Selectează o Pagină

Égi üzenet a Szűzanyától, vasárnap, 2019. október 13. a templomban a szentmise után 13.13-kor.

Szentmise után még maradtam imádkozni és a Szűzanyától kaptam egy üzenetet, magyar nyelven.
„A mai napon Isten sok kegyelmet árasztott a földre az emberiség megmentéséért. Hálás szívvel és sok örömmel vagyunk a tiszta és alázatos lelkek iránt. Legyetek áldottak és mindhalálig tartsatok ki Isten mellett, a Szeretet mellett, az én Drága Fiam mellett. NE FELEJTSÉTEK: A VÉGÉN AZ ÉN SZEPLŐTELEN SZÍVEM FOG GYŐZEDELMESKEDNI, ÉS EZ NEM MÁS MINT AZ ÉN DRÁGA FIAM AZ OLTÁRISZENTSÉGBEN!

Legyetek áldottak és mindhalálig tartsatok ki Isten mellett, a Szeretet mellett,
az én Drága Fiam mellett.

Szeretettel: Égi Édesanyátok, a Világ Királynéja.”

Délután még elutaztam Szilágynagyfalura, a Szentháromság hegyére imádkozni, engesztelni (17.00-kor kezdődött a program), egy gyönyörű szép nap volt, a Szentháromság hegyén „napcsoda” volt, az Égiek megajándékoztak sok kegyelmekkel. Nagyon boldogak voltunk, a szívünk telve volt szeretettel és hálával, este érkeztünk haza dicsőíteni és hálát adni Istennek a végtelen jóságáért és végtelen szeretetéért.

GYERTEK Szilágynagyfalura, a Szentháromság hegyére
http://www.muntelesfinteitreimi.ro/
Szilágynagyfalura, a Szentháromság hegy „napcsoda”

Buzdítok mindenkit, hogy jöjjön Nagyfalura a Szentháromság hegyére imádkozni, engesztelni, hálát adni Istennek, a Szentháromságnak, a Szűzanyának.

Minden hónap első csütörtök-péntek-szombat-vasárnap van a program,(13:00 órakor kezdődik ) és ugyanakkor minden hónap 13.-án. (17:00 órakor kezdődik ) http://www.muntelesfinteitreimi.ro/

Gyertek Szilágynagyfalura, a Szentháromság hegyére imádkozni, engesztelni,
hálát adni Istennek, a Szentháromságnak, a Szűzanyának.

A Szentháromság hegyén van megszentelve az EGYSÉG KERESZTJE – ISTEN AZT AKARJA, HOGY EGYSÉG LEGYEN KÖZTÜNK, EGYÜTT (EGYSÉGBEN) LESZÜNK ERŐSEK, ÉS A GONOSZ HATALMA GYENGÜLNI (csökkenni) FOG!
GYERTEK, HOGY EGYÜTT IMÁDKOZZUNK, NEM SZÁMÍT A VALLÁS, A NEMZETISÉG, …,

NE FELEJTSÉTEK, HOGY ISTEN EGY – A MI DRÁGA ÉGI ÉDESATYÁNK ÉS JÉZUS KRISZTUS AKI MEGHALT, HOGY MEGVÁLTSA AZ EGÉSZ EMBERISÉGET, MI MINDANNYIAN TESTVÉREK VAGYUNK.

EGYÜTT A KERESZTÉNYEK NAGYON ERŐSEK LESZÜNK.

A SZENTHÁROMSÁG MEG FOG ÁLDANI SOK KEGYELEMMEL, ÉS NAGYON BOLDOGOK LESZNEK, HA EGYSÉGBEN ÉS SZERETETBEN LESZÜNK, IMÁDKOZUNK, ENGESZTELÜNK, HÁLÁT ADUNK ISTENNEK AZ Ő VÉGTELEN JÓSÁGÁÉRT ÉS SZERETETÉÉRT.
AZ ÉGIEK SEGÍTSÉGÉVEL SIKERÜLNI FOG LEGYŐZNI A GONOSZ ERŐKET AZ ORSZÁGUNKBAN, MAGYARORSZÁGON ÉS AZ EGÉSZ VILÁGON.


ISTEN EGYSÉGRE HÍV MEG BENNÜNKET! „Legyetek mindnyájan egyek!” János 17,21

Küldjétek tovább!!!  Köszönöm a segítséget.

Szeretettel: Emilia Mezei