Selectează o Pagină

Inspiraţi divină 13.02.2019 ora 19:30

Have Faith in GOD!
Pray for Peace!

Majoritatea oamenilor trăiesc cu capul în nori, nu vor să ia în considerare mesajele, avertismentele, semnele vremurilor.
Nu vor să audă de rău (de Satana), trăiesc în păcate groaznice, dar vă avertizez din nou: SATANA EXISTĂ şi este foarte furios pentru că ştie că zilele lui sunt numărate până când va fi închis în Iad pentru 1.000 de ani… şi de aceea este disperat şi doreşte să distrugă cât mai mult şi să tragă cât mai multe suflete după el în Infern.

Nici nu vă închipuiţi ce a pregătit Satanacât este de puternic, de pervers şi de viclean.


Din nou vă implor rugaţi-vă, căiţi-vă de păcate, întoarceţi-vă la Dumnezeu ca să vă salvaţi sufletele!

Acest timp este un BONUS din partea Tatălui Ceresc din marea Lui iubire şi îndurare, timp în care cât mai multe suflete să se poată salva de la osânda veşnică şi de la chinurile groaznice din Infern care îi aşteaptă pe toţi închinătorii Satanei, şi pe toţi aceea care trăiesc în păcate, fac rău aproapelui, urăsc, nu se roagă şi NU IUBESC!!!
AVEŢI GRIJĂ!

TREZIŢI-VĂ pentru că mulţi s-ar putea să se trezească în Iad, la chinuri groaznice, dar va fi târziu!
Din moment ce ai citit acest mesaj (chemare) şi nu iei nici o atitudine de schimbare în bine nu vei mai avea nici o scuză în faţa Tatălui Ceresc!


Dragii mei luaţi în serios această chemare,rugați-vă din inimă, căiţi-vă sincer de păcate, respectaţi legile divine, faceţi fapte bune, iertaţi din inimă şi iubiţi!

Rugați-vă și cereți ajutorul în special al Sf Arhanghel Mihail,împotriva răului.

Sfinte Arhanghele Mihail conducătorul oștirilor cerești, Domnul te-a trimis să înfăptuiești această mare lucrare, pentru ca harul Domnului să rămână pururea cu noi. Condu oștirile tale cerești pentru ca puterile întunericului să ajungă definitiv în locul de osândă. Unește-ți toate puterile ca să-l învingi pe Lucifer și pe îngerii lui căzuți care s-au răzvrătit împotriva Voinței lui Dumnzeu, iar acum se străduiesc să ducă sufletele la pieire. Fii victorios pentru că ai putere și autoritate și cere de la Dumnezeu pentru noi harul Păcii și Iubirii Sale, ca întotdeauna să-l urmăm pe Domnul nostru spre Împărăția lui Dumnezeu.

APAGE SATANA-DISPARI SATANA!


„Fiecare rugăciune trimite în iad 50.000 de demoni. Este un har uriaș, așadar rugați-vă cât mai des! Acesta este un mare dar de la Dumnezeu dat cu ocazia sărbătorii mele. Prin această rugăciune puteți obține foarte multe eliberări pentru țara voastră. Puterile întunericului tremură în fața acestei rugăciuni pentru că vor trebui să dispară pentru totdeauna.” Sf. Arhanghel Mihail, 29 septembrie 2011

Rugati-vă la Sf Arhanghel Mihail pentru voi,familie,prieteni,dușmani,țară,etc…
RUGAȚI-VĂ ȘI NU VĂ TEMEȚI!!!
Vă recomand cu mare drag să vizionați această filmare să înțelegeți mai bine ADEVĂRUL despre Lupta cu Diavol!

VĂ DORESC TUTUROR POST BINECUVÂNTAT, PLIN DE HAR,PACE ȘI IUBIRE!!! Emilia Mezei