Selectează o Pagină

Reamintire:

Amintindu-ne de vremurile recente, putem enumera sapte semne:

Semnele naturii
Semnele societatii/ca si pe vremea lui Noe
Semnele tehnologice
Semnele adunarii /Falsa New Age/ Epoca Noua, care vor ca adunarile sa afle despre învataturile lor
Semnele Israelului
Semnele politice ale lumii. Pregatirile pentru un sistem de conducere al întregii lumi
Semnele profetiilor. Cele care s-au împlinit si cele care urmeaza sa se împlineasca

Pasaje: MARTURIILE LUI DR. CHARLES SANDERS,
REFERITOARE LA VREMURILE RECENTE

Introducere:

Cu câtiva ani în urma, fratele nostru a lucrat ca si inginer proiectant în domeniul microchipurilor de calculator. Era conducatorul unui grup de cercetori. Acest grup a fost încredintat de ministerul sanatatii sa inventeze un microchip, care introdus în corpul uman sa ajute bolnavii handicapati. În acele vremuri au investit 1,5 milioane de dolari, în acest proiect.
Cercetarile au avut o mare reusita, microchipurile au fost proiectate în mai multe variante, iar în zilele noastre acestea sunt folosite pentru diverse scopuri. Pe parcursul cercetarilor s-au proiectat diverse microchipuri. Am realizat ca unii sunt în stare sa influenteze sistemul nervos uman, comportamentul uman, si dispozitia. Acest lucru a fost doar un anumit nivel al cercetarilor noastre. Chipul a devenit din ce în ce mai sofisticat si complicat. Am ajuns la un nivel, când am realizat ca nu se poate introduce un chip plat în corpul uman, fiindca acesta nu va functiona. A trebuit sa proiectam un chip de o alta forma si dimensiune, aproximativ de marimea unui bob de orez. În zilele noastre microchipurile injectabile se folosesc foarte des pentru a marca animalele. În Los Angeles, de exemplu, exista un grup de întreprinzatori, care sustin ca, cu ajutorul acestor chipuri sunt în stare sa controleze, si sa localizeze bilioane de animale de casa (pisici, câini s.a.m.d.). Astfel de operatii se efectueaza deja chiar si în Budapesta.
Motivul pentru care vorbesc despre aceste lucruri este, ca ele sunt reale, iar noi ne îndreptam spre asa numitul sistem de marcare a persoanelor cu microchipuri „microchip positive indentification”.
S-a cheltuit în jur de 1,5 milioane de dolari pentru aceste cercetari. Una dintre principalele întrebari a fost, unde anume în organismul uman sa fie încorporate aceste microchipuri.
Chipul are în jur de 250.000 de elemente, în care exista un microelement încarcabil de litiu. O alta problema care s-a ivit pe parcursul timpului a fost cum anume sa încarcam aceasta baterie. Am fost constienti de faptul ca nu-l putem schimba anual, cum schimbam de exemplu bateria în ceasul nostru. Astfel am încorporat un circuit electric încarcabil în baterie, care se încarca, în urma schimbarii de temperatura a corpului. S-a cheltuit foarte mult pentru cercetarile, în urma carora am aflat în care parte anume a corpului este cel mai rapid schimbarea de temperatura.

Aceste parti ale corpului sunt urmatoarele:

fruntea, la radacina parului
dosul mâinii drepte

Pe parcursul rezolvarii acestei probleme, m-a patruns un sentiment de neliniste, provocata de elementul din litiu, despre care am stiut ca poate cauza diferite probleme. Ca urmare, am venit cu ideea de a folosi un alt material pentru proiectarea bateriei, dar aceasta nu a fost acceptata de superiorii mei.

Doar mai târziu, când am început sa cercetez mai amanuntit Biblia, mi-am dat seama cauza pentru care m-a patruns acel sentiment de neliniste. Despre acesta am sa vorbesc mai încolo, pe parcurs.
Acum as vrea sa deschideti Biblia la Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul 13:16, unde veti putea citi urmatoarele rânduri:
„Si ea îi sileste pe toti, pe cei mici si pe cei mari, si pe cei bogati si pe cei saraci, si pe cei slobozi si pe cei robi, ca sa-si puna semn pe mâna lor cea dreapta sau pe frunte. “
Când am citit aceste rânduri am multumit lui Dumnezeu ca eu nu am faptuit aceste lucruri. Nu am pus semn pe nimeni. Dar Dumnezeu spune, verifica ce înseamna cuvintele „semn, timbru” în limba greaca. În limba greaca cuvântul „chiragma” înseamna zgârietura, marcare, timbru, taietura. Cuvântul anterior ne duce la un alt cuvânt grecesc „charegsz”, ceea ce înseamna o unealta ascutita, cu vârf. Eu cred ca ceea ce a vazut Ioan, este acul, folosit în vremurile noastre pentru introducerea microchipului sub piele.
La cele saptesprezece conferinte la care am participat, – care se ocupau de subiectul „New World Order” „Ordinea Noii Lumi”, în Luxemburg, Londra, San Francisco”, si multe alte orase, – întotdeauna s-a vorbit despre tematica noului sistem de identificare.
Fratilor acesta nu va fi un „Bar Code” cod de bara, cod cu care în zilele noastre se marcheaza diferitele produse, fiindca într-un cod de bara nu se pot introduce eficiente informatii. Eu cred ca acest microchip injectat sub piele este cea mai buna metoda pentru identificarea persoanelor.

