Selectează o Pagină

Mesaj ceresc de la Isus, 4 ianuarie 2018,orele 14:40, în capelă.

Draga Mea copilă multiubită, îţi mulţumesc pentru prezenţa ta plină de iubire şi pentru toate lacrimile vărsate din iubire pentru Mine şi semenii tăi, cauzate de lipsa de iubire sinceră faţă de Mine şi faţă de aproapele. Sunt trist pentru că IUBIREA SINCERĂ ŞI CURATĂ LIPSEŞTE DE PE PĂMÂNT. Răul este foarte puternic şi domneşte triumfător în sufletele foarte multor oameni chiar şi din cei conscraţi Mie şi Mamei Mele, din cauză că IUBIREA este slabă, slăbiciunile sunt puternice şi omenii nu doresc să se abandoneze pe deplin lui Dumnezeu, nu vor să se schimbe şi rămân căldicei. De atâţia ani, Mama Mea cea dragă, vă transmite la Medugorje mesaje asemănătoare….IUBIŢI-VĂ, IERTAŢI-VĂ, AJUTAŢI-VĂ UNII PE ALŢII, FIŢI BUNI, FIŢI FRAŢI ADEVĂRAŢI UNII PENTRU ALŢII...Însă, din păcate, în foarte puţine suflete a rodit această sămânţă: IUBIREA – este singura forţă puternică şi singura cale ce vă duce în Rai. Nu există alta, decât cea a IUBIRII. De aceea vă transmite aceleaşi mesaje asemănătoare, pentru că nu există altă cale, orice aţi face, decât CALEA IUBIRII NECONDIŢIONATE cu tot ce ţine de ea. Acum sunteţi pe ultima sută de metri. În curând se va termina cu tot răul de pe pământ. Începe purificarea generală atât în ţară cât şi în lumea întreagă. Nu te necăji deoarece se termină cu tot răul şi începe NOUA ERĂ DE PACE ŞI FERICIRE.
În România va începe o adevărată revoluţie foarte curând. Datorită rugăciunilor aţi mai primit puţin timp pentru convertire…dar din păcate se termină!!! Rugaţi-vă în continuare pentru ţară, popor, pentru toate sufletele care vor muri ca jertfă şi pentru viitorul României.
Momentan, atât îţi transmit. Te iubesc şi-ţi mulţumesc pentru tot.
Încurajează-i pe toţi fraţii tăi să se abandoneze complet în braţele pline de iubire şi îndurare ale Tatălui Ceresc; să Mă primească şi să Mă accepte cu iubire, recunoştinţă, bunătate în vieţile şi inimile lor ca să le pot transforma inimile pe deplin şi să-i conduc pe calea cea dreaptă şi bună către Paradis.
Fiţi binecuvântaţi.
Vă iubesc pe toţi.
Iubirea nu este iubită cu adevărat, doar parţial. Vrem ca iubirea să fie iubită şi trăită în pace, îndurare, bunătate, umilinţă şi bucurie.
An nou binecuvântat şi fericit vă doresc tuturor cu mare drag.
Isus, Regele Universului

Apocalipsa Sfăntului Ioan Teologul
Capitolul 3:15-16