Selectează o Pagină

Mesaj Ceresc de la Isus 6 septembrie 2018

(prima joi)ora 14:40

Draga mea copilă mult iubită, te iubesc foarte mult şi îţi sunt recunoscător pentru iubirea, credinţa şi fidelitatea ta faţă de mine, Tatăl Ceresc şi Iubita Mea Mamă.

Îţi mulțumesc!

După cum simţi şi ştii, tensiunile sunt foarte mari peste tot în întreaga lume.

Cel rău este disperat şi hotărât acum pe ultima sută de metri să facă cât mai mult rău posibil, să distrugă cât mai mult prin toate mijloacele posibile, şi să tragă în Infern cât mai multe suflete posibile.

Vă cer să vă întăriţi în credinţă, să postiţi şi să vă rugaţi din inimă, şi dacă trebuie să luptaţi împotriva răului, a minciunii, nedreptăţilor şi tuturor relelor.

Tatăl Ceresc suferă şi El enorm împreună cu Iubita Mea Mamă şi cu Mine, din cauza miilor de suflete osândite în focul iadului, care cad zi de zi…numărul este alarmant.

Din marea lui Iubire şi Îndurare faţă de întreaga omenire, a-ţi mai primit timp de convertire, har şi căinţă sinceră….dar din păcate, oamenii nu vor să ia în serios avertismentele, nu vor să profite de acest timp de har, sunt orbiţi de rău, şi nu vor să se schimbe şi să-şi salveze sufletele.

Răutatea, păcatele au ajuns la cote inimaginabile!

Timpul de Har se termină foarte curând şi începe pedeapsa lui Dumnezeu, care are inima frântă de durere pentru întreaga omenire.

Te rog răspândeşte din nou şi îndeamnă-i pe oameni să ia în serios convertirea şi căinţa sinceră…URGENT!!!

Rugaţi-vă pentru ţară, ca să se poată realiza planul şi voinţa lui Dumnezeu, de salvare şi eliberare de sub dominaţia şi puterea răului. Şi rugaţi-vă zi de zi si pentru sufletele care vor muri ca jertfă pentru ţară.

Formaţi multe grupuri de rugăciuni!

Se apropie destrămarea guvernului malefic din România.

Rugaţi-vă şi va fi bine!

Iti voi mai transmite.

Fii binecuvântată şi binecuvântez si România care foarte curând va trece prin ultima fază de purificare(suferinţă).Pregatiţi-vă şi rugaţi-vă neincetat!

CONVERTIŢI-VĂ URGENT ŞI SALVAŢI-VĂ SUFLETELE!!!

După ce m-am rugat la ora 15 ca de obicei Rozarul Îndurarii Divine cu inima plină de suferinţă, Isus mi-a mai transmis un mesaj plin de încurajare.

Cel rău şi viclean nu îşi va putea duce la bun sfârşit planul lui diabolic…..când va crede că a căştigat totul….atunci va pierde totul!!!

Nu va fie frică!!!

Doar Eu am putere absolută atât în Cer cât şi pe Pământ.

Eu sunt cu voi în toate zilele pâna la şfârşitul veacului.(Mt28,20)

VOI SUNTEŢI CU MINE???

Matei 28,20 Isus este mereu cu noi si ne întreabă:VOI SUNTEȚI CU MINE?

Toţi cei care sunt cu Mine,vor fi mereu ÎNVINGĂTORI şi vor câştiga în special CUNUNA VIEŢII FERICIRII ETERNE!!!

Cel mai mare câştig, cea mai mare fericire şi bucurie.

Chiar dacă aveţi parte de multe suferinţe şi încercări NU CEDAŢI, rămâneţi statornici în credinţă, iubire şi gândiţi-va la viitor. Răsplata care vă aşteaptă după moartea fizică. Pentru asta merită să luptaţi şi chiar să suferiţi.

Nu uitați:MOARTE NU MAI EXISTĂ….doar Eu AM ÎNVINS MOARTEA pentru voi pentru totdeauna,doar ÎNCEPUTUL VIEȚII FERICIRII VEȘNICE.

Fiți puternici,nu cedați răului,ispitelor….GĂNDIȚI-VĂ MEREU LA VIITOR….Casa voastră nu este aici pe pămănt,orice ați face,oricăt ați lupta…Casa voastră este in Ceruri impreună cu Mine,Tatăl ceresc,Iubita voastră Mamă cerească,cu Îngerii,Sfinții,și cu toți aceea care și-au dăruit viața și sufletul lui Dumnezeu și trăiesc fericiți în pace și iubire in Cer.

Din păcate sunt foarte mulți care suferă în Purgatoriu datorită păcatelor,și foarte mulți suferă chinuri groaznice in Infern.

Vă încurajez din nou și vă îndemn la CĂINȚĂ SINCERĂ.

Faceți pace cu Dumnezeu,…..Acceptați-Mă ca Domn și Salvator,……..Faceți pace cu semenii,…… Salvați-vă sufletele….ACUM!!!

Îți voi mai transmite.

Fiți Binecuvăntați!!!

Isus,Regele Universului.

 

După ce am  terminat de scris Mesajul,Isus mi-a indicat să citesc din Biblie, Sfânta Evanghelie după Luca,Cap 21

Vă recomand și vouă cu mare drag să citiți:. Sfănta Evanghelie dupa Luca,Cap 21

Vă mulțumesc că ati citit acest Mesaj foarte important si vă rog să distribuiti mai departe.

Vă mulțumesc!