Selectează o Pagină

Mesaj Ceresc de la Fecioara Maria duminică 13 octombrie 2019
În biserică după Sfânta Liturghie ora 13:13


Am participat la Sfânta Liturghie și pe urmă am rămas în biserică să mă rog și Fecioara Maria mi-a transmis un mesaj în limba maghiară.


Fecioara Maria: În această zi Dumnezeu a revărsat foarte multe haruri pe pământ pentru salvarea omenirii.Inimile noastre sunt pline de bucurie și recunoștință față de toate sufletele curate și smerite.

Fiți binecuvăntati și rămâneți statornici până la moarte lângă Dumnezeu, în iubire, lângă Fiul meu iubit.

Și nu uitați:LA SFÂRȘIT INIMA MEA NEPRIHĂNITĂ VA TRIUMFA, ȘI ACESTA ESTE IUBITUL MEU FIU ÎN SFÂNTA EUHARISTIE!

Și nu uitați:LA SFÂRȘIT INIMA MEA NEPRIHĂNITĂ VA TRIUMFA, ȘI ACESTA ESTE IUBITUL MEU FIU ÎN SFÂNTA EUHARISTIE!

Iubita voastră Mamă Cerească-Regina Păcii


După masă am plecat la Nușfalău pe Muntele Sfintei Treimi a fost program de la ora 17:00 să ne rugăm, cântăm, ispășim. A fost o zi superbă pe Muntele Sfintei Treimi în timp ce ne rugam am avut parte de un miracol al soarelui: cei din Cer ne-au binecuvăntat cu multe haruri. Eu și pelerinii aflați pe Munte am fost foarte fericiți, inimile noastre au fost umplute cu multă iubire și recunostință față de bunătatea, iubirea și îndelunga răbdare Tatălui Ceresc.

MUNTELE SFINTEI TREIMI
CRUCEA UNITĂȚII!
VENIȚI LA NUȘFALĂU !!!

http://www.muntelesfinteitreimi.ro/
13.OCTOMBRIE 2019 ora 18:40
Pelerinii împreună cu Iluska,Preotul Gavril și Grigore ne rugăm la Crucea Unității pe Muntele Sfintei Treimi din Nușfalău și Sfănta Treime ne binecuvăntează cu haruri..

Sfătuiesc pe toată lumea să vină la Nușfalău (jud Sălaj) pe Muntele Sfintei Treimi să se roage, ispășească, să mulțumească Bunului Dumnezeu, Sfintei Treimi, Fecioarei Maria, să ceară haruri,ajutor,etc….
La începutul fiecărei luni: joi, vineri, sămbătă, duminică este program de la ora 13:00 și în data de 13 de la ora 17:00
Pe munte se află sfințit: CRUCEA UNIȚĂTII-DUMNEZEU VREA SĂ FIM CU TOȚII UNIȚI,UNIȚI VOM FI PUTERNICI ȘI PUTEREA CELUI RĂU VA DIMINUA.
VENIȚI SĂ NE RUGĂM, NU CONTEAZĂ NICI RELIGIA, NAȚIONALITATEA, ETC……

NU UITAȚI : DUMNEZEU ESTE UNUL SINGUR PENTRU TOȚI, DOMNUL NOSTRU ISUS A MURIT PENTRU ÎNTREAGA OMENIRE, NOI CU TOȚII SUNTEM FRAȚI!

ÎMPREUNĂ TOȚI CREȘTINII VOM FI FOARTE PUTERNICI, SFÂNTA TREIME NE VA BINECUVĂNTA CU MULTE HARURI ȘI VOR FI FOARTE BUCUROȘI CÂND VA FI UNITATE, RESPECT, IUBIRE ȘI ÎNȚELEGERE ÎNTRE TOȚI CREȘTINII, ȘI ÎMPREUNĂ NE VOM RUGA, ȘI VOM MULȚUMI SFINTEI TREIMI, FECIOAREI MARIA PENTRU TOT.
CU AJUTORUL LOR VOM REUȘI SĂ ÎNVINGEM PUTERILE RĂULUI, FORȚELE MALEFICE ATÂT ÎN ȚARĂ CÂT ȘI ÎN ÎNTREAGA LUME.
Doamne ajută-ne!