Azi dimineata, dupa slujba de la biserica, un barbat, angajat la sectorul de stat, a venit la mine. Mi-a povestit ca, recent a participat la o sedinta unde au afirmat ca cei în pozitii importante în sectorul de stat, vor primi aceste microchipuri. Dumnezeu mi-a aratat si altceva în legatura cu cele scrise în Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul 13:3, despre anticristul 666. Pe parcursul cercetarilor mele am realizat ca, cuvântul grecesc sasesutesaizecisisase ne duce la cuvântul „stigma” ceea ce înseamna a gauri, a întepa semnul pentru a recunoaste dreptul de proprietate.
„De va auzi cineva sunetul trâmbitei, dar nu se va pazi, când va veni sabia si-l va prinde, sângele aceluia va fi asupra capului sau.
Pentru ca a auzit glasul trâmbitei si nu s-a pazit, sângele lui va fi asupra lui; iar cel ce se va pazi îsi va scapa viata sa.” (Iezechiel 33)
Fratii mei, va povestesc aceste întâmplari, fiindca în zilele noastre foarte multe lucruri au legatura între ele. Exista gradinite în Florida, unde microchipurile se injecteaza deja în copii. Aceasta metoda se foloseste deja în foarte multe locuri. Se injecteaza de exemplu în bolnavii, care din cauza bolii nu se pot orienta, se ratacesc usor, iar cu ajutorul acestui chip pot fi gasiti cu usurinta.
Mai devreme am început sa povestesc despre faptul ca am fost împotriva bateriilor de litiu, dar ca din pacate superiorii mei nu mi-au acceptat ideea de a proiecta bateriile dintr-un alt material. Am vorbit cu un medic din „The Medical Center of Boston”, si i-am cerut parerea despre aceste baterii din litiu. L-am întrebat ce anume se întâmpla în cazul în care chipul se strica iar litiul curge din el. Medicul era ateist. Mi-a spus ca daca acest lucru se întâmpla, se va face o rana foarte dureroasa, ulcer. Dupa acesta am citit în Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul 16:2:
„Si s-a dus cel dintâi si a varsat cupa lui pe pamânt. Si o buba rea si ucigatoare s-a ivit pe oamenii care aveau semnul fiarei si care se închinau chipului fiarei.”
As vrea sa ne concentram acum la cuvântul „buba”, are este în singular. Problema va apare ca buba si nu bube. Eu cred ca atunci când va veni vremea judecatii lui Dumnnezeu, microchipurile vor plesni de sub piele, litiul va curge afara, iar pe cei care au luat semnul anticristului, va apare buba dureroasa.
Stim ca Dumnezeu este Atotputernic, Atotstiutor si poate fi prezent oricând în timp.
Ce poate sa faca anticristul? El trebuie sa foloseasca tehnologia, ca sa poata verifica oamenii. Va folosi tot ce îi va fi în putere.
V-am adus un mesaj: tehnologia este în jurul nostru, deasupra noastra se afla 23 planete artificiale, care recunosc cu o precizitate fantastica chiar si un timbru, pe un teren de tenis. În cazul în care te gândesti ca poti sa tii secret faptul ca ai venit azi la biserica, te înseli amarnic! Planeta artificiala poate citi în oricare moment al zilei numarul de înmatriculare al masinii tale, fara cea mai mica problema. Tehnologia a avansat foarte mult!

