Selectează o Pagină

                           MEDJUGORJE

Medjugorje – este o localitate situată în partea vestică a Bosniei Herţegovina, la aproximativ 25 de km sud-vest de Mostar, nu departe de graniţa cu Croaţia. Din punct de vedere administrativ aparţine de districtul Čitluk, acesta cuprinzând şi alte patru localităţi. Numele „Međugorje” înseamnă „între munţi” şi desemnează aşezarea geografică a localităţii. Localitatea apartine Hertegovinei, care împreună cu Bosnia, era una dintre cele 6 republici ale fostei Iugoslavii. Parohia din Medjugorje este administrată de călugări franciscanii şi aparţine de Dieceza de Mostar
Prezentarea evenimentelor din Medjugorje
In ziua de 24 iunie 1981, Fecioara Maria a apărut pentru prima dată la Medjugorje unor adolescente : Ivanka de 15 ani şi Mirjana de 16 ani. A doua zi, se formează grupul de 6 vizionari, Fecioara Maria adresându-se lor cu “Lăudat să fie Isus!”. La următoarea apariţie, întrebată fiind asupra indentităţii sale, le-a răspuns : ”Sunt Preafericita Fecioară Maria…doresc să fiu cu voi pentru a vă ajuta să vă convertiţi şi pentru a îndruma lumea întreagă să se împace cu Dumnezeu. Pace! Pace! Pace!

 

                            Spuneţi lumii să se împace cu Dumnezeu şi împăcaţi- vă între voi!

                                                         Toti suntem chemati la Medjugorje !       

   Medjugorje-Fecioara Maria-Regina Pacii!

 

De atunci Fecioara Maria apare vizionarilor (la trei dintre ei- zilnic, la ceilalti- cu diferite ocazii), transmiţându-le mesaje de pace, iubire şi convertire. În 1991, Medugorje este recunoscut oficial de către Biserică ca loc de pelerinaj şi rugăciune, iar la 21 august 1996, dr. Navarro Valls, purtătorul de cuvânt al Sfântului Scaun, precizează poziţia Romei: “toţi credincioşii pot merge la Medjugorje dacă vor, iar preoţii pot să îi însoţească”.
Milioane de pelerini, credincioşi de toate confesiunile, preoţi, episcopi şi doar curioşi sau sceptici, au fost şi sunt martorii Harului lui Dumnezeu (convertiri, vindecări miraculoase, vocaţii pentru viaţa consacrată) la Medjugorje

Mesajele Sfintei Fecioare Maria

Pacea- Este primul mesaj de la Medjugorje carea a parut scris chiar si pe cer. Fecioara Maria ne spune că fără pace în inimi, nu ne putem ruga pentru pace în lume, iar pacea în inimi o putem obţine prin abandonarea totală în rugăciune. Ea îndeamnă cu tărie: ”Nu vorbiţi despre pace, trăiţi-o!”

Convertirea– Este un îndemn stăruitor repetat deseori, deoarece, după cum spune şi Fecioara Maria, în mulţi creştini Dumnezeu pare a fi mort. Ea a spus aceste cuvinte vizionarilor : ”Dragi copii, spuneţi tuturor că adevărata convertire durează o viaţă întreagă şi că ea trebuie cerută de la Dumnezeu.

”Rugăciunea- Fecioara Maria ne îndrumă stăruitor în nenumărate mesaje : ”Rugaţi-vă, Rugaţi-vă, Rugaţi-vă!”, spunând că are nevoie de rugăciunile noastre, şi că fără acestea nu poate să realizeze misiunea pentru care a fost trimisă de Dumnezeu.

Postul– Sfânta Fecioară ne cere să postim vinerea şi miercurea cu pâine şi apă, explicând că postul, însoţit de rugăciune este arma cea mai puternică împotriva Satanei. Postul trebuie înţeles şi ca o renunţare la diferite abuzuri, pentru a-I oferi mai mult timp lui Dumnezeu în fiecare zi. ”Cu rugăciunea şi cu postul puteţi opri războaiele şi dezastrele naturale”.

Spovada-Sfânta Fecioară a spus că Biserica s-ar putea “vindeca” dacă fiecare credincios s-ar apropia lunar de acest sfânt sacrament. “Vă invit să vă spovediţi, pentru ca Isus să devină adevărul şi pacea voastră.

”Sfânta Liturghie– Fecioara Maria ne spune că Liturghia este momentul principal al zilei, precizând ca este mult mai importantă decât apariţiile ei. “Sfânta Liturghie este cea mai importantă rugăciune adusă lui Dumnezeu. Nu veţi reuşi niciodată să înţelegeţi măreţia ei dacă nu veţi fi smeriţi şi dacă nu veti face o pregătire bună pentru a participa la ea.”

Pentru ca Dumnezeu să poată trăi în inimile voastre trebuie să iubiţi. 

Fecioara Maria-Regina Pacii in Medjugorje transmite mesaje pentru intreaga lume celor sase vizionari din Medjugorje,de asemeni le-a incredintat ZECE SECRETE legate de viitorul lumii,unele dintre ele foarte aspre.DUMNEZEU EXISTA SI ESTE IUBIRE SI VREA SA NE SALVEZE!!!

