Selectează o Pagină

DESPRE ROMĂNIA SI PLANUL DIABOLIC DE DISTRUGERE.
MOTIVELE: FRICA, INVIDIE SI CA PLANUL LUI DUMNEZEU Să NU SE INDEPLINEASCĂ

Este nevoie de Unitate intre toti oamenii! Uniti suntem puternici si de neinvins. Singuri suntem slabi si neputinciosi! Poporul roman trebuie sa se uneasca si sa lupte pentru tara, dreptate, adevar, pentru viitorul si binele tarii!!!

Cum se explică că Satana a avut planul, de la inceput(cu uciderea sotilor Ceausescu), să distrugă in special ROMĂNIA-GRĂDINA MAICII DOMNULUI.

Nu uitati!!!
-Satana si cei răi (falsi,mincinosi) intotdeauna vor incerca să distrugă Planul lui Dumnezeu, in primul rănd si pe toti aceea de care le este frică si pe care-i invidiează.
Foloseste mereu aceeasi tactica: DIVIDE ET IMPERA! (Dezbină si Cucereste) , deoarece stie că acolo unde este Unitate acolo este Putere!

  În Romănia să fie Unitate-Respect-Iubire!

Romănia este o tară aleasă si binecuvăntată, cu multe bogătii atăt naturale căt si spirituale. Nu orice tară are atătea bogătii naturale, minerale, aur ,petrol, gaze naturale, băi termale, ape minerale si multe altele….Nu degeaba se numeste GRăDINA MAICII DOMNULUI.

Stim că Lucifer(Satana) o urăste cel mai mult pe Maica Domnului. Si face tot posibilul să-i indeparteze pe oameni in special de Fecioara Maria…A reusit prin multe religii care nu O acceptă pe Fecioara Maria ca Mamă si nu o respectă ca atare. Mai grav este că a incercat si, aproape i-a reusit, sa dezbine crestinii din aceasta cauză. Si eu am avut de nenumărate ori chiar si pe conturile de socializare (facebook )conflicte cu foarte multi oameni de alte religii din cauză că nu o iubesc, nu o respectă si n -o acceptă pe Maica Domnului. Pe multi am fost nevoită să-i blochez că vorbeau jignitor. E trist dar adevărat. Am incercat să le explic adevărul…dar degeaba.

Preafericita Fecioara Maria are misiunea să zdrobească capul sarpelui.
Si a declarat la Fatima in anul 1917:
„La sfârşit inima mea neprihănită va triumfa şi va da lumii un timp de pace” .

Romănia a fost si este invidiată pentru că este o tară foarte frumoasă si bogată din toate punctele de vedere, avănd valori de toate felurile si la toate nivelele.

Daca Romănia ar fi fost condusă de oameni de valoare, cu credintă in Dumnezeu si iubire de oameni si de tară, atunci ACUM ar fi fost una din cele mai bogate si puternice tări din lume.
Romănia cu atătea terenuri fertile are capacitatea să hrăneasca intreaga Europa cu produse naturale si nu să importe produse modificate genetic, pline de e-uri si chimicale, atat de dăunătoare.

Romănia este o țară foarte protejată si iubită de Dumnezeu.

Si chiar dacă acum incă este condusă de grupurile malefice, in curănd epoca lor se va termina. Se vor da de gol unii pe altii, se vor afunda pănă vor cădea cu totii. Va fi o mare revolutie, fiindcă din păcate nu este altă cale, insă după această revolutie, Romănia va deveni ceea ce este si ar trebuii sa fie: Cea mai frumoasa, bogata si puternica tara din lume. Astfel isi va putea continua misiunea ei spirituală in această lume si anume aceea de a ajuta la salvarea si măntuirea celorlalte tări.

RUGAȚI-VĂ PENTRU ȚARĂ SI VIITORUL EI SI PENTRU SUFLETELE CELOR CARE VOR MURII IN REVOLUȚIE CA JERTFĂ PENTRU ȚARĂ SI POPOR!

In mare, am incercat să explic din punctul meu de vedere despre situatia din tară si motivele pentru care a ajuns Romănia unde stim cu totii cum a ajuns: otrăvită, batjocorită, văndută si aproape distrusă in totalitate, fiind condusă de oameni fără credintă, si  fără frică si iubire de Dumnezeu, semeni si țară.

În ciuda tuturor relelor,încercărilor,suferințelor,greutătilor……. Romănia a rămas o țară crestină, in care cel rău nu a reusit să distrugă spiritul si credinta in Dumnezeu- care este cel mai important lucru de pe pămănt!

 Rugati-vă pentru Romănia si poporul romăn.

Este foarte important să se formeze căt mai multe grupuri de rugăciuni în toată tara.

Să  se facă  căt mai multe Novene(9 zile de rugăciuni) si să postiti serios( miercuri-vineri) cu păine si apă.

CU DUMNEZEU ÎNAINTE!!!

Voi posta din nou căteva rugăciuni importante. 

”Pentru a învinge răul în ţara nostră”

“O Mamă a salvării, vino în mijlocul nostru şi acoperă ţara noastră cu protecţia ta. Zdrobeşte capul fiarei şi alungă influenţa sa diabolică dintre noi. Ajută-i pe bieţii tăi copii rătăciţi să se ridice şi să spună Adevărul atunci când sunt înconjuraţi de minciuni. Te rugăm, o Maică a lui Dumnezeu, ocroteşte ţara noastră şi păstrează-ne puternici, pentru a putea rămâne loiali Fiului tău în timpul persecuţiei noastre. Amin.

