Selectează o Pagină

Clementinele!!! Un fruct foarte benefic pentru organism in special Iarna in timpul sezonului rece!!!

Fructele, și in general citricele sunt foarte utile in cazul in care sunteți bolnavi și, mai ales aveți parte de o raceală destul de puternică. Medicii spun că unele dintre cele mai utile fructe in acest sens sunt clementinele, fructe care ar fi indicat să nu lipsească din alimentația voastră pe timpul iernii.

Ce conțin clementinele:
Clementinele conțin multă vitamina C, potasiu, fibre și antioxidanți. Expeții susțin că aceste fructe reprezintă o cale sigură de a lupta impotriva virusurilor de sezon.  O altă calitate a lor este că fiecare are numai 40 de calorii, fiind indicate pentru cei care țin o cură de slăbire.

În plus, clementinele sunt excelente inainte de un antrenament la sala de forță sau fitness sau pe post de gustare inainte de a lua prănzul, spun nutriționiștii.

Clementinele susțin activitatea cerebrală.
Clementinele pot fi consumate constant atunci cănd vin sărbătorile și mesele sunt destul de copioase, pline de grăsimi și zahăr. Este bine să nu le măncați niciodată după masă, ci cu o oră inainte sau la două ore după un festin culinar!

Nutriționiștii mai sunt de părere ca printre avantajele oferite de consumul acestor fructe se mai numară succesul inregistrat in lupta contra alergiilor și sensibilități. în plus, sunt foarte utile pentru că susțin activitatea creierului și au capacitatea de a imbunătăți vederea.

În plus, clementinele joacă un rol important in cazul in care vreți să aveți o piele curata și limpede și diminuează constant stresul.

Iată căt de important este să consumați zilnic clementine în special în sezonul rece,pe lingă faptul că sunt foarte sănătoase, sunt și foarte gustoase.