Prezentarea vizionarilor din Medjugorje

Mirjana s-a născut la data de 18 martie 1965 într-o familie cu doi copii, ea fiind singura dintre vizionari care a trăit la oraş, în Sarajevo, unde a urmat studiile universitare. Avea 16 ani când au început apariţiile. Ea s-a căsătorit cu Marco în 1989, au doi copii şi locuiec în Medjugorje. Din 2 Februarie 1997, Fecioara Maria îi apare în data de 2 fiecărei luni, când ea se roagă împreună cu cei prezenţi pentru necredincioşi (apariţii publice la Crucea Albastră, la baza colinei Apariţiilor din Medjugorje). De aceea misiunea Marijanei este aceea de a se ruga pentru necredincioşi şi pentru cei care nu cunosc iubirea lui Dumnezeu.

Marija s-a născut în data de 1 aprilie 1965, intr-o familie cu 6 copii şi avea 16 ani când au început apariţiile. În 8 sept 1993, s-a căsătorit cu italianul Paolo Lunetti, au 4 copii şi trăiesc în Italia şi la Medjugorje. Marija continuă să primească mesajul lunar pentru parohie şi lumea întreagă în data de 25 a fiecărei luni. Misiunea ei este de a se ruga pentru sufletele din purgator, pentru care a postit ani la rand de trei ori pe săptămână cu apă şi pâine.

Ivan s-a născut în data de 25 mai 1965, într-o familie cu 3 copii. Ivan are apariţii zilnice ale Fecioarei Maria. S-a căsătorit în 23 oct 1994 cu o americancă, au trei copii şi locuiesc o parte din an la Medjugorje, iar cealaltă parte în Statele Unite ale Americii. Misiunea lui este de a se ruga pentru tineri şi preoţi.

Ivanka s-a născut la data de 21 iunie 1966, într-o familie cu 3 copii. S-a căsătorit în data de 28 decembrie 1985, de sărbătoarea Sfintei Familii, şi are trei copii. Ea a încetat să o mai vadă zilnic pe Sfânta Fecioara din 7 mai 1986. Ivanka o vede în continuare pe Fecioara Maria, în fiecare an , în ziua de aniversare a apariţiilor (25 iunie). Are misiunea de a se ruga pentru familii.

Jakov s-a născut în data de 6 martie, 1971 într-o familie cu 3 copii. El a rămas orfan de mic, şi a locuit la un unchi, aproape de Ivan. El avea 9 ani când au început apariţiile. Nu-i place să vorbească în public şi se întâlneşte rar cu pelerinii. A avut apariţii zilnice până în 12 Sept 1998 când Fecioara Maria i-a promis să îi apară în fiecare an de Crăciun. În 1992 s-a căsătorit cu o italiancă, au 3 copii şi locuiesc la Medjugorje. Iakov are misiunea de a se ruga în mod special pentru bolnavi.

Vicka– s-a născut în data de 9 sept 1964 într-o familie cu 8 copii. Este cea mai expresivă dintre vizionare, uimind prin bucuria şi disponibilitatea ei. Este oricând gata să îi primească pe pelerini, comunicându-le cu simplitate şi iubire mesajele Fecioarei Maria. Vicka are apariţii zilnice ale Fecioarei. Este căsătorită din 2002, are doi copii şi locuieşte împreună cu familia ei la Medjugorje. Se roagă constant pentru bolnavi, ea ȋnsăşi cunoscând mari suferinţe fizice.

Dupa mesajul din 26 iunie 1981,”Mir, mir, mir” REGINA PACII (Kraica Mira), au avut loc aparitii zilnice, împreunã sau separate, ale celor 6 vizionari. Datoritã aparitiilor Reginei Pãcii, Medjugorje, o parohie ruralã oarecare, a ajuns loc de întâlnire pentru numerosi pelerini din lumea întreagã, si unul dintre cele mai mari centre de rugãciune din lume, asemeni Lourdes, Fatima si Guadalupe. Numerosi pelerini spun cã au descoperit credinta si pacea chiar în acest loc.

Potrivit mãrturiei unanime a vizionarilor, Maica Domnului le dã mesaje pentru a fi transmise parohiei si lumii întregi. Lumea din parohie si pelerinii sunt chemati sã fie mãrurisitori ai aparitiilor si ai mesajelor, pentru a o ajuta împreunã cu vizionarii pe Regina Pãcii întru împlinirea planului Sãu: convertirea lumii si împãcarea sa cu Dumnezeu.

Anul acesta sarbatorim 37 de ani de apariții neîntrerupte, acest lucru transformând Medjugorje în cel mai mare sanctuar marian din lume.

      Veniti la Medjugorje!!!

La MEDJUGORJE se inalta spre Cer suspine si  Coboara MIRACOLE

Aici puteti citi toate mesajele de la Medjugorje!-Mesaje Medjugorje

 

                     Regina Pacii-Medjugorje

 

 

                                    VIZIONATI :  Emilia Mezei Oficial youtube.com/watchl-Medjugorje