Selectează o Pagină

Mesaj Ceresc Fecioara Maria în Medjugorje 3 noiembrie 2018 ora 12:30 

Am fost din nou plecată la Medjugorje în Pelerinaj oferit pentru Sufletele din Purgator, în perioada 29 octombrie-3 noiembrie, și în ultima zi după Sfănta Liturghie, înainte de plecare, Fecioara Maria mi-a transmis un mesaj foarte frumos și important și pentru Romănia.

Draga mea copilă mult iubită îți mulțumesc pentru prezența ta plină de iubire față de Mine, față de Cei din Cer, Sfânta Treime și față de semenii tăi. Îți mulțumesc pentru toate rugăciunile rostite din inimă și pentru dorința ta arzătoare de a ajuta și a salva cât mai multe suflete cu putință din Purgatoriu. Continuă să te rogi pentru aceste biete suflete care suferă cumplit și îndeamnă și pe alții să o facă cu multă iubire și devoțiune.

Rugați-vă pentru sufletele din Purgator!!!

RUGAȚI-VĂ PENTRU SUFLETELE DIN PURGATORIU ÎN SPECIAL ÎN ACEASTĂ LUNĂ DEDICATĂ LOR!!!

În acest fel, prin: rugăciuni, sacrificii, fapte,liturghii, jertfe,etc…veți putea, în special în această lună foarte multe suflete salva și în acest fel vă veți îmbogăți sufletește, veți câştiga prieteni adevărați pentru totdeauna, și dacă le veți cere ajutorul cu mare drag vă vor ajuta la rândul lor și pe voi la nevoie. Ele se vor simți îndatorate și vă vor ajuta . Nu uitați de această posibilitate imensă, un Mare Dar şi Ajutor Ceresc pentru bietele suflete, dar și pentru voi. Rugați-vă că foarte multe suflete suferă enorm și așteaptă cu mare drag rugăciunile voastre; rugați-vă și pentru acele suflete care sunt uitate și nu se roagă nimeni pentru ele. Cu rugăciunile voastre le voi ajuta și le voi putea elibera. Nu uitați: EU SUNT ȘI REGINA PURGATORIULUI!

 

Eu:Dragă Mamă ce va fi cu țara noastră, ce ne transmiți?

După cum ți-a mai fost transmis, unul pe altul se vor da în vileag, se vor afunda, toți aceea care în ultimii 28 de ani au participat și au făcut parte din diferite partide. Cu toții sunt părtași și au mare vină că țara a ajuns așa cum este. Din păcate foarte curănd va avea loc o Adevărată Mare Revoluție, în care vor muri foarte mulți și din păcate mulți nu sunt pregătiți și își vor pierde sufletele.

Rugați-vă zi de zi și pentru toate sufletele care vor muri în această Revoluție pentru România și viitorul ei, să poată fi salvate. Din nou îndeamnă pe toții semenii tăi la Rugăciune, Post, Convertire deplină.

Timpul de Har este pe sfărșite!!!

Cu ocazia Centenarului care va fi sărbătorit în Romănia….Noi dorim UNITATEA POPORULUI ROMÂN!!!

Nu vrem dezbinare, ură, conflicte, răutăți,etc. Dorim UNITATE-RESPECT-IUBIRE între toți cetățenii, indiferent de etnie, naționalitate, religie.

Rugați-vă pentru Romănia!

UNIȚI VEȚI FI PUTERNICI!!!

Romănia se apropie de ultimele faze de Purificare. Aveți încredere în Dumnezeu, rugați-vă, aveți speranță, iubire pentru că România va deveni o țară frumoasă, bogată, plină de binecuvăntări și foarte puternică.

Rugați-vă pentru România și viitorul ei glorios.

Rugați-vă și pentru Muntele Sfintei Treimi din Nușfalău județul Sălaj, să își poată continua Misiunea și să se îndeplinească Planul și Voința Divină. Vă aștept și la Nușfalău să vă rugați pentru UNITATE în țară și în lume.

Click aici să citiți mai multe Informații!!!

 www.muntelesfinteitreimi.ro

Draga mea copilă te aștept din nou cu mare drag aici la Medjugorje să începem noul an în pace, rugăciuni și cu multe binecuvântări.

Rugați-vă neîncetat din inimă.

RUGĂCIUNEA FACE MINUNI ȘI SALVEAZĂ OMENIREA care este în întuneric din cauza păcatelor, răutății, urii și în special din lipsa IUBIRII din inima oamenilor.

RUGAȚI-VĂ, IUBIȚI-IERTAȚI-DĂRUIȚI!!!

Îți voi mai transmite.

Te binecuvântez cu multe haruri:pace, iubire și înțelepciune.

Binecuvântez cu multe haruri pe toți aceea care își deschid inimile pe deplin și Mă acceptă ca Mamă, pe Fiul Meu cel Drag ca Domn și Salvator și pe Tatăl Ceresc ca Tată.

Vă iubesc pe toții, iubita voastră Mamă Cerească, Regina Cerului și a Păcii.

Vă mulțumesc pentru că ați citit acest Mesaj foarte important,și vă rog dă distribuiți mai departe să ajungă la căt mai multe persoane.

Fiți binecuvăntați!