Selectează o Pagină

Mennyei Üzenet a Szűzanyától 14.06.2018.

Szentmise után a templomban, egy rövidke beszélgetésem volt a Szűzanyával, mely 4 perc 29 másodpercig tartott.

Én: Drága Mennyei Édesanyám, szívem Királynője, Béke Királynője, szeretnél nekem valamit üzenni?

Szűzanya: Drága szeretett gyermekem, nagyon szomorú vagyok a sok bűn és a sok gonoszság miatt. Nincs őszinte és tiszta szeretet az emberi szívekben, nincs szeretet köztetek.

Már annyiszor mondtam és figyelmeztettelek titeket, hogy tartsatok őszinte bűnbánatot, szeressétek egymást, ti mindannyian testvérek vagytok. Legyetek irgalmasok egymáshoz, bocsássatok meg szívből egymásnak és szívből segítsétek egymást.

Nagyon sok a gyűlölet, az irigység … ezért olyan erős a gonosz a földön, mert NINCS SZERETET … A legfontosabb a szeretet, ez a legnagyobb erő. ISTEN A SZERETET!!!

Nincs más út, csak a szeretet útja … Az őszinte, tiszta, érdekmentes szeretet az egyetlen út, mely a Mennyországba vezet.

Nagyon szomorú vagyok gyermekem, hamarosan el fogok búcsúzni, és még nagyon sok ember szívében nem született meg az Isten iránti vágy. Nem akarják elfogadni az én Szeretett Fiamat, nem szeretik Őt, sokan gúnyolják … gyermekem, sokat szenvedek.

Próbálj mindent megtenni amit tudsz, hogy megmentsd a lelkeket, mivel az idő nagyon rövid, a napok már meg vannak számlálva. Amint tudod, a Mennyei Atyától, aki egy Szerető, Irgalmas és Türelmes Atya, még kaptatok egy kis időt, hogy minnél több embernek legyen lehetősége visszatérni Isten ölelő karjaiba, s hogy lelkük megmeneküljön.

Amint láthatjátok, nagyon sok a jel, de az emberek mégis vakok, süketek, nem akarják szívüket megnyitni a kegyelmeknek, nem akarnak üdvözülni, nem akarnak a jó útra térni.

Emberek milliói kerülnek nap mint nap a pokolba saját akaratukból. Sírok és sokat szenvedünk.

De hamarosan véget ér ez a gonosz világ.

Hírdesd újra és újra az őszinte, igazi megtérést, az őszinte bűnbánatot, mert MOST ez a legfontosabb, semmi más.

Köszönöm gyermekem, még üzenni fogok neked.

Nagyon nagy szeretettel várlak ismét Medjugorje-ba, hogy együtt tölthessük ezt a kegyelmi időt, és elhalmozzalak téged és mindazokat akik eljönnek oda, sok-sok szeretettel és kegyelemmel.

Légy áldott drága gyermekem, nagyon szeretlek téged.
Szeretettel várlak, a te Drága Mennyei Édesanyád, a Világ Királynője.
Köszönöm.

Szeretettel ajánlom ezt a videót!

 

 

Szívem minden szeretetével kérlek Benneteket, hogy küldjétek tovább!!KÖSZÖNÖM !!!