Selectează o Pagină

Mesaj Ceresc de la Fecioara Maria – Regina Păcii

Medugorje 7.08.2018 ora 13

Am participat din nou din 2009 în fiecare an la  Mladifest, Festivalul Tinerilor de la Medugorje 1-6 august și în ultima zi înainte de plecare din Medugorje, Fecioara Maria mi-a transmis un mesaj:

Draga mea copilă mult iubită îți multumesc pentru prezența ta din nou la Medugorje, pentru rugăciuni, post și pentru iubirea arătată față de Mine, Sfânta Treime și față de semeni. Îți mulțumesc că ți-ai deschis din nou larg inima ca să fie umplută cu haruri și iubire. Îți mulțumesc!

Deoarece ai primit mult, la rândul tău și tu trebuie să dai cât mai mult. Nu păstra pentru tine, oferă și dăruiește din timpul tău, iubirea ta, rugăciunile, faptele…..tot ce faci, să faci cu multă iubire și dăruire.

Strânge zi de zi cât mai multe bogății spirituale.

Noi suntem cu tine, te călăuzim, te îndrumăm spre calea cea bună și dreaptă care te va conduce acasă în Împărăția Cerurilor la Fericirea Veșnică. Tatăl Ceresc este încântat de rugăciuni și în special de iubirea și recunostința oamenilor față de iubirea Divină și Fiul Meu cel drag.

Luptă zi de zi împotriva tuturor relelor și nedreptăților!

Eu încă sunt cu voi pe Pământ să vă ajut și să vă dăruiesc multe haruri, iubire, să vă îndrum spre Fiul Meu.

Nu vă fie frică!!!

El este mereu cu voi, să vă ajute, să vă dăruiească pacea și iubirea Sa.

Eu:Dragă Mamă cerească ce va fi în România?

După cum stii, tensiunile sunt foarte mari, până când vor exploda.Va fi după cum știi și ți-a mai fost transmis: o mare revoluție în care își vor pierde viața foarte mulți oameni.

România va trece prin ultima fază de suferință, purificare,.…… dar pe urmă își va putea continua misiunea ei spirituală și va fi bine.

Rugați-vă, rugați-vă încontinu să puteți salva cât mai multe suflete cu putință de la osânda veșnică.

Timpul este scurt.Doar singur Tatăl Ceresc va decide cât timp voi mai rămâne pe Pământ și îmi permite să vă ajut și să vă dăruiesc multe haruri.

Transmite din nou Convertirea urgentă și Căința sinceră.

Timpul este scurt!

Pregătiți-vă din toate punctele de vedere de evenimentele care sunt în desfășurare și pe puncul de a începe, atât în România cât și în întreaga lume.

RUGAȚI-VĂ!!! Nu uitați, Dumnezeu este iubire, bunătate, îndelungă răbdare și ascultă cu mare drag rugăciunile și vă ajută.

Vă iubesc pe toți,iubita voastră Mamă,Maria-Regina Cerului

Multumesc Tatălui Ceresc,Sfintei Treimi că am avut din nou ocazia sa particip la Mladifest. Mulțumesc Sfintei Fecioare Maria-Regina Păcii pentru toate harurile primite!