Selectează o Pagină

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus şi Tatăl Ceresc
1 februarie 2018, orele 14:30-15:30

Draga Mea copilă mult iubită, îţi mulţumesc pentru prezenţa ta plină de iubire faţă de Mine în faţa Sfântului Sacrament. Îţi multumesc pentru rugăciuni şi pentru tot ceea ce încerci să faci spre a slăvi numele Meu şi pentru a-ţi ajuta şi salva semenii din ghearele celui rău.
Îţi mulţumesc pentru încrederea ta şi pentru curajul tău.
Draga Mea copilă, sunt foarte întristat din cauza mulţimii păcatelor, a nerecunoştinţei oamenilor faţă de Iubirea Divină. Sufăr enorm din cauza sufletelor care cad zi de zi în Infern. Sunt foarte multe şi, în curând, vor fi şi mai multe.
Te rog, transmite-le din nou sa ia în serios convertirea, să Mă accepte ACUM, în aceste ultime vremuri şi în această perioadă Sfântă de Post ce urmează, să-şi predea viaţa şi inimile ca să-i pot curăţa de rău şi să-i pot umple cu multe haruri, multă pace şi multă iubire. Oamenii trebuie să dorească acest lucru din inimă…altminteri, Eu nu pot face nimic împotriva voinţei lor, doar dacă doresc şi sunt  hotărâţi şi pregătiţi să se ofere, să părăsească viaţa păcătoasă şi să dorească din suflet să se schimbe şi să-şi salvezele sufletele de la osânda veşnică.
Te rog transmite-le să nu mai amâne convertirea fiindcă nu vor mai avea timp şi şansă şi vor regreta pentru totdeauna, dar va fi prea târziu.
SĂ SE DECIDĂ ACUM ŞI SĂ SE ABANDONEZE COMPLET în braţele iubitoare ale Tatălui Ceresc, să Mă accepte pe deplin ca Domn şi Mântuitor, iar Eu îi voi salva cu mare iubire şi bucurie pe toţi aceia care ACUM SE CĂIESC SINCER DE PĂCATE…..Nu Mă voi uita la păcate, ci doar la dorinţa lor sinceră de a se căi.

Transmite-le că sufăr foarte mult pentru fiecare suflet osândit şi vreau să salvez şi să eliberez din ghearele celui rău cât mai multe suflete cu putinţă.
Transmite-le să nu le fie frică de cel rău fiindcă Eu l-am învins, am învins moartea şi, aşa cum am Promis: “ Eu sunt cu voi în toate zilele până la sfârşitul veacului.”
Sunt prezent cu voi ca să vă ajut, să vă apăr, să vă călăuzesc şi să vă îndrum pe calea cea dreaptă şi bună spre Fericirea Veşnică, unde vă aştept pe toţi cu mare drag.
DECIDEŢI-VĂ ASTĂZI şi abandonaţi, odată pentru totdeauna, calea păcatului şi alegeţi calea cea bună care vă va conduce spre pace, fericire şi împlinire.

TIMPUL DE HAR ESTE PE SFÂRŞITE.…..Dacă vreţi să vă salvaţi sufletele, atunci ACUM trebuie să vă decideţi……zilele sunt numărate….  URGENT LA CONVERTIRE!!!
Rugaţi-vă şi pentru ţară …zilele celor răi care se află la conducere şi conduc ţara spre distrugere se vor termina în curând….După cum ţi-am mai transmis, se vor da în vileag unul pe altul, se vor afunda până vor cădea cu toţii şi se va termina. Dar va fi şi o luptă crâncenă şi se va sfârşi cu o adevărată revoluţie ce va izbucni curând……Rugaţi-vă şi postiţi serios pentru ţară, pentru
viitorul ţării, pentru toate sufletele care vor muri ca jertfă în revoluţie şi pentru ca să se realizeze planul şi voinţa Dumnezeiască.

Îţi voi mai transmite.
Momentan atât.
Rugaţi-vă şi luaţi în serios Perioada de Post.
Vă iubesc şi vă binecuvântez pe toţi.I

Isus,Regele şi Salvatorul vostru

La ora 15, m-am rugat, ca de obicei, Rozarul Îndurării Divine şi pe urmă m-am rugat şi Rozarul Flăcării de Iubire. În timp ce mă rugam, am simţit o căldură în braţul stâng şi am avut o viziune interioară cu Tatăl Ceresc, simţind prezenţa Lui.
Tatăl Ceresc plângea....I-am mulţumit pentru toate harurile, pentru bunătatea, răbdarea şi îndurarea Sa.

 

                       “Nu mai suport să văd atâta răutate, mulţimea păcatelor a îngrozit eternitatea”

           

Nu am cerut nimic…doar i-am mulţumit: “Tată, Îţi mulţumesc pentru tot….Fie voia Ta în toate.”
Am început să plâng şi mai tare…Am văzut cum Tatăl Ceresc plângea şi era cu braţul(mâna ridicată)pregătit.
Şi am auzit în inimă: “Nu mai suport să văd atâta răutate, mulţimea păcatelor a îngrozit eternitatea. Sunt pregătit să pedepsesc omenirea!!!”

Am început să plâng şi mai tare şi am spus:”Tată, îndură-te de noi!”

Efectiv, noi oamenii Îl obligăm şi forţăm mâna Tatălui Ceresc să ne pedepsească…..din cauza răutăţilor noastre, fiindcă nu vrem să ne schimbăm, să fim buni, să facem bine, să iubim şi să-L urmăm pe Isus-Salvatorul sufletelor noastre. Şi din păcate, urmează pedeapsa lui Dumnezeu pentru întreaga omenire.

Tatăl Ceresc mi-a spus: “Îţi mulţumesc, copila Mea, că Mă iubeşti sincer”….Am început să plâng….simţeam cât de mult suferă Tatăl Ceresc fiindcă noi, oamenii, nu Îl iubim sincer şi nu suntem recunoscători pentru iubirea, bunătatea şi îndelunga Lui răbdare şi îndurare faţă de noi.

Tatăl Ceresc: “Fii binecuvântată, draga Mea copilă.”
Eu: “Îţi mulţumesc, Tată. Te iubesc foarte mult şi sunt foarte recunoscătoare pentru tot.
Îndură-te de noi, sărmanii păcătoşi. Îţi mulţumesc.”

Notă: La îndemnul si dorinţa lui Isus, să luăm în serios convertirea, precum şi Postul Mare care va urma curând. Să oferim postul şi rugăciunile noastre, atât pentru noi, familiile noastre şi alte intenţii bune, dar şi pentru ţara noastră, pentru viitorul ei şi pentru toate sufletele care vor muri ca jertfă  pentru ţară în revoluţia care va urma în România și pentru pace în lume.
Rugaţi-vă şi postiţi serios!

Vă îndemn şi eu să luaţi în serios acest mesaj precum şi celelalte.
Transmite-ţi acest mesaj la cât mai multe persoane……să încercăm acum a ajuta la salvarea şi eliberarea cât mai multor suflete  de la osânda veşnică.

Vă mulţumesc.
Fiti binecuvântaţi!