Selectează o Pagină

Mesaj de la Domnul Isus 11 iulie 2020 ora 24:45 IMPORTANT PENTRU ROMÂNIA!
ADEVĂRUL DESPRE CORONAVIRUS!

După ce m-am rugat vineri mai multe ore,fiind foarte îngrijorată de situația din țară și din lume,în legătură cu Pandemia ”Coronavirus” l-am întrebat pe Domnul Isus dacă dorește să îmi spună ADEVĂRUL,și totodată mi-a transmis un mesaj
important pentru poporul român.

Doresc ca Poporul Român să se unească și să lupte împotriva tuturor dușmanilor țării și a semenilor.

UNIȚI-VĂ ÎN POST-RUGĂCIUNE ȘI NU MAI PERMITEȚI SĂ FIȚI CONDUȘI DE OCULTA MALEFICĂ MONDIALĂ,DE CEI CARE VĂ CONDUC DE 30 DE ANI,CARE VĂ MINT,MANIPULEAZĂ,VOR SĂ DISTRUGĂ
COMPLET ȚARA,SĂ VĂ DOMINE,SĂ VĂ ÎNROBEASCĂ,SĂ VĂ ȚINĂ ÎN FRICĂ-TEROARE,SĂ VĂ MANIPULEZE-SĂ VĂ SUBJUGE ȘI SĂ VĂ DISTRUGĂ COMPLET.

CER UNITATE-RESPECT-IUBIRE,UNIȚI-VĂ CU TOȚII ÎMPOTRIVA RĂULUI.

Afară fortele malefice din Romănia!
Afară fortele malefice din România!!!

ARMATA,POLIȚIA,ÎNTREG POPORUL SĂ LUPTE ÎMPOTRIVA RĂULUI…..CEI CARE OCUPĂ FUNCȚII ÎNALTE SĂ FIE TRAȘI LA RĂSPUNDERE ȘI ELIMINAȚI.

LUPTAȚI ACUMA,LUAȚI ATITUDINE-UNIȚI-VĂ ȘI NU VĂ MAI LĂSAȚI CONDUȘI DE CEI RĂI.

EU SUNT CU VOI, ȘI VĂ AJUT!

SE APROPIE PURIFICAREA ROMÂNIEI…..ÎN CURÂND VOR CĂDEA MULTE CAPETE CARE FAC PARTE DIN OCULTA MALEFICĂ,UNII PE ALȚII SE VOR DA ÎN VILEAG ȘI VOR CĂDEA CU TOȚII.

MULȚI DE FRICĂ VOR FUGI DIN ȚARĂ…SE APROPIE SFĂRȘITUL MASONERIEI DIN ROMÂNIA DUȘMANII ȘI TRĂDĂTORII ȚĂRII,CARE AU DISTRUS ȘI VÂNDUT ȚARA.

NU VĂ MAI LĂSAȚI DOMINAȚI ȘI CONDUȘI DE EI…LUPTAȚI ȘI LUAȚI ATITUDINE ÎMPOTRIVA LOR.

UNIȚI-VĂ CU TOȚII!!!

Isus,Regele Universului.

Am întrebat pe Domnul Isus dacă există acest virus ”Coronavirus” și căt de periculos este:

Într-adevăr există mai multe feluri de viruși,acest virus nu este așa de periculos cum spun ei….vor să vă păcălească,să vă țină în frică,teroare,să vă domine,să vă îngrădească libertățile și să vă distrugă.

Cei răi plantează diferite monstre de viruși(fel de fel de otrăvuri)exact asemănător cum ai simțit tu(diferite soluții otrăvitoare la ușa casei).

NU,nu vă puteți infecta foarte grav unii de la alții,asemănător cu o gripă…dar nu este mortal cum spun ei,mai mult frică și panică vor să creeze.

VOR SĂ DENATUREZE ADEVĂRUL,SĂ DISTRUGĂ BISERICA ȘI SFÂNTUL SACRAMENT!

Oricum sunteți de ani de zile otrăviți prin alimente,băuturi acidulate,medicamente care îți fac mai mult rău decăt bine,aerul este foarte poluat,și din cănd în cănd aruncă din avion cu soluții otrăvitoare,de aceea solul și totul este infectat……multe ape minerale care se vănd nu sunt bune,…. detergenții,în foarte multe produse casnice
sunt introduse cu bună știință soluții toxice,otrăvitoare,care slăbesc imunitatea și provoacă multe reacții alergice și diferite boli.

