Selectează o Pagină

Mesaj Ceresc de la Iisus 5 iulie 2018 (prima joi)
În timpul Adorației Euharistice❤️

Draga mea copilă mult iubită,îți mulțumesc pentru prezența ta plină de iubire și încredere în fața Sfăntului Sacrament în prezența Mea.

După cum ți-a transmis Tatăl Ceresc la Medjugorje, suntem foarte triști și suferim foarte mult din cauza răutății oamenilor, a păcatelor și a lipsei de IUBIRE sinceră din inima oamenilor și dintre voi.

Foarte mulți oameni au inimile împietrite de multă ură, răutate și invidie și efectiv nu vor să se schimbe, în ciuda avertismentelor, a mesajelor, a avertizărilor.

Majoritatea oamenilor se încăpățănează și nu doresc să se abandoneze complet în Măinile Tatălui Ceresc, nu își deschid inima pe deplin harurilor, nu vor să accepte jertfele și rămân CĂLDICEI.

De aceea oamenii nu au pace în inimii, (în suflete), în familii, în țară și în lume.

Oamenii nu vor SCHIMBARE RADICALĂ ȘI ABANDONARE TOTALĂ ÎN BRAȚELE TATĂLUI CERESC, ABANDONAREA TOTALĂ A PĂCATELOR.

Mama mea suferă enorm și imploră îndurare de la Tatăl Ceresc pentru voi.

Mulțumesc celor care se încred în Iubirea și Milostivirea Mea, ascultă și îndeplinesc Mesajele transmise de Mama Mea de atâția ani ajută semenii necondiționat, iartă și iubesc.

Rămâneți statornici pe calea IUBIRII, rămăneți hotărâți și puternici în credință.

Nu cedați ispitelor și răutăților de nici un fel!

Viața este foarte scurtă pe pământ în comparație cu viața de apoi.

Merită să luptați, să suferiți, să faceți sacrificii pentru frații voștrii, să-i ajutați și pe ei să înainteze pe calea Măntuirii, a Păcii și a Fericirii Veșnice.

Luptați cu toate armele iubirii ca să salvați cât mai multe suflete cu putință, în special rugați-vă din inimă cu credință și oferiți postul, jertfele, suferințele la intenția Mamei Mele, pentru a putea salva și elibera din ghearele celui rău cât mai multe suflete cu putință.

IUBIȚI și DĂRUIȚI din inimă, necondiționat cât și cum puteți…..dăruiți din timpul vostru pentru a face bine și a ajuta, dăruiți rugăciunile voastre pentru cei care sunt pe drumul pierzaniei.

DĂRUIȚI, DĂRUIȚI, DĂRUIȚI cât mai aveți timp pentru că timpul de Har cum a fost transmis este pe sfârșite.

IUBIȚI, IUBIȚI, IUBIȚI din inimă și IERTAȚI pe toți aceea care vă provoacă suferințe și neplăceri.Rugați-vă pentru ei și binecuvăntați-i, oferiți-i Mamei Mele și Tatălui Ceresc.

Dragii mei, vă rog să fiți constienți cât de important este să faceți fapte bune, să iubiți și să iertați din inimă.

Celor care au cunoscut IUBIREA LUI DUMNEZEU, ajutați-i și pe aceea care încă nu au cunoscut, sau nu vor să cunoască, în special prin pildele, faptele și vorbele voastre.

Fiți răbdători, buni și umili cum sunt Eu.

Nu mai judecați!!! Dacă judecați tot timpul pe fratele (aproapele) vostru nu mai aveți timp să iubiți.

Iubiți așa cum este și NU JUDECAȚI! Doar Tatăl Ceresc are acest drept.

Debarasați-vă de tot ce este negativ și dăunător sufletului vostru,deschideți-vă inimile pe deplin, dăruiți-vă în totalitate IUBIRII DUMNEZEIEȘTI și veți avea pace, veți fi mai puternici, plini de speranță și bucurie și veți putea înainta mult mai ușor pe drumul Măntuirii și Fericirii Veșnice și astfel îi veți putea ajuta și pe alții.

Nu uitați: scopul vostru pe Pământ este să evoluați spiritual, să vă îmbogățiți sufletește și să câștigați Cununa Fericirii Veșnice! Pentru Asta să luptați, acesta este cel mai important lucru. Luptați cu curaj și veți câștiga!!!

Vă Binecuvăntez cu multă pace și iubire,❤️ 

Iisus, Salvatorul sufletelor voastre.❤️

Nu uitați:EU SUNT CU VOI.Matei(28:20)❤️ ❤️ ❤️ 

Iată Eu  sunt cu voi sunt în toate zilele până la sfârșitul veacului.

   Nu te teme,crede numai (Marcu 5,36)❤️ ❤️ ❤️

Un mesaj foarte frumos și plin de încurajare ❤️

În cazul în care v-a plăcut  Mesajul, și articolul  îl considerați util, distribuiți-l ! Vă mulțumesc.❤️

Vă recomand să vizionați și acest videoclip,realizat cu mare drag pentru voi dragii mei❤️ ❤️ ❤️