Selectează o Pagină

Apel la Rugăciune!!!
Propun ZI INTERNAȚIONALĂ DE POST ȘI RUGĂCIUNE vineri 13.03.2020 ÎMPOTRIVA RĂULUI OCULTEI MALEFICE MONDIALE ȘI LA INTENȚIA MAICII DOMNULUI
.

https://www.youtube.com/watch?v=f57R2-GmHTw
CU MULTĂ ÎNCREDERE ȘI IUBIRE AM REALIZAT ACEST VIDEOCLIP !


Ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să-i oprească să-și ducă în continuare la îndeplinire planurile lor diabolice!

STOP RĂULUI ÎN LUME!

STOP OCULTEI MALEFICE MONDIALE!

STOP DISTRUGERII BISERICII -AFARĂ FORȚELE MALEFICE DIN BISERICĂ!!!


SĂ NE RUGĂM CA TATĂL CERESC SĂ PURIFICE BISERICA-SĂ TRIMITĂ ÎNGERII PUTERNICI, PE SFÂNTUL ARHANGHEL MIHAIL SĂ-L ALUNGE DIN BISERICĂ PE DIAVOL ȘI PE TOȚI CEI RĂI


După cum vedeți cel rău și-a făcut simțită prezența și în Biserică și încearcă SĂ DISTRUGĂ BISERICA, prin minciuni, viclenii, batjocoră, etc….

Consider că DATORIA NOASTRĂ A CREȘTINILOR ESTE SĂ APĂRĂM BISERICA-ADEVĂRUL- PE IUBITUL NOSTRU DOMN ȘI MÂNTUITOR ISUS HRISTOS!

ISUS A FĂCUT TOTUL PENTRU NOI, SĂ FACEM ȘI NOI PENTRU EL CE ESTE NECESAR ȘI DREPT!


Ne rugăm pentru frații noștri din întreaga lume care au căzut conștient sau inconștient în plasa răului, ca Bunul Dumnezeu să-i lumineze, să-i purifice de rău și să le salveze sufletele de la osânda veșnică.

SALVAREA ȘI AJUTORUL NOSTRU ESTE DE LA TATĂL CERESC-DUMNEZEU ATOTPUTERNIC, CREATORUL CERULUI ȘI AL PĂMÂNTULUI!!!

În această perioadă Sfântă de Post, când cel rău este din ce în ce mai disperat, mai furios pentru că știe că se apropie sfârșitul lui și încearcă să distrugă cât mai mult și să tragă în Infern după el cât mai multe suflete SĂ NE UNIM CU TOȚII ÎN POST ȘI RUGĂCIUNE, SĂ FOLOSIM ARMA NOASTRĂ ÎMPOTRIVA RĂULUI RUGĂCIUNEA ÎN SPECIAL ROZARUL.


HAIDEȚI SĂ LEGĂM ȘI SĂ SLĂBIM FORȚELE ÎNTUNECATE-MALEFICE DIN LUME, SĂ CEREM AJUTOR ȘI ÎNDURARE DE LA IUBITUL NOSTRU TATĂ CERESC, ȘI CU SIGURANȚĂ BUCUROS NE VA AJUTA ȘI VA SALVA OMENIREA DIN GHEARELE RĂULUI.


Nu uitați de Prezența Îngerilor, să cerem protecția și ajutorul lor zilnic.

Nu uitați că Iubita noastră Mamă Cerească încă este prezentă cu noi pe Pământ să ne ajute și DOMNUL NOSTRU ISUS ESTE MEREU PREZENT ÎN SFÂNTA EUHARISTIE.

Rugați-vă cu multă încredere, iubire și recunoștință.


Foarte important: SĂ OFERIM RUGĂCIUNILE NOASTRE ȘI LA INTENȚIA SFINTEI FECIOARE MARIA, ÎN ACEST FEL VOM PUTEA AJUTA ȘI SALVA MULTE SUFLETE!!!

„Ocroteşte naţiunea noastră de cel rău”

„O, Tată, în numele Fiului Tău, salvează-ne de sub dominația celui rău. Protejează țara noastră de păgânism. Protejează-i pe copiii de tot răul.
Ajută-ne să vedem Lumina lui Dumnezeu. Deschide-ne inimile față de învățăturile Fiului Tău. Ajută toate Bisericile să rămână fidele Cuvântului lui Dumnezeu.
Te rugăm să protejezi țările noastre de persecuție. Domnul nostru preaiubit, privește către noi cu îndurare, indiferent cât de mult Te rănim.
Isuse, Fiul Omului, acoperă-ne cu Preasfântul Tău Sânge. Salvează-ne de capcanele celui rău. Te implorăm, Dumnezeule Drag, să intervii și să oprești răul care în
aceste vremuri e pe cale să acopere lumea. Amin!

