos, scarbos!”

” Nu stiti, sau stiti, dar nu credeti, sau sunteti putin credinciosi. Ma..a…ri….a (e capabil sa spuna acest nume doar cu mari sfortari) si Inima Ei Neprihanita va salva lumea.”

                          La sfârşit Inima mea Neprihănită va triumfa!

 

 

” Cel rau, cu ocazia unei alte exorcizari, a dat in vileag puterea mijlocitoare a Sfintei Fecioare Maria, respectiv decizia Domnului Isus ca toate harurile sa se reverse asupra pamantului prin Inima Neprihanita a Sfintei Fecioare.

 

 

 

 

La Medjugorje Fecioara Maria -Regina Păcii ne încurajează:Soldatul cel mai puternic de pe pămănt,este crestinul care se roagă cu arma Rozarului în mănă!

MAMA NOASTRĂ CEREASCĂ-REGINA PĂCII LA MEDJUGORJE NE ÎNCURAJEAZĂ:NU VĂ TEMETI TREBUIE DOAR SĂ CREDETI SI SĂ VĂ RUGATI! CU RUGĂCIUNEA PUTETI OPRI CALAMITĂTILE SI RĂZBOAIELE!

NOI TREBUIE SĂ FIM CONSTIENTI CĂ AVEM O ARMĂ FOARTE PUTERNICĂ ÎMPOTRIVA RĂULUI,SĂ O FOLOSIM CU CREDINTĂ SI VOM FI AJUTATI SI PROTEJATI!

Dragii mei frati,fiti constienti de Puterea Rugăciunii în special de Rugăciunea Sfăntului Rozar, vă recomand să vă rugati zilnic cu credintă din inimă.in special în aceste vremuri foarte dificile si tulburi cănd răul se dezlăntuie si este foarte puternic si hotărăt să distrugă căt mai mult cu putință si să tragă în infern căt mai multe suflete.

Si nu uitati că de căte ori spuneti:Bucurăte Mariacea plină de har,Domnul este cu tine..…  după cum au mărturisit… demonii urlă de durere.

Rugăciunea:

Bucură-te Maria, cea plină de har, Domnul este cu tine.

Binecuvăntată esti tu intre femei si Binecuvăntat este rodul trupului tău, Iisus, 

Sfăntă Marie, Maica lui Dumnezeu,si Mama noastră,

Roagă-Te pt noi păcătosii, Acum si-n ceasul mortii noastre, 
Amin. 

Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, si acum si pururea si in vecii 

 

Să ne rugam zilnic SFĂNTUL ROZAR pentru pace in lume,iertarea păcatelor,convertirea păcătosilor si pentru sufletele din Purgatoriu.