„Ocroteşte naţiunea noastră de cel rău”

„O, Tată, în numele Fiului Tău, salvează-ne de sub dominatia celui rău.  Protejează țara noastră de păgânism. Protejează-i pe copiii noștri de tot răul. Ajută-ne să vedem Lumina lui Dumnezeu. Deschide-ne inimile față de învățăturile Fiului Tău. Ajută toate Bisericile să rămână fidele Cuvântului lui Dumnezeu. Te rugăm să protejezi țările noastre de persecuție. Domnul nostru preaiubit, privește către noi cu îndurare, indiferent cât de mult Te rănim. Isuse, Fiul Omului, acoperă-ne cu Preasfântul Tău Sânge. Salvează-ne de capcanele celui rău. Te implorăm, Dumnezeule Drag, să intervii și să oprești răul care în aceste vremuri e pe cale să acopere lumea. Amin

Rugăciunea Păcii pentru naţiuni (şi pentru România – n. tr)

O, Isuse, adu-mi pace. Adu pace naţiunii mele şi tuturor acelor ţări sfâşiate în bucăţi din cauza războiului şi a divizării. Sădeşte seminţele păcii printre cei cu inimile împietrite, care provoacă suferinţă celorlaţi în numele dreptăţii. Dă tuturor copiilor lui Dumnezeu Harurile de a primi Pacea Ta, pentru ca iubirea şi armonia să înflorească; pentru ca iubirea pentru Dumnezeu să triumfe asupra răului şi pentru ca sufletele să poată fi salvate de putregaiul minciunilor, cruzimii și ambițiilor diabolice. Fie ca pacea să domnească şi asupra tuturor celor care şi-au dedicat viaţa Adevărului Sfântului Tău Cuvânt, şi asupra celor care nu Te cunosc deloc. Amin

Rugăciune de consfinţire a ţării

Tată Ceresc, în această clipă prezentă pe care Tu ai creat-o şi ai voit-o, eu (nume), consfinţesc prin aceasta, inima acestei ţări, (nume…,în speţă aici România), Inimilor Unite ale Sfintei Treimi, în unire cu Inima Neprihănită a Mariei. AMIN.

              Isus-Maria salvati Romănia!

RUGĂCIUNE CU O MARE PUTERE DE EXORCIZARE PE CARE ÎNSUȘI ARHANGHELUL MIHAIL A DAT-O POLONIEI ȘI ÎNTREGII LUMI!

Sfântă Treime un singur Dumnezeu, cu umilință Te rugăm dă-ne acel mare har, ca prin mijlocirea Sfintei Fecioare Maria, a Sfântului Arhanghel Mihail, a tuturor îngerilor și sfinților să putem învinge puterile întunericului în România și în întreaga lume, pentru meritele Domnului nostru Isus Cristos obţinute prin Pătimirea pe Calea Crucii, pentru vărsarea Preasfântului Său Sânge pentru noi, pentru Sfintele Sale Răni, pentru Patima Sa de pe Cruce, pentru toate suferințele îndurate de Mântuitorul nostru Isus Cristos în timpul Pătimirii Sale și a vieții Sale de pe Pământ.

Doamne Isuse Cristoase Te rugăm, trimite-i pe Sfinții Tăi Îngeri, să alunge în iad, la osândă veșnică, forțele întunericului, pentru ca să vină Împărăția lui Dumnezeu, iar harul Lui să umple toate inimile și pacea Ta să se reverse în România și în toate țările din lume.

Preasfântă Marie, Mama și Regina noastră, din toată inima te implorăm trimite Sfinții Tăi Îngeri să alunge în iad și la osânda veșnică, toate duhurile rele care trebuie să se piardă.

 Afară diavolii din țară!!!

Sfinte Arhanghele Mihail, conducătorul oștirilor cerești, Domnul te-a trimis să înfăptuiești această mare lucrare, pentru ca harul Domnului să rămână pururea cu noi. Condu oștirile tale cerești pentru ca puterile întunericului să ajungă definitiv în locul de osândă. Unește-ți toate puterile ca să-l învingi pe Lucifer și pe îngerii lui căzuți care s-au răzvrătit împotriva Voinței lui Dumnezeu, iar acum se străduiesc să ducă sufletele la pieire. Fii victorios pentru că ai putere și autoritate și cere de la Dumnezeu pentru noi harul Păcii și Iubirii Sale, ca întotdeauna să-l urmăm pe Domnul nostru spre Împărăția lui Dumnezeu. Amin.

NU UITAȚI:Prin Rugăciune-Post-Fapte bune din iubire  putem ÎNVINGE ORICE RĂU!!!

Cu DUMNEZEU putem ORICE dacă este spre binele si folosul nostru,al semenilor nostri si a țării!!!

 RUGĂCIUNEA înseamnă COMUNICAREA CU TATĂL CERESC!

Îndemn tot poporul romăn să se întărească în credință,să ia în serios convertirea,să se roage din inimă,si după posibilităti să postească, si  foarte important să respecte Legile Divine(cele zece porunci).

Doamne ajută-ne!