Selectează o Pagină

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus 16.08.2019

În Biserică după Sfânta Liturghie ora 19:45


Draga mea copilă mult iubită, îți mulțumesc pentru prezența ta plină de iubire în fața Sfântului Sacrament, pentru tot ceea ce încerci să faci pentru a-ți ajuta semenii, în special cei abuzați, persecutați de grupurile malefice care provoacă multe suferințe fizice și psihice dragilor mei copii, care suferă și așteaptă ajutorul și rugăciunile voastre.


Draga mea copilă, îți mulțumesc că ai inițiat această zi de post și rugăciune pentru persoanele, copii, femei care au căzut în plasa rețelelor de traficanți de persoane.

S-au ridicat multe rugăciuni la Cer și voi ajuta ca aceste rețele să se destrame, să nu mai facă și alte victime. Sunt mii de persoane, copii aflați în sclavie, prostituție, drogați, persecutați….sufăr cumplit și pentru aceste suflete.

Sufletele acestor persoane sunt salvate și vor avea parte de pace și fericire veșnică. Fiecare persoană care ajunge să facă lucruri rele, împotriva propriei voințe, SUFLETUL ESTE SALVAT.

Iar cei care au răpit, drogat și obligat femeile, copii la lucruri rele…..sufletele lor vor arde în focul iadului!

Rugați-vă și va fi bine.

Mulțumesc pentru rugăciuni, încredere și credință.

Fii binecuvăntată draga mea copilă și binecuvăntez cu multe haruri, pace, curaj și statornicie în credință și iubire pe toți aceea care cu multă încredere, speranță și iubire vin la Mine, se roagă și fac sacrificii din iubire față de semeni, în special cei aflați în suferință, suferă și pentru păcatele și răutățile semenilor.

Nu vă fie frică de cel rău, Eu am putere absolută asupra lui!!!.(Matei Cap28:18) Toată puterea Mi-a fost dată în cer şi pe pământ.

Iubita mea Mamă are misiunea să zdrobească capul șarpelui, să îl orbească și o va face în curând.

Inima Ei Neprihănită va triumfa împotriva răului!

Fecioara Maria va zdrobi capul șarpelui!
Fecioara Maria va zdrobi capul șarpelui!

Întotdeauna va învinge BINELE-ADEVĂRUL-DREPTATEA-IUBIREA!

Rămăneți puternici, statornici în bine, uniți-vă împotriva răului, a nedreptății și veți devenii BIRUITORI în fața lui.

IUBIREA să triumfe în sufletele voastre.

Vă iubesc pe toții și cu mult drag ascult rugăciunile voastre și vă ajut.

Fiți binecuvăntați!

Isus,Regele Universului


Le mulțumesc din suflet tuturor celor care s-au rugat și au ținut post în această zi, pentru cei care au ajuns pe mâinile celor răi: traficanții de persoane, proxenetii, etc.

Fiți binecuvăntati!!!
Vă rog să continuați rugăciunile,dacă puteți să postiți(miercuri-vineri) și pentru România,eliberarea țării din măinile și puterea răului,( a grupurilor,clanurilor malefice) să fie unitate, înțelegere,respect și iubire între noi și va fi bine.

SĂ NE RUGĂM!!!

Afară fortele malefice din Romănia!
AFARĂ FORȚELE MALEFICE DIN ROMÂNIA!
SĂ NE RUGĂM!!!
Ascultați MESAJUL MAICII DOMNULUI TRANSMIS PENTRU ROMÂNIA!

Dacă considerați că acest Mesaj este util vă vor să distribuiți!!!

Vă mulțumesc! Emilia M