Selectează o Pagină

De reflectat despre ADEVĂRUL din aceste vremuri-Inspiratie Divină!

Mă repet, dar scriu si aici ca sa întelegeti.

Lucifer (diavolul) a cerut 100 de ani de la Tatal Ceresc, acum în ultimele timpuri, înainte de a fi închis în iad pentru 1000 de ani, împreună cu toti demonii si cu toti cei care si-au vândut sufletele si l-au slujit pe el, ca să-i demonstreze lui Dumnezeu că va duce întreaga omenire în iad si o va distruge. Iar Dumnezeu a permis acest lucru ca să vadă cine sunt cei loiali, sinceri si cu suflet curat care vor ramâne lânga Dumnezeu si-i sunt recunoscători lui Isus iubindu-L cu sinceritate. Însa a trimis-o si pe Maica Domnului, în ultimele timpuri ca să ne ajute, să ne călăuzească, să ne îndrume, să ne mijlocească haruri si să ne elibereze din ghearele celui rău, pervers, viclean si mincinos.

           Poza Miraculoasa.Chipul Sfintei Fecioare Maria de la Medjugorje În ziua de 24 iunie 1981, Fecioara Maria a apărut pentru prima dată la Medjugorje unor adolescente  ”Sunt Preafericita Fecioară Maria…doresc să fiu cu voi pentru a vă ajuta să vă convertiţi şi pentru a îndruma lumea întreagă să se împace cu Dumnezeu. Pace! Pace! Pace! Spuneţi lumii să se împace cu Dumnezeu şi împăcaţivă între voi!

De aceea cel rău are putere maximă si conduce lumea prin elitele mondiale, (masoni, evrei sionisti, etc…)punând la cale toate planurile diabolice de a otrăvi, distruge, de a provoca multe rele, chiar si catastrofe naturale prin tehnologia HAARP…au pus la cale chiar si invazia imigrantilor musulmani;…de asemeni si injectarea cu microcip si otrăvirea populatiei prin radiatii si a alimentelor, apei, produselor de uz casnic, medicamentelor, aerului,…aproape totul este otrăvit si dăunator oamenilor si mediului înconjurător….
O VESTE BUNA!!! CEI 100 DE ANI DE DOMNIE A DIAVOLULUI PE PAMÂNT SE ÎNCHEIE CURÂND!!!
Dupa ce Fecioara Maria – Regina Pacii va pleca de la Medjugorie, curând va avea loc Marele Avertisment – Iluminarea Constiintei si, asa cum a spus Domnul Isus în ultimele mesaje….vor fi catastrofe naturale, conflicte între natiuni, situatii dramatice din cauza imigrantilor, etc….si va izbucni războiul care este deja pregatit…dar toate vor dura 8 luni si în ultima fază vor avea loc cele 3 zile de întuneric…Când întreg pamântul va fi curătat, purificat si reînnoit – fiindcă totul este distrus si otrăvit – Lucifer, împreună cu toti cei răi vor fi închisi în focurile iadului pentru 1000 de ani…Si noi de fapt ne pregătim pentru o Noua Era de Pace...Nu va fi sfârsitul lumii…ci va fi sfârsitul acestei ere dominate de cel rău…

Acum voi pune o întrebare, la care fiecare să îsi dea singur răspunsul. A avut Lucifer dreptate când a spus Tatălui Ceresc că va distruge omenirea si o va duce în iad?
A reusit Lucifer să te îndepărteze de Dumnezeu, să te păcălească, să te seducă si să te domine…Ai grijă, fiindcă în final te va distruge si te va trage în fundul iadului la chinuri groaznice….

Heaven -or Hell

              Alege ACUMA unde îti vei petrece Eternitatea!!!

   

  DIN PĂCATE LUCIFER A REUSIT SĂ DISTRUGĂ FOARTE MULTE SUFLETE…SEDUCÂNDU-LE,DOMINÂNDU-LE SI ÎN FINAL TRAGÂNDU-LE ÎN IAD!!! DE ASEMENI A DISTRUS FOARTE MULT DIN CREATIA BUNULUI DUMNEZEU.

  Lucifer vrea să-i demonstreze Bunului Dumnezeu că oamenii îl vor alege pe el…prin ură, răutate, păcate, invidie…nevrând să audă de Dumnezeu, de Isus, cel care si-a dat viata pentru a ne răscumpăra sufletele si a ne redobândi Raiul…Oamenii nu vor să fie buni, să iubească si să facă binele. Sunt foarte slabi, usor de manipulat, nerecunoscători, falsi, mândri egoisti…plini de ură si invidie. Asa suntem noi majoritatea oamenilor. Acesta este adevărul!!! Avem inimile împietrite, reci si nu vrem să ne schimbăm. Nu realizam că suntem copiii lui Dumnezeu si nu marioneta, bătaia de joc a diavolului. Nu suntem constienti de valoarea sufletului nostru si-l vindem diavolului pe nimic. Nu suntem constienti că suntem robii propriilor noastre păcate si de fapt, noi oamenii, suntem propriul nostru dusman…fiindca alegem rautatea, pacatele, lacomia, invidia…alegem raul, nefericirea si autodistrugerea. Trist dar adevarat!!!

  Multumesc că ati citit acest articol,inspirat de Duhul Sfănt.
  Emilia Mezei