Selectează o Pagină

Mesaj Ceresc de la Isus (prima joi) 4 octombrie 2018

În Medjugorje-Capela Adoraţiei ora 14:40

Draga mea copilă mult iubită, îți mulțumesc și sunt foarte recunoscător pentru tot ceea ce încerci să faci pentru frații tăi, pentru rugăciuni și în special pentru iubirea arătată față de Mine, Sfânta Treime, iubita Mea Mamă și față de aproapele tău.

Îți mulțumesc și te binecuvăntez în continuare cu multe haruri, pace, înțelepciune, iubire să poți în continuare să îți îndeplinești cu succes misiunea pentru care ai fost aleasă.

Știi că drumul nu a fost și nu va fi ușor, dar împreună cu Mine, Îngerii, iubita Mea Mamă care încă din imensa iubire și îndurare față de întreaga omenire, Tatăl Ceresc mai permite să rămănă cu voi, să vă ajute, să vă îndrume și să elibereze căt mai multe suflete cu putință din mâinile celui rău.

După cum ai văzut și tu, suntem foarte fericiți că acum pe ultima sută de metri au venit foarte mulți oameni aici în acest loc binecuvăntat și ales de Bunul Dumnezeu (Medjugorje), foarte multe persoane dornice să-l cunoască mai bine pe Dumnezeu, să facă Pace cu El, să-și regrete păcatele, să Mă accepte în viața și inimile lor ca Domn și Salvator…și să se gândească la salvarea sufletului.

Datorită rugăciunilor, ispășirilor…..Tatăl Ceresc mai permite să mai rămănă iubita Mea Mamă Maria, Regina Cerului printre voi.

Este un timp de Mare Har, Binecuvăntare și îndurare pentru întreaga omenire!

Transmite-le tuturor oamenilor să ia în serios acest timp, să se convertească și să se căiască din inimă.

Rugați-vă neîncetat și fiți foarte recunoscători pentru iubirea, îndelunga răbdare și imensa bunătate a Tatălui Ceresc.

Vă iubesc pe toți și vă binecuvăntez cu multe Haruri! Doar deschideți-vă inimile.

Eu sunt cu voi!

Isus,Regele Universului.

Am fost din nou plecată la Medjugorje o săptămănă în pelerinaj (29 septembrie-4 octombrie) la chemarea Sfintei Fecioare Maria-Regina Păcii și la insistențele unui preot ortodox și am fost foarte surprinsă și fericită să văd foarte mulți oamenii veniți din toate colțurile lumii, de pe alte continente:Africa, Asia, America şi foarte mulți pelerini din Europa, în această perioadă.

Este un semn că în întreaga lume oamenii încep să se trezească și să ia în serios convertirea și salvarea sufletului acum pe ultima sută de metri.

Doamne ajută să se convertească căt mai multe persoane!!!
Amin!

 

Medjugorje -Pace și Iubire ne transmite Mama noastră-Regina Păcii!

Vă recomand cu mare drag să citiți șI acest mesaj foarte frumos, transmis de  Fecioara Maria-Regina Păcii  în Medjugorje prin vizionara Mirjana AICI:    Mesajul Sfintei Fecioare Maria 2 octombrie 2018

Momentul Aparitiei

Vă mulțumesc, și vă îndemn să distribuiți să ajungă la căt mai multe persoane.

Fiți binecuvăntați!