Cu trei saptamâni în urma s-a declarat ca au aparut noile planete artificiale, asa numitele „LED”-uri, „Low Earth, Orbaining Satellites”, care se afla foarte aproape de planeta noastra, supraveghând-o. De aceste planete artificiale nimeni nu va avea sansa sa fuga sau sa se ascunda.
În acest moment foarte multi dintre voi se gândesc, ca acest lucru nu se va întâmpla, ca vom putea evita acesta. As vrea sa va reamintesc ca aceste lucruri se întâmpla deja.
As putea sa va spun ca sistemul este pe drumul spre a realiza o societate în care nu se va mai folosi bani. Cardurile de credit vor fi înlocuite cu asa numitele „carduri destepte”. În America se discuta deja împartirea acestor carduri tuturor adultilor si copiilor. Informatiile se pot introduce în acest card exact ca si în microchipul fabricat de noi, care se implementeaza sub piele în dosul mâinii drepte sau frunte. Datele si informatiile pot fi adaugate sau sterse electronic. Dupa cum puteti observa acest sistem este pregatit pentru marcarea oamenilor.
MESAJUL PE CARE DUMNEZEU MI-A ÎNCREDINTAT SA VA TRANSMIT ESTE SA NU VA LASATI MARCATI! Iar daca cineva va va întreba în legatura cu asta, spuneti-i acelasi lucru: NU TE LASA MARCAT! Ne îndreptam spre aceasta directie lent dar foarte sigur. În America, în sistemul de ajutor social, se fac fraude în jur de 500 de milioane de dolari pe sfert de an. Într-un intewiev dat la televizor, s-a spus ca aceste fraude se vor termina, când se va aplica sistemul de marcare a persoanelor, „Positive Identification”. Reporterul a întrebat metoda folosita pentru acesta. Raspunsul: „medie electronica sub piele”. Presedintele Statelor Unite ale Americii are dreptul sa dea ordinul referitor la aplicarea acestui sistem, sau aplicarea oricarui sistem de identificare considerat eficient.
Sunt întrebat de multe ori: – ce se întâmpla în cazul în care eu nu sunt de acord cu implementarea acestui sistem dar din motive serioase sunt obligat sa ma las marcat?
Nu pot raspunde altfel decât cu un fragment din Biblie din Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul 14:9-12.
„Si al treilea înger a venit dupa ei, strigând cu glas puternic: Cine se închina fiarei si chipului ei si primeste semnul ei pe fruntea lui, sau pe mâna lui,
Va bea si el din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat, în potirul mâniei Sale, si se va chinui în foc si în pucioasa, înaintea sfintilor îngeri si înaintea Mielului.
Si fumul chinului lor se siue în vecii vecilor. Si nu au odihna nici ziua nici noaptea cei ce se închina fiarei si chipului ei si oricine primeste semnul numelui ei.
Aici este rabdarea sfintilor, care pazesc poruncile lui Dumnezeu si credinta lui Iisus. „
Nu pot sa spun altceva în legatura cu acesta decât sa ma repet: NU TE LASA MARCAT! Acesta este un lucru ceea ce trebuie luat în serios! ÎN CAZUL ÎN CARE TE-AI LASAT MARCAT NU MAI POTI SA DAI ÎNAPOI!!!

Am stat la conferinta, în compania a multor oameni importanti ale statului în Luxemburg, când s-a discutat, ca pâna ce nu vor putea face diferenta între oameni, si acestia nu vor fi luati în evidenta, tinerea lor sub observatie va fi imposibila. În aceasta lume abuzurile si fraudele sunt foarte frecvente chiar din aceasta cauza, oamenii nu pot fi tinuti sub observatie, nu exista o evidenta precisa despre fiecare. Oricine poate avea carte de identitate falsa, pierduta, împrumutata, dar microchipul implementat în dosul mâinii sau frunte nu poate fi pierdut. Tu poti sa-ti pierzi cheile de exemplu dar nu-ti poti pierde capul. Acesta nu poate fi falsificat sau manipulat. În cazul în care cineva îti fura mâna pentru a cumpara pâine cu aceasta, cei de la magazin îsî vor da seama instant ca ceva nu este în ordine.
În zilele noastre aceasta este aparent cea mai buna metoda de identificare, si credeti-ma fratilor acesta este existent, va fi folosit, si generalizat.
Astazi de exemplu, am vorbit cu o persoana din Suedia, care mi-a povestit ca acolo deja au implementat acest microchip, fara probleme, în sase mii de persoane. Aceasta metoda va fi folosita în tota lumea, cele scrise în biblie se refera la toata lumea, nu doar America. Se stie, ca cei autorizati lucreaza deja la „sistemul de conducere al întregii lumi”

As putea sa va mai povestesc multe.

Însa MESAJUL PRINCIPAL, din cele spuse este:

NU VA LASATI MARCATI CU SEMNUL ANTICRISTULUI!

Isus ne spune – sa-L pastram în suflet, atunci vom fi paziti.
„Pentru ca ai pazit cuvântul rabdarii Mele, si Eu te voi pazi pe tine de ceasul ispitei ce va sa vina peste toata lumea, ca sa încerce pe cei ce locuiesc pe pamânt.”
„Cel ce va birui va mosteni acestea si-i voi fi lui Dumnezeu si el Îmi va fi Mie fiu„
Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul 3:10, 21:7

GÂNDESTE-TE FOARTE BINE FRATELE MEU ÎNAINTE DE A FAPTUI!