Selectează o Pagină

Mesaj ceresc de la Fecioara Maria, Regina Păcii, Medugorje 3 ianuarie 2018

Ultima zi, înainte de plecare, după Sfânta Liturghie, orele 11:30-12:00, la statuia Sfintei Fecioare din faţa bisericii Sf. Iacob.

Draga mea copilă multiubită, îţi mulţumesc pentru prezenţa ta la Medugorje, pentru rugăciuni, lacrimi şi pentru tot ceea ce încerci să faci pentru semenii tăi, pentru a îndeplini cerinţele mele de a ajuta la salvarea şi mântuirea semenilor. Sunt foarte bucuroasă şi recunoscătoare pentru asta. Este foarte important să încercaţi acum, în aceste vremuri să faceţi tot ce puteţi pentru a ajuta să se elibereze din ghearele celui rău cât mai multe suflete cu putinţă, să fie libere şi să-şi salveze sufletele de la osânda veşnică. Voi nu trebuie decât să iubiţi şi să vă deschideţi inimile pe deplin pentru a putea fi umplute cu multe haruri, pace, iubire, bunătate, înţelepciune şi tot ceea ce aveţi nevoie spre mântuirea sufletelor voastre şi a ajuta şi la mântuirea fraţilor voştri. IUBIŢI, IERTAŢI ŞI DĂRUIŢI.
Pentru aceasta este important să vă rugaţi neîncetat ca să puteţi fi un canal pentru ceilalţi. Abandonaţi-vă total ACUM în mâinile mele iubitoare, să vă acopăr cu mantia mea protectoare, să vă apăr de toate relele şi să vă aşez cu mare iubire în braţele Tatălui Ceresc. Trăiţi de pe acum, pe acest pământ, pentru eternitate, pentru adevărata viaţă veşnică, fericită şi împlinită.
Luptaţi zi de zi pentru asta, înfrângeţi-vă toate slăbiciunile, poftele carnale ca să puteţi câştiga zi de zi harurile de care aveţi nevoie, pentru a vă atinge scopul vostru pe acest pământ: CÂŞTIGAREA CUNUNII VIEŢII VEŞNICE FERICITE. Gândiţi-vă: aceasta este pentru TOTDEAUNA! Indiferent de încercări, suferinţe, boli,…toate acestea nu sunt nimic, sunt pentru o perioadă scurtă şi sunt spre binele şi folosul sufletelor voastre. Toate au un scop. Aveţi încredere în înţelepciunea, bunătatea, îndurarea şi iubirea Tatălui Ceresc. Urmaţi-L pe Fiul meu cu multă iubire, umilinţă, încredere şi recunoştinţă. Fiul meu a fost, este şi va fi mereu cu voi. Doar a promis: „ Eu sunt cu voi în toate zilele vieţii, până la sfârşitul veacului.” (Mat.28:20)
Copiii mei, nu vă îngrijoraţi, doar rugaţi-vă neîncetat şi întăriţi-vă în credinţă şi iubire. Mulţumiţi-I Sfintei Treimi că mai ţine perioada de har, că încă sunt aici cu voi pe pământ, ca să vă ajut, să vă calăuzesc, să vă mijlocesc haruri şi să vă conduc la Fiul meu care vă va însoţi pe tot parcursul vieţii voastre pământeşti, dacă Îl acceptaţi şi urmaţi poruncile, iar la sfârşit vă va conduce în Paradis.
An nou fericit şi binecuvântat vă doresc cu multă dragoste tuturor.
Maria, iubita voastră Mamă, Regina Cerului şi a Păcii.

 

Binecuvăntare Divină

Poze făcute la Medjugorje înainte de plecare,cănd am primit mesajul  din 3 ianuarie 2018

Medjugorje

In fața Bisericii Sfantul Jakob ,mă rog la statuia Sfintei Fecioare Maria din Medjugorje-Regina Păcii