SOLUL ESTE OTRĂVIT CU BUNĂ ȘTIINȚĂ,ALIMENTELE OTRĂVITE….APROAPE TOTUL ESTE OTRĂVIT!!!

Sunteți otrăviți,iradiați de undele din satelit.

Domnul Isus mi-a mai transmis că din 1 august vor să întroducă legi severe și să nu permitem acest lucru.Domnul Isus dorește ca poporul român să fie unit,să se roage și să postească.VĂ ÎNDEMN LA POST ȘI RUGĂCIUNE ȘI ESTE FOARTE NECESAR SĂ ÎNCEPEM O NOVENĂ(9 zile) LA ”ISUS REGELE UNIVERSULUI”! din data de 23-31 iulie 2020.

Aici găsiți NOVENA
https://emilia.ro/novena-impotriva-raului-pentru-toti-dusmanii-nostri-a-bisericii-si-a-tarii-23-07-31-07-2020-in-cinstea-lui-isus-regele-tuturor-natiunilor/

Intențiile speciale de rugăciune:
CEREM DESCHIDEREA URGENTĂ A GRANIȚELOR-CA SĂ PUTEM CĂLĂTORII ÎN SIGURANȚĂ,SĂ PUTEM MERGE ÎN PELERINAJE LA MEDJUGORJE ȘI ÎN ALTE LOCURI IMPORTANTE DIN LUME!
-STOP MANIPULĂRII-STOP MINCIUNILOR-STOP ABUZURILOR DE ORICE FEL!!!
-STOP CORONAVIRUS!!!
-LA INTENȚIA SFINTEI FECIOARE MARIA-REGINA PĂCII
-ÎMPOTRIVA RĂULUI, OCULTEI MALEFICE MONDIALE STOP ABUZURILOR ȘI BATJOCORIRII BISERICII ȘI A SFINTEI EUHARISTII!!!
-REINTRODUCEREA APEI SFINȚITE, AVEM NEVOIE SĂ NE PURIFICĂM DE RĂU
-INTERZICEREA SFINTEI ÎMPĂRTÂȘANII ÎN MÂNĂ -ESTE ”UN ATAC DIABOLIC” ASUPRA EUHARISTIEI
-STOP RĂULUI ÎN LUME!
-STOP OCULTEI MALEFICE MONDIALE!
-STOP DISTRUGERII BISERICII- AFARĂ FORȚELE MALEFICE DIN BISERICĂ!!!
-ELIBERAREA ȘI SALVAREA ROMÂNIEI DE SUB PUTEREA ȘI DOMINAȚIA RĂULUI,”OCULTEI MALEFICE MONDIALE”!!!
-PENTRU TOTI DUȘMANII NOSTRI ȘI A ȚĂRII VĂZUȚI ȘI NEVĂZUȚI

-CONVERTIREA PĂCĂTOSILOR !

Ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să-i oprească să-și ducă în continuare la îndeplinire planurile lor diabolice!

Oricum voi pregati un nou articol cu această novenă!

Acesta a fost mesajul de la Domnul Isus pentru mine, dar am întrebat dacă pot să fac public mesajul referitor la Coronavirus și mi-a dat acceptul.

Ca să înțelegeți mai bine am să vă povestesc prin ce am trecut și trec eu în ultimii ani.

La ușa casei mele puneau și mai pun căteodată soluții foarte toxice și eu mă simțeam rău și aveam aceste simptome:(simțeam un miros ciudat,mă ustura gătul,mă durea capul,mă simțeam obosită,strănutam,îmi curgea nasul,și ochii mă usturau se umflau,erau roșii..(arătam groaznic )în ultimii 5 ani am fost intoxicată cu o soluție otrăvitoare…(am făcut poze și am filmat)

Și în soluția de spălat scările blocului,etc…se puneau soluții foarte toxice,otrăvitoare și dăunătoare,la noi se simțeau rău femeile de serviciu,tușeau foarte tare și trebuiau să demisioneze că se îmbolnăveau.(chiar le-am atras atenția și le-am avertizat că sunt în pericol să se îmbolnăvească)

Eu atunci cănd mă șimteam rău,tămâiam locuința,dădeam cu apă sfințită,miroseam(inhalam) mir sfințit,deschideam larg geamurile…plus rugăciune împotriva dușmanilor….și asta m-a ajutat foarte mult și mă ajută.
De obicei noaptea umblau să pună aceste soluții otrăvitoare la ușa mea.
Țin minte într-o noapte a început să mă usture gătul foarte tare și să tușesc,am fost nevoită să mă trezesc și să ard tămâie,să dau cu apă sfințită,să purific locuința și pe urmă am putut să dorm liniștită.

