Selectează o Pagină

ÉGI ÜZENET A SZŰZANYÁTÓL 2019. szeptember 13.

ÉGI ÜZENET A SZŰZANYÁTÓL 2019. szeptember 13.
Emilia Mezei Nagyvárad RO

A TEMPLOMBAN, SZENTMISE UTÁN 20.10


Mondd meg az emberiségnek, hogy vegyék komolyan ezt a kegyelmi időt és SÜRGŐSEN döntsenek Isten mellett, ha meg akarják menteni a lelküket. Az idő rövid … MOST kell eldönteni. Köszönöm.

Én továbbra is imádkozom az emberiség megmentéséért.

Segítsetek ti is imáitokkal.

Köszönöm, hogy hírdeted az IMA és BÖJT NAPOT.

Sok kegyelem árad a mai napra a világ megmentéséért.

Köszönöm mindazoknak, akik imádkoztak és böjtöltek.

Továbbra is vegyétek komolyan ezt a kegyelmi időt, sok böjttel és imával. Legyetek áldottak!

Szeretettel: Égi Édesanyátok.


Én is szeretném szívből megköszönni mindazoknak akik ezen a napon imádkoztak és böjtöltek, tovább hírdették ezt a fontos eseményt. Köszönöm!

Lássátok, hogy milyen fontos, hogy komolyan vegyük ezt a kegyelmi időt és továbbra is ajánljuk az imáinkat és böjtjeinket a Drága Égi Édesanyánk szándékára és tiszteletére.

Ha mindennap legalább egy rózsafűzér tizedet felajánlunk a Szűzanya szándékára, sokat segíthetünk a lelkek megmentéséért. Köszönöm! Legyetek áldottak!

Üzenet Mennyei Atyától 2019 szeptember 15.


És szeptember 15.-én, lefekvés előtt, amikor imádkoztam, a lelki szemeimmel láttam a Mennyei Atyát, aki sokat szenved az emberiség gonoszsága és hálátlansága miatt, és kaptam egy rövid üzenetet: “A tiszta lelkek miatt a földön, akik szívből imádkoznak és böjtölnek, engesztelnek, még adok egy kis kegyelmi időt.”


Sírva köszöntem meg a Mennyei Atyának, hogy ilyen jó hozzánk, hogy szerető, irgalmas és türelmes.

Lássátok, hogy milyen fontosak a földön mindazok a tiszta lelkek, akik szívből, szeretettel Isten és embertársaik iránt imádkoznak és böjtölnek, engesztelnek az emberiség megmentéséért, IGAZI KINCSEK, ők tartják a Mennyei Atya kezét, aki sokat szenved az emberek gonoszsága és hálátlansága miatt, Jézussal és a Szűzanyával együtt, aki folytonosan könyörög és sír.
Ezért, a tiszta lelkek miatt, még kaptunk egy kis kegyelmi időt a Mennyei Atyától, azért, hogy minnél több ember megtérjen és megmeneküljenek az örök kárhozattól.

Másképpen már a Mennyei Atya megtisztította volna már ezt a fertőzött, gonosz világot.

ÚJBÓL MONDOM, VEGYÉTEK KOMOLYAN EZT A KEGYELMI RÖVID IDŐT ÉS TÉRJETEK MEG MOST, HA MEG AKARJÁTOK MENTENI LELKETEKET AZ ÖRÖK KÁRHOZATTÓL!!!

SÜRGŐSEN KÜLDJÉTEK TOVÁBB!!! Köszönöm!

Legyetek Áldottak!
Szeretettel Emilia M