”Pentru a învinge răul în ţara nostră”

“O Mamă a salvării, vino în mijlocul nostru şi acoperă ţara noastră cu protecţia ta. Zdrobeşte capul fiarei şi alungă influenţa sa diabolică dintre noi.
Ajută-i pe bieţii tăi copii rătăciţi să se ridice şi să spună Adevărul atunci când sunt înconjuraţi de minciuni. Te rugăm, o Maică a lui Dumnezeu, ocroteşte ţara
noastră şi păstrează-ne puternici, pentru a putea rămâne loiali Fiului tău în timpul persecuţiei noastre. Amin.

Rugăciunea Păcii pentru naţiuni (şi pentru România – n. tr)

O, Isuse, adu-mi pace. Adu pace naţiunii mele şi tuturor acelor ţări sfâşiate în bucăţi din cauza războiului şi a divizării. Sădeşte seminţele păcii printre cei cu inimile împietrite, care provoacă suferinţă celorlaţi în numele dreptăţii.
Dă tuturor copiilor lui Dumnezeu Harurile de a primi Pacea Ta, pentru ca iubirea şi armonia să înflorească;
pentru ca iubirea pentru Dumnezeu să triumfe asupra răului şi pentru ca sufletele să poată fi salvate de putregaiul minciunilor, cruzimii și ambițiilor diabolice.
Fie ca pacea să domnească şi asupra tuturor celor care şi-au dedicat viaţa Adevărului Sfântului Tău Cuvânt, şi asupra celor care nu Te cunosc
deloc. Amin.

Sfântă Treime un singur Dumnezeu, cu umilință Te rugăm dă-ne acel mare har, ca prin mijlocirea Sfintei Fecioare Maria, a Sfântului Arhanghel Mihail, a tuturor îngerilor și sfinților să putem învinge puterile întunericului în România
și în întreaga lume, pentru meritele Domnului nostru Isus Cristos obţinute prin Pătimirea pe Calea Crucii,
pentru vărsarea Preasfântului Său Sânge pentru noi, pentru Sfintele Sale Răni, pentru Patima Sa de pe Cruce, pentru toate suferințele îndurate de Mântuitorul nostru Isus Cristos în timpul Pătimirii Sale și a vieții Sale de pe Pământ.

RUGĂCIUNE CU O MARE PUTERE DE EXORCIZARE PE CARE ÎNSUȘI ARHANGHELUL MIHAIL A DAT-O POLONIEI ȘI ÎNTREGII LUMI

Doamne Isuse Cristoase Te rugăm, trimite-i pe Sfinții Tăi Îngeri, să alunge în iad, la osândă veșnică, forțele întunericului, pentru ca să vină Împărăția lui Dumnezeu, iar harul Lui să umple toate inimile și pacea Ta să se reverse în România și în toate țările din lume.

Preasfântă Marie, Mama și Regina noastră, din toată inima te implorăm trimite Sfinții Tăi Îngeri să alunge în iad și la osânda veșnică, toate duhurile rele care trebuie să se piardă.

Sfinte Arhanghele Mihail, conducătorul oștirilor cerești, Domnul te-a trimis să înfăptuiești această mare lucrare, pentru ca harul Domnului să rămână pururea cu noi. Condu oștirile tale cerești pentru ca puterile întunericului să ajungă definitiv în locul de osândă. Unește-ți toate puterile ca să-l învingi pe Lucifer și pe îngerii lui căzuți care s-au răzvrătit împotriva Voinței lui Dumnezeu, iar acum se străduiesc să ducă sufletele la pieire. Fii victorios pentru că ai putere și autoritate și cere de la Dumnezeu pentru noi harul Păcii și Iubirii Sale, ca întotdeauna să-l urmăm pe Domnul nostru spre Împărăția lui Dumnezeu. Amin.

Rugăciune dată prin Duhul Sfânt. Rugați-vă așa pentru păcătoși:

Dragul meu Isus! Pentru scumpul Tău Sânge vărsat pentru noi, pentru cumplitele Tale patimi și moartea Ta pe cruce, Te rog salvează sufletele! Smulge păcătoșii din ghearele satanei! Ascunde-i în Inima Ta îndurătoare! Spală-i cu scumpul Tău Sânge vărsat pentru ei și astfel condu-i în fața Preasfântului Tău Tată! Iubitul meu Isus! Tu poți totul. Împiedică toate păcatele, zădărnicește toate ocaziile ce duc la păcat! Îndeamnă-i pe toți păcătoșii să aibă repulsie față de toate păcatele! Doar spre Tine să năzuiască, Cel care i-ai răscumpărat pe cruce! Scumpul meu Isus! Fă-ne sfinți, pentru a fi vrednici să Te primim cu inima curată în Preasfânta Euharistie. Sfântul meu Isus iubit! Implorând Te rog, mântuiește fiecare om! Amin.”

Domnul Isus spune: ” Cu această rugăciune se vor mântui foarte multe suflete.”

Rugăciune de consfinţire a ţării

Tată Ceresc, în această clipă prezentă pe care Tu ai creat-o şi ai voit-o, eu (nume), consfinţesc prin aceasta, inima acestei ţări, (nume…,în speţă aici România), Inimilor Unite ale Sfintei Treimi, în unire cu Inima Neprihănită a Mariei. AMIN.

RUGAȚI-VĂ ROZARUL ZILNIC!!!
CEA MAI PUTERNICĂ ARMA ÎMPOTRIVA RĂULUI!!
URLĂ DEMONII DE DURERE DE CĂTE ORI VĂ RUGAȚI,
BUCURĂ-TE MARIA!!!
RUGAȚI-VĂ ROZARU ZILNIC!!!
CEA MAI PUTERNICĂ ARMA ÎMPOTRIVA RĂULUI!!
URLĂ DEMONII DE DURERE DE CĂTE ORI VĂ RUGAȚI,

BUCURĂ-TE MARIA!!!
Bucura-te; Marie, cea plina de har,
Domnul este cu tine,
binecuvantata esti tu intre femei,
si binecuvantat este rodul trupului tau Isus.
Sfanta Marie, Maica lui Dumnezeu,
roaga-te pentru noi pacatosii,
acum si in ceasul mortii noastre.
Amin
-Ne vom ruga la ora 15:00 ROZARUL ÎNDURĂRII DIVINE!!!

Ne vom ruga la ora 15:00 ROZARUL ÎNDURĂRII DIVINE!!!

Ne vom ruga ROZARUL FLĂCĂRII DE IUBIRE

ROZARUL PĂCII DE LA MEDJUGORJE

ROZARUL DE DURERE

Ne vom ruga CALEA CRUCII ȘI VOM MEDITA LA SUFERINȚELE DOMNULUI NOSTRU ISUS HRISTOS.

NU VĂ FIE FRICĂ DE CEI RĂI, RUGAȚI-VĂ !!!
NU UITAȚI CĂ RUGĂCIUNEA FACE MINUNI ȘI SALVEAZĂ OMENIREA!!!

AJUTAȚI-MĂ CĂ CEI RĂI (ARMATA LUI LUCIFER)LUPTĂ ÎMPOTRIVA MEA ȘI A ADEVĂRULUI!

ACUM MAI MULT CA NICIODATĂ,ESTE FOARTE IMPORTANT SĂ NE UNIM CU TOȚII ÎMPOTRIVA RĂULUI,ȘI PRIN POST-RUGĂCIUNE ,DACĂ FOLOSIM ARMA NOASTRĂ ROZARUL SLĂBEȘTE PUTERA RĂULUI,
FORȚELE ÎNTUNECATE URLĂ DE DURERE DE CĂTE ORI VĂ RUGAȚI ROZARUL DIN INIMĂ!

„Dacă vă rugați, Satana nu vă poate răni nici măcar un pic pentru că sunteți copiii lui Dumnezeu” Din Mesajul transmis la Medjugorje de Regina Păcii 25 februarie 1988.

RUGATI-VĂ SI INCREDETI-VĂ IN DUMNEZEU TATĂL NOSTRU CERESC.
SI NU VĂ TEMETI DE DIAVOL!!!

VĂ ROG DISTRIBUIȚI PESTE TOT ÎN ÎNTREAGA LUME CÂT MAI URGENT!!

Vă mulțumesc!

Fiți binecuvăntați! Emilia Mezei