Întotdeauna simt cănd pun soluții toxice la ușa,are un miros ciudat și începe să mă doară capul și să mă usture gătul.

Recomand cu mare încredere tuturor să îsi procure apă sfințită,tămâie,mir și să purifice locuința de căte ori este necesar,în special cănd nu vă simțiti bine.

Să vă rugați și să cereți ajutor de la Dumnezeu,Domnul Isus,Fecioara Maria,Îngeri,în special cereți ajutorul și protecția Sfântului Arhanghel Mihail.

Dacă pe mine m-a ajutat,cu siguranță că-i va ajuta și pe alții.

Și din nou vă îndemn la rugăciune,convertire,căință sinceră.

RUGATI-VĂ,NU VĂ TEMEȚI DE CEL RĂU,ÎNCREDEȚI-VĂ ÎN DUMNEZEU,SALVAȚI-VĂ SUFLETELE!

CU DUMNEZEU ÎNAINTE! Dacă puteti și aveți posibilitate să mergeți la Nușfalău,Muntele Sfintei Treimi, să vă rugați,puteți aduce apă binecuvântată. Mai multe informatii despre acest loc găsiti aici: http://www.muntelesfinteitreimi.ro/

Emilia Mezei-Nușfalău Muntele Sfintei Treimi 13.06.2020

GYERTEK Szilágynagyfalura, a Szentháromság hegyére,együtt engesztelni másokért imádkozni, hétfőn, július 13-án,17 órától. 🙏💞😍 Nagyon fontos, hogy együtt imádkozunk,engeszteljünk!!!🙏😍🙏😍🙏Vă recomand să veniți la Nușfalău -Muntele Sfintei Treimi 13 iulie 2020 de la ora 17:00 să ne rugăm,să ispășim împreună.🙏😍 Vă puteți duce și apă binecuvântată ”făcătoare de minuni”,dacă ai credința vie și inima curată🙏💞😍 Este foarte important în aceste vremuri tulburi să ne întărim în credintă,iubire,și să ne rugăm pentru mântuirea și salvarea omenirii din măinile răului,care acuma pe ultima sută de metri este foarte disperat să distrugă căt mai mult posibil,și să distrugă omenirea prin slujile lui perfide(oculta malefică mondială).DOAR RUGĂCIUNEA-POSTUL-ȘI TOATE SACRIFICIILE OFERITE CU MULT DRAG,MAI POATE SALVA OMENIREA,CARE ESTE FOARTE ÎNTUNECATĂ ȘI DOMINATĂ DE RĂU.🙏Din păcate constant cu mare durere că această încercare,pandemie ”Coronavirus”,în loc să ne întărească în credință si iubire,s-a întimplat invers,foarte multi si-au slăbit credința,s-au îndepărtat de biserică(acesta a fost si planul diavolului)și cel rău a reușit să acapareze mult mai multe suflete și să le domine prin frică,teroare,manipulare,minciună,etc…..Dragii mei NU VĂ TEMEȚI,DUMNEZEU ESTE MEREU CU NOI ȘI NE AJUTĂ,NE PROTEJEAZĂ DE RĂU DACĂ NE RUGĂM!!! 🙏💞😍 Domnul Isus este mereu cu noi,Fecioara Maria Mama noastră este cu noi,avem Îngeri puternici care să ne protejeze și să ne ajute!Noi trebuie să credem cu tărie și să ne rugăm cu multă încredere,speranță și iubire! 🙏💞😍Să ne rugăm și pentru țară și popor!🙏😍Mai multe informatii despre acest loc găsiti aici: http://www.muntelesfinteitreimi.ro/CU DUMNEZEU ÎNAINTE! 🙏💞😍Fiți binecuvântați!🙏😍

Publicată de Flame of Divine Love pe Sâmbătă, 11 iulie 2020

Vă recomand să vizionați și acest videoclip din 13 iunie 2020 filmat la Nușfalău Muntele Sfintei Treimi,inspirată de Duhul Sfânt!

https://www.facebook.com/FlacaraIubiriiDivineEmiliaMezei/videos/294054991935744

Vă mulțumesc Emilia Mezei