Selectează o Pagină

Nu-i urmați niciodată pe cei care sunt împotriva lui Dumnezeu și a Poruncilor Lui, a Binelui și a Adevărului pentru că RISCAȚI să vă Pierdeți Sufletul.

Nu uitați că Răul vă duce la Rău!!!

IADUL EXISTĂ CU ADEVĂRAT!

Vă rog să nu-i urmați niciodată pe cei care sunt împotriva lui Dumnezeu și a Poruncilor Lui, împotriva Binelui și a Semenilor, a Adevărului, a Bisericii și a întregii omeniri pentru că riscați să vă Pierdeți Sufletul.

Dragii mei, cu acceptul și binecuvântarea Domnului Isus postez această  Inspirație  Divină pe care am avut-o duminică 12 septembrie 2021(când Papa Francisc era la Budapesta) în timpul Sfintei Liturghii de la ora 12.00, aici la Medugorje.

Nu-i urmați pe cei răi indiferent cine sunt!

Totodată, Domnul Isus mi-a transmis în capela Adorației Euharistice, duminică, 19.09.2021, din Medugorje următoarele:

Mare Atenție: După Faptele lor îi veți cunoaște. Un pom bun nu face roade rele, precum nici un pom rău nu face roade bune.
Matei 7:17-20
Tot așa, orice pom bun face roade bune, dar pomul rău face roade rele. Pomul bun nu poate face roade rele, nici pomul rău nu poate face roade bune. Orice pom care nu face roade bune este tăiat și aruncat în foc.
Așa că după roadele lor îi veţi cunoaște.

Să nu vă temeți să luptați împotriva răului și a minciunii că astfel deveniți părtașii răului și cel rău vă poate domina, controla, batjocori și în final distruge și sufletul să-l ducă în IAD la suferință și osândă veșnică.

Nici Preoții să nu urmeze RĂUL.

Au primit Liber Arbitru, Discernământ și întotdeauna trebuie să aleagă BINELE, ADEVĂRUL ȘI SĂ RESPECTE LEGILE LUI DUMNEZEU. Să nu le fie frică să lupte pentru dreptate, adevăr, biserică și suflete.(pentru că cine vrea să-și salveze viața o va pierde, dar cine își pierde viața pentru mine o va câștiga).

Matei 16:24-27
24 Atunci Isus le-a zis ucenicilor Săi:

  • Dacă vrea cineva să vină după Mine, să se lepede de sine, să-şi ia crucea şi să Mă urmeze! 25 Căci oricine vrea să-şi salveze viaţa o va pierde, dar cel ce-şi pierde viaţa pentru Mine o va găsi. 26 Şi la ce i-ar folosi unui om să câştige întreaga lume, dacă şi-ar pierde sufletul? Sau ce va da un om în schimbul sufletului său? 27 Căci Fiul Omului urmează să vină în slava Tatălui Său, împreună cu îngerii Lui, şi atunci El va răsplăti fiecăruia după faptele lui.

Fiți Atenți și NU-I URMAȚI PE CEI RĂI, FALȘI ȘI MINCINOȘI…


URMAȚI CALEA CEA DREAPTĂ, ADEVĂRUL CA SĂ AVEȚI VIAȚĂ ȘI FERICIRE ETERNĂ PRIN/CU DOMNUL ISUS SALVATORUL ȘI MÂNTUITORUL OMENIRII, REGELE UNIVERSULUI.


URMAȚI BINELE ȘI VEȚI AVEA PARTE DE BINE ȘI MULTE BINECUVÂNTĂRI, DAