Selectează o Pagină

Mesaj de la Tatăl Ceresc 28.11.2020.FOARTE IMPORTANT!

Înainte de ora Îndurării Divine la ora 2:50 noaptea.

Dragii mei, în timp ce mă rugam am văzut cu ochii sufletului Chipul blând și plin de iubire,dar și de tristețe a Tatălui Ceresc.
Simțeam căt de trist este și cel mult suferă Bunul Dumnezeu din cauza noastră,a păcatelor, a nerecunoștinței și a răului din lume, din sufletele noastre și dintre noi.

Mi-a spus că dorește să îmi tramsmită un Mesaj.

Tatăl Ceresc:
Draga mea copilă, te iubesc foarte mult și sunt foarte recunoscător pentru iubirea ta sinceră și curată față de Mine, Iubitul Meu Fiu, Fecioara Maria și față de semenii tăi.
Văd lupta și curajul tău pentru a-ți ajuta semenii, văd iubirea și dăruirea din sufletul tău.

Luptă în continuare și nu te lăsa dominată de răutățile și nepăsarea oamenilor,tu mergi înainte cu mult curaj, transmite Mesajele, avertizează-i pe oameni în ce pericol se află din cauză că cel rău a pus la cale un mare plan diabolic ca să distrugă întreaga omenire.

Mesaj de la Tatăl Ceresc.28.11.2020 Emilia Mezei
https://emilia.ro/mesaj-de-la-tatal-ceresc-28-11-2020-important/


Oamenii uită că EU SUNT CREATORUL, DUMNEZEU ȘI EU POT TOTUL, ÎNTR-O CLIPĂ DACĂ VREAU POT SĂ NIMICESC TOTUL, ȘI SĂ DISTRUG TOATE PLANURILE CELOR RĂI.

V-AM LĂSAT LIBERI SĂ ALEGEȚI…ȘI DIN PĂCATE ALEGEȚI RĂUL….ȘI ASTFEL VĂ ÎNDREPTAȚI SPRE AUTODISTRUGERE.

DACĂ DORIȚI SĂ VĂ SALVAȚI SUFLETELE, ACUM, ASTĂZI, ÎNCĂ MAI AVEȚI ȘANSĂ, DAR TREBUIE SĂ FIȚI HOTĂRÂȚI ȘI SĂ VĂ DECIDEȚI.

DIN NOU VĂ TRANSMIT SĂ NU VĂ TEMEȚI DE CEI RĂI, RUGAȚI-VĂ, CĂIȚI-VĂ ȘI ABANDONAȚI RĂUL- CALEA PĂCATULUI ȘI ACCEPTAȚI-L PE IUBITUL MEU FIU ÎN VIAȚA ȘI SUFLETELE VOASTRE,
CA SĂ AVEȚI ASIGURATĂ MÂNTUIREA ȘI CALEA SPRE PARADIS UNDE VĂ AȘTEPT PE TOȚI, PARADIS PE CARE L-AM CREAT PENTRU VOI CA SĂ FIȚI FERICIȚI ȘI LIBERI PENTRU TOTDEAUNA.

DECIDEȚI-VĂ URGENT!!!

Momentan atăt îți transmit.

Rămăi în pace, iubita mea copilă și NU TE TEME, EU TE-AM ALES ȘI MÂNA MEA ESTE DEASUPRA TA.

Cum am promis tu luptă cu curaj și NU TE TEME că îi voi nimici pe toți dușmanii tăi, rând pe rând.
Fii hotărâtă,luptă și îndeplinește-ți datoriile și misiunile pe care le ai de îndeplinit.

Ai o mare responsabilitate pentru CARE AI FOST PREGĂTITĂ ȘI ALEASĂ.

PREGĂTEȘTE-TE DE MISIUNEA TA!

Fii binecuvântată!

Tatăl Ceresc-DUMNEZEU ATOTPUTERNIC

Dragii mei vreau să vă comunic că înainte de a primi acest mesaj de la Tatăl Ceresc,m-am luptat să avertizez lumea,(cei din jurul meu) ce PERICULOASE SUNT ANTENELE 5G care sunt instalate foarte aproape de locuința mea.
Am făcut postere, am lipit pe stălpi, am strigat să avertizez oamenii să le dea jos, că sunt în pericol și ei și familiile lor, în special copiii.
Am fost și la Spitalul de Covid din Oradea (pe clădire este plin de ANTENE 5G) foarte periculoase, am făcut scandal cum de permit așa ceva chiar deasupra Spitalului.

SPUNE NU ANTENELOR 5G!!!

Totodată am fost foarte dezamăgită de reacția oamenilor, mulți habar nu aveau de existența lor, mulți nepăsători.
Domnul Isus mi-a transmis într-un mesaj dat în 14 noiembrie 2020 în limba maghiară în timpul Adorației Euharistice, căt de periculoase sunt aceste antene 5G
ESTE ARMA RĂULUI ÎN MĂINILE OCULTEI MALEFICE MONDIALE PENTRU A DISTRUGE ÎNTREAGA OMENIRE, TOT CE ESTE VIU (PLANTE,ANIMALE,TOT….)

Bunul Dumnezeu, Iubitul Nostru Tată Ceresc a venit să-mi mulțumească și să mă încurajeze.
CE BUN ESTE DUMNEZEU, ESTE FOARTE RECUNOSCĂTOR, PLIN DE BUNĂTATE ȘI IUBIRE….SCRIU PLĂNGĂND ACESTE RĂNDURI……

MULȚUMESC TATĂ CERESC, TE IUBESC FOARTE MULT ȘI SUNT RECUNOSCĂTOARE PENTRU TOT!

Tatăl Ceresc este un Tată foarte bun, plin de iubire si recunoștintă pentru toate sacrificiile si faptele noastre bune, făcute din iubire pentru Dumnezeu si pentru semeni.

DIN NOU VĂ ÎNDEMN LA RUGĂCIUNE, LUAȚI ÎN SERIOS CONVERTIREA, ACEST TIMP PREȚIOS, PENTRU A VĂ SALVA SUFLETELE DE LA OSÂNDA VEȘNICĂ!

NU VĂ TEMEȚI!!!

Fiți Binecuvântați cu toții!

Vă recomand cu mare drag să urmăriți acest videoclip legat de acest mesaj foarte important și să DISTRIBUIȚI!!!

Vă mulțumesc,Emilia Mezei