Selectează o Pagină

Mesaj Ceresc de la Iisus (prima joi) 7 iunie 2018

În timpul Adoraţiei Euharistice ora 14:20-14:50

 

                      Mesaj Ceresc de la Iisus 7 iunie 2018                        

Draga mea copilă mult iubită, după cum ai simţit sunt foarte trist, la fel este şi Mama Mea cea dragă şi Tatăl Ceresc.

Suferim enorm din cauza răutăţii oamenilor şi a milioanelor de suflete osândite la chinuri groaznice din propria voinţă. De atâtia ani este iubita Mea Mamă pe Pământ, coboară zilnic din Cer ca să vă ajute, să vă transmită mesaje, să vă călăuzească, să vă îndrume spre bine, spre Mine -salvatorul sufletelor voastre, dar din păcate prea puţine suflete ascultă mesajele şi le îndeplinesc.

Răul este foarte puternic şi se foloseşte de slăbiciunea fiecărei persoane ca să nu poată să-şi înalţe sufletul, să îl ţină înrobit de propria lui slăbiciune, şi să aleagă răul, în special se foloseşte de invidia oamenilor (unul împotriva celuilat).

Din nou vă avertizez şi vă transmit: Deschideţi-vă pe deplin inimile ca să vă pot umple cu haruri puternice şi să vă curăţ de toate slăbiciunile şi păcatele voastre. Nu cedaţi ispitelor, răutăţilor de nici un fel. Dacă mă iubiţi sincer, ascultaţi de poruncile date de Tatăl Ceresc: PORUNCILE IUBIRII faţă de Dumnezeu şi faţă de semeni. Nu este altă cale de a ajunge în Paradis decât prin calea iubirii……Toate mesajele transmise de atâţia ani de Mama Mea cea draga la asta se referă : SĂ IUBEŞTI SINCER (NECONDIŢIONAT) pe DUMNEZEU şi pe aproapele (vostru.)

Suntem trişti după cum ţi-am transmis de Rusalii(19 MAI 2018) pentru că: NU ESTE IUBIRE (SINCERĂ) ÎN OM ŞI ÎNTRE OAMENI!!!

De aceea este atâta răutate pe Pământ şi cel rău este atât de puternic şi domină triumfator în sufletele oamenilor şi în lume, din cauză că lipşeste IUBIREA.

TREZIŢI-VĂ!!!

Lăsaţi la o parte orgoliile, răutăţile de orice fel, veniţi la Mine cu o căinţă sinceră şi cu mare drag vă voi ajuta pe fiecare, vă voi curăţa de păcate şi vă voi da o INIMĂ NOUĂ ŞI CURATĂ.

TREZIŢI-VĂ!!!

Timpul este foarte scurt, veniţi ACUM.

Mama Mea cea dragă, foarte curând îşi va lua rămas bun de la voi, după cum ţi-am mai transmis şi în celelalte mesaje. Datorită rugăciunilor şi ispăşitorilor cu suflet sincer şi curat aţi mai primit timp de CONVERTIRE, dar se termină curând ! Din nou vă implor întoarceţi-vă de pe căile păcătoase şi salvaţi-vă sufletele. Zilele sunt numărate, nu mai amânaţi !

Toţi cei care citesc acest mesaj şi toate mesajele cereşti transmise de atâţia ani, nu vor mai avea nici o scuză şi vor suferi şi mai mult. Fiecare va fi responsabil de alegerea făcută şi în funcţie de gravitatea faptelor, omisiunilor, gândurilor, vorbelor, etc. comise, veți suporta consecinţele.

Noi dorim binele oamenilor şi vrem ca fiecare persoana să fie fericită şi să-şi salveze sufletul. De aceea v-am mai dat timp ca să faceţi alegerea potrivită.

Pregătiţi-vă !!!

Am întrebat : Iisus ce va fi cu ţara noastră, ce se va întâmpla, ce ne recomanzi?

 

– După cum ţi-am mai transmis şi în alte mesaje unul pe altul se vor da în vileag şi se vor afunda toţi aceea care conduc şi au condus ţara spre ruină şi distrugere.

Dar să nu vă necăjiţi că după cum a promis, Tatăl Ceresc va interveni, va opri distrugerea ţării şi îi va pedepsi pe toţi duşmanii ei.

Pregatiţi-vă de o Mare Revoluţie, dar pe urma va fi bine şi România va deveni una din cele mai bogate şi înfloritoare ţări. Şi din punct de spiritual va fi una din cele mai puternice şi protejate ţări.

Rugaţi-vă pentru România, pentru viitorul ei !

Rugaţi-vă să se realizeze planul şi voinţa lui Dumnezeu !

Rugaţi-vă pentru toate sufletele care vor muri în revoluţie ca jertfă, să fie salvate de la osânda veşnică !

Pregăteşte-te şi tu de misiunea ta !

Din nou cerem: UNITATE- RESPECT-IUBIRE.

Rugati-vă pentru Romănia și Poporul romăn Să se realizeze planul si voința Dumnezească!!!

Poporul român să se convertească pe deplin, să se întărească în credinţă, să se roage şi să postească din inimă.

Salvarea poporului român va veni de la Dumnezeu, Îngerii sunt pregatiţi….

PREGĂTIŢI-VĂ CĂ SE APROPIE!!!!

Iţi voi mai transmite.

Fii binecuvântată!

Binecuvântăm poporul român – Grădina Mamei Mele.

Iisus, Regele Universului.

ROMĂNIA ESTE GRĂDINA MAICII DOMNULUI!

Mesaj Ceresc de la Fecioara Maria -Important pentru Romănia!

7 iunie 2018 ora 15:30

După ce m-am rugat la ora 15 Rozarul Îndurării Divine şi pe urmă Rozarul Flăcării de Iubire am avut o mică conversaţie cu Fecioara Maria – Regina Cerului care a durat aproximativ 3 minute.

Fiind îngrijorată de România (referitor la mitingul care se organizează sâmbătă 9 iunie).

Eu: Dragă Mamă ce va fi cu ţara noastră? Este în mare pericol!

Fecioara Maria : Ştiu draga mea copilă, este nevoie de UNITATE. Nu lăsaţi ca cel rău să vă dezbine din nou. Uniţi-vă cu toţii împotriva răului, împotriva tuturor duşmanilor ţării.

Nici un partid care a condus ţara în ultimii ani, de la Revoluţie, nu a făcut nimic bun şi constructiv pentru ţară. Toţi sunt oamenii celui rău care au pus la cale un plan diabolic ca să distrugă ţara.

Din nou vă repet : nici un partid, pentru că peste tot, în toate partidele, sunt oamenii celui rău, oamenii masoneriei.

Doresc ca Poporul român să fie unit împotriva tuturor partidelor, pentru că nici unul nu este pentru binele semenilor, binele ţării.

NU VREAU DEZBINARE, VREAU UNITATE!!!

Când tot poporul român se va trezi şi va lupta pentru adevăraţii duşmani ai ţării, a tututor partidelor, pentru că nici unul nu meriă să fie la conducere, nici unul din toţii aceşti oameni care au condus, pentru că sunt oamenii celui rău.

Dar tu pregăteşte-te de misiunea ta şi roagă-te, încurajează-i pe oameni să se roage să fie UNITATE, RESPECT şi IUBIRE între toţi semenii.

Să se întăreasca în credinţă şi să-şi ridice privirile înspre Cer pentru că de acolo va veni ajutorul.

Nu unii împotriva altora, ce împreună împotriva răului!!!

Acestea să le transmiţi copila mea.

Iţi multumesc, fii binecuvântată!

Iţi voi mai transmite.

Maria, Regina Unităţii – Regina României.

 Unde este UNITATE acolo este PUTERE!!!