Selectează o Pagină

Mesaj de la Domnul Isus, miercuri 26.01.2022, Medugorje, transmis prin Emilia Mezei

Mesaj de la Domnul Isus, miercuri 26.01.2022, noaptea la ora 2:30 în timpul Adorației Euharistice în Biserica din Medugorje.

Domnul Isus ne transmite:

Dragii mei, nu uitați că EU SUNT MEREU CU VOI PÂNĂ LA SFÂRȘITUL VEACULUI ( Matei 28:19-20) și doresc ca și voi să fiți cu Mine, zi de zi să fiți alături de Mine, să țineți cont și să RESPECTAȚI LEGILE CEREȘTI…dar în special PORUNCA IUBIRII.

Vă rog să țineți cont și să puneți în practică Mesajele transmise de atâția ani de Iubita Mea Mamă, care suferă și plânge neîncetat din cauza stări critice și jalnice în care a ajuns BISERICA ȘI ÎNTREAGA OMENIRE.

Voi spuneți că MĂ IUBIȚI (Domnul Isus se referă la creștini) dar nu ascultați îndemnurile și sfaturile Mele și NU IUBIȚI SINCER PE APROAPELE VOSTRU…
Voi spuneți că O IUBIȚI pe Iubita Mea Mamă…dar nu țineți cont ( nu luați în serios) Mesajele, Îndemnurile, Sfaturile…Foarte puțini Creștini RESPECTĂ CU ADEVĂRAT PORUNCILE CEREȘTI, IUBESC SINCER PE DUMNEZEU ȘI PE APROAPELE ȘI IARTĂ DIN INIMĂ.


Dacă vreți SĂ FIE PACE…RUGAȚI-VĂ DIN INIMĂ ȘI PENTRU DUȘMANII VOȘTRI ȘI IERTAȚI-I…IUBIȚI, IERTAȚI, FIȚI BUNI ȘI DĂRUIȚI.


RUGAȚI-VĂ, POSTIȚI ( miercuri și vineri cu pâine și apă) faceți sacrificii ca răul în lume să se diminueze și IUBIREA-PACEA să TRIUMFE. Fiți făuritori de PACE și rugați-vă pentru dușmanii voștri și NU VĂ TEMEȚI DE EI…RUGAȚI-VĂ ȘI ÎNCREDINȚAȚI-I TATĂLUI CERESC.
NU UITAȚI CĂ EU SUNT REGELE PĂCII ȘI A IUBIRII, DACĂ VREȚI SĂ MĂ URMAȚI ȘI SĂ AJUNGEȚI ÎN PARADIS…FACEȚI PACE CU SEMENII VOȘTRI, IERTAȚI DIN INIMĂ ȘI IUBIȚI SINCER PE DUMNEZEU ȘI PE APROAPELE VOSTRU.

Nu uitați că încă Iubita Mea Mamă este prezentă pe Pământ în special la Medugorje ca și REGINA PĂCII… ȘI VĂ ÎNDEAMNĂ SĂ FACEȚI PACE CU DUMNEZEU și ÎNTRE VOI SĂ FIE PACE, RESPECT, ÎNȚELEGERE ȘI IUBIRE…DACĂ REFUZAȚI PACEA, SUNTEȚI VICTIME SIGURE ALE CELUI RĂU…CARE VA PUTEA SĂ VĂ DOMINE ȘI SĂ VĂ STĂPÂNEASCĂ SUFLETUL.

DIN NOU VĂ ÎNDEMN ÎMPREUNĂ CU IUBITA MEA MAMĂ…FACEȚI PACE CU DUMNEZEU ȘI FACEȚI PACE CU SEMENII, CA SĂ FIȚI LIBERI ȘI FERICIȚI!!!

CINE REFUZĂ PACEA SE AUTOCONDAMNĂ LA SUFERINȚE…

Nu uitați, că Mesajul Principal cu care a venit pe pămînt la Medugorje în urmă cu peste 40 de ani Iubita Mea Mamă este PACEA!

PACE-PACE-PACE

Dragii mei, PACEA este cel mai important și prețios lucru…CÂND AI PACE ȘI IUBIRE AI TOTUL!

Rămâneți în Pace și Iubire.
ISUS, REGELE PĂCII ȘI A UNIVERSULUI.

Cu mare drag am pregătit videoclipul cu Mesajul,vă recomand să urmăriți: https://www.facebook.com/emilia.fitness/videos/537218857404757

Vă mulțumesc,Emilia Mezei