Selectează o Pagină

Mesaj Ceresc de la Fecioara Maria 23,11,2018

Conversaţie cu Fecioara Maria în biserică după Sfânta Liturghie, în timp ce corul cânta foarte frumos. (în limba maghiară)
Este foarte interesant deoarece Conversaţia a durat exact cât timp a durat cântecul, mai exact 5:28 de minute.
Deoarece acest mesaj este foarte încurajator și interesant, m-am gândit să vi-l împărtăşesc şi vouă, dragii mei.
Ascultaţi ( citiți), cu mare drag îl recomand în atenţia voastră.
Dragă Mamă Cerească, Regina inimii mele, Regina Păcii, ai dori să-mi transmiți ceva?
Iubita mea copilă, văd că suferi mult din cauza mulțimii păcatelor, pentru că în oameni nu este iubire adevărata, nu este unitate, nu este IUBIRE SINCERĂ, CURATĂ ȘI CĂINȚĂ.
Îţi mulţumesc pentru lacrimile vărsate pentru noi, pentru iubitul Meu Fiu.
Copila mea, suferim foarte mult oamenii după cum ai văzut și simțit sunt tot mai răi.
Cel rău este foarte puternic. Ce putem face dacă oamenii nu vor să-şi deschidă inimile, nu vor să se căiască sincer de păcate! Nu ştim ce să facem copila mea! Îți mulțumesc, nu te îngrijora că în curând se termină toate astea, această lume rea va fi purificată.
Timpul este foarte scurt!
Te aştept cu mare drag la Nuşfalău, Muntele Sfintei Treimi, să îl sărbătorim împreună pe Fiul Meu iubit care suferă foarte mult din cauza nerecunostinței, a răutăților, a multor păcate. Îți mulțumesc copila mea, pentru tot ce faci pentru noi, pentru suflete și pentru sufletele care suferă în Purgator.
Nu te îngrijora copila mea, nu ești singură, ai foarte mulți prieteni în Rai, Îngeri puternici sunt lângă tine.
Nu te preocupa din cauza răutății, invidiilor oamenilor, doar știi că și pe Iubitul Meu Fiu, foarte mulți l-au urât, au fost invidioși pe el. El pe toată lumea a iubit, pe toți i-a ajutat, a făcut doar bine. Sții că nu poate să fie sluga mai mare ca Stăpânul.
Dar nu te îngrijora copila mea, fii fericită, că foarte multe bogății vei strânge în Rai, o grămadă, o mulțime de prieteni ai în Rai, adevărate bogății, care îți sunt foarte recunoscători, foarte mulți sunt lângă tine, care te protejează pentru că cel rău în furia lui, este foarte invidios pe tine, dar nu are nici o putere deja îi este frică de tine, se teme foarte tare copila mea.
Rămâi mereu statornică în iubire, bunătate, să ai inima îndurătoare, smerită, iertătoare și atunci îl orbești pe satana, îl paralizezi prin Mine, prin puterea Mea, cu puterea lui Dumnezeu. Tu îl poți învinge!
Iubirea întotdeauna să fie mai puternică decăt răul, decât ura și astfel îl poți paraliza complect. Nu va avea nici o putere asupra ta!
Rămâi mereu statornică pe acest drum….DRUMUL IUBIRII….și astfel să-i încurajezi pe ceilalți copii ai mei.
EU: Dragă Mamă ce va fi cu țara noastră?
În țară, din păcate, după cum vezi este foarte multă tensiune, pregătiți-vă va fi o revoluție serioasă. O Mare Revoluție! Vor muri foarte mulți oameni și mulți își vor pierde sufletele. RUGAȚI-VĂ!!! Mulțumesc.

ÎNGERII-Cei mai Puternici Bodyguarzi Invizibili! Nu vă temeți! RUGAȚI-VĂ!

După cum am promis voi face si un videoclip cu ACEST MESAJ.

Dragii mei frați din nou vreau să vă îndemn să luați în serios CONVERTIREA,ca să vă puteți SALVA SUFLETELE.

Nu vă pierdeți speranța,Dumnezeu ne iubeste pe toti așa cum suntem și ne asteaptă ACASĂ ÎN PARADIS,nu ascultați de vocea celui rău,mincinos și pervers(satana).Nu uitați:EL A ADUS ȘI ADUCE MOARTE!!!

Deoarece Satana si demonii sunt foarte turbati și disperati(zilele lor sunt numărate) să facă căt mai mult rău și să tragă în Infern căt mai multe suflete cu putință,vă sfătuiesc să purtați la voi lucruri Sfințite:Cruce,Rozar,Medalia Miraculoasă,Crucea Sf Benedict……..Folosiți tămăie,apă sfințită,mir…..ca să fiți căt mai mult protejați de cursele și atacurile celui rău.Nu uitați nici de PREZENȚA ÎNGERILOR.

Dumnezeu ne-a creat LIBERI și SĂ FIM FERICIȚI!

Luptați împotriva răului pînă la capăt.,nu vă piedeți speranța….la sfărsit VOM FI RĂSPLĂTIȚI CU COROANA VIEȚII FERICIRII ETERNE!

Rugați-vă,întăriți-vă în credință,convertiti-vă pe deplin,iertați,faceți fapte bune și iubiți!!!

Cu mare drag vă recomand să vizionați această filmare.

Nusfalău Muntele Sfintei Treimi.
Sărbătoarea lui Isus Rege.După minutul 19 mă puteți vedea și pe mine.

Doamne ajută-ne și apără-ne de cel rău! Amin!