Selectează o Pagină

Mesaj Ceresc de la Isus. În timpul Adoraţiei Euharistice…12.04.2018,

Orele 14:35.

Iubita Mea copilă, îţi mulţumesc pentru pezenţa ta plină de iubire şi smerenie în faţa Sfântului Sacrament şi în special pentru lacrimile vărsate şi rugăciunile spuse din inimă şi multă iubire faţă de Mine. Îţi mulţumesc. Fii în veci binecuvântată.
Dar din păcate nu pot să-ţi transmit veşti foarte bune. După cum ai văzut şi simţit tensiunile sunt foarte mari în întreaga lume…. Multe catastrofe de tot felul se vor abate în curând peste tot. Cel rău este foarte disperat, turbat şi pregătit să distrugă şi să tragă după el în infern cât mai multe suflete cu putinţă. Timpul lui expiră.

Cer să vă întăriţi în credinţă şi iubire şi să vă rugaţi continuu şi să postiţi foarte serios. Astfel puteţi salva cât mult mai multe suflete şi diminua catastrofele care se vor abate peste întreaga lume.

Mama Mea te-a chemat la Medugorje ca să puteţi petrece împreună acest Paşte, în care s-ar putea să fie ultimul în care ea va mai fi prezentă pe Pământ. În curând va pleca cu inima zdrobită de durere, din cauza răutăţii, a păcatelor şi a miilor de suflete osândite la chinuri groaznice din propria lor voinţă.

Satana este foarte puternic şi domină triumfător în sufletele multor oameni chiar şi dintre cei aleşi şi consacraţi Mie şi Mamei Mele. El este foarte viclean şi se foloseşte de slăbiciunile oamenilor pentru a-i domina.

Draga Mea copilă, suferim enorm şi nu putem face nimic dacă oamenii nu vor să Mă accepte ca Domn şi salvator şi nu vor să-şi slaveze sufletele. Întotdeauna respectăm liberul arbitru al oamenilor.

Pregătiţi-vă de Marele Avertisment -Iluminarea conştiinţei – un ultim Dar Ceresc, un ultim colac de salvare pentru omenire. După acesta vor urma cele mai mari suferinţe şi încercări pentru întreaga lume. Dar timpul va fi scurt…s-a redus la şapte luni. Dar va fi prăpăd. Pregătiţi-vă de pe acum din toate punctele de vedere, atât trupeşte cât şi sufleteşte. Din nou vă îndemn să faceţi provizii de hrană, apă, lumânări, ulei, sare şi făină…Toate să fie sfinţite.
Apoi am întrebat: „Isus ce va fi în România?”
„După cum ţi-am mai transmis şi în alte mesaje, în ţară, masoneria îşi va pierde foarte curând puterea definitiv. Dar nu va fi uşor. Va fi multă vărsare de sânge şi multă jale. Acum lupta pentru putere este foarte mare. Şi aşa cum ţi-am mai transmis se vor da în vileag unul pe altul, se vor afunda până vor cădea cu toţii. Primul pas va fi căderea liderului lor şi atunci speriaţi, îngroziţi şi dezorientaţi vor fugi de frică din ţară foarte mulţi şi majoritatea dintre ei nu se vor mai reîntoarce.
Rugaţi-vă în continuu şi pentru ţară ca să realizeze planul şi voinţa Dumnezeiască şi ca să se poată salva cât mai multe suflete de la osânda veşnică, în timpul marii revoluţii care va avea loc în România.
Îţi voi mai transmite.

Pregăteşte-te şi tu cu mult curaj de misiunea care ţi-a fost încredinţată şi pentru care ai fost aleasă. Fii puternică şi curajoasă, umilă şi dreaptă, iar Duhul Sfânt, împreună cu Îngerii, te vor călăuzi şi îndruma ca să-ţi îndeplineşti misiunea şi cerinţele celor din Cer.
Te iubesc.
Fii binecuvântată.

Isus, Regele Universului