Selectează o Pagină

Mesaj ceresc de la Sfânta Fecioară – 24 decembrie 2017, la biserică după Sfânta Litughie -în jurul orelor 13:00

Conversație în limba maghiară

Draga mea fiică iubitoare. Îţi mulţumesc pentru rugăciuni, pentru iubirea de care dai dovadă faţă de oameni şi faţă de cei din Ceruri. Tatăl Ceresc este foarte fericit când găseşte asemenea suflete pe pământ. Şi eu te iubesc şi sunt foarte fericită, fiica mea. Te iubeşte şi Fiul meu drag şi este foarte fericit cu tine. Îţi mulţmesc, dar trebuie să îţi spun că, din păcate, sunteţi în faţa unor vremuri foarte grele.

Aşa cum ştii, Tatăl Ceresc este foarte răbdător, milostiv dar şi foarte drept. Nu mai poate îndura să vadă atât de mult păcat, nedreptăţi, atât de multă răutate…nu mai poate îndura să vadă că milioane de suflete se osândesc zi de zi şi ajung în iad, din propria voinţă.

zi de zi milioane de suflete ajung in iad din propria voință!!!

Din păcate, doar foarte puţine suflete sincere sunt pe pământ , foarte puţini oameni şi-au abandonat inimile lui Dumnezeu.

De aceea cel rău are o putere aşa mare pe pământ şi în acele suflete care nu s-au abandonat pe deplin lui Dumnezeu. Este foarte important ca omul să-şi încredinţeze pe deplin inima şi viaţa lui Dumnezeu. Nu doar pe jumătate ci PE DEPLIN.

Aceasta să le vesteşti, ca în acest timp de har, să-şi abandoneze pe deplin inima lui Dumnezeu. Să permită ca scumpul meu Fiu să se nască în inima lor pentru a îi umple cu iubire, bunătate şi multe-multe haruri. Acestea să le vesteşti, fiindcă doar atunci omul va fi plin de pace, bucurie şi iubire, atunci când  S-AU ABANDONAT CU TOTUL LUI DUMNEZEU şi când Îl primesc cu mare-mare bucurie pe scumpul meu Fiu, ÎL urmează cu recunoştinţă, umilinţă şi cu iubire,şi împlinesc poruncile.

Mulţumesc fiica mea.

Sărbători binecuvântate. Fii binecuvântată.

Îţi voi mai transmite. Îţi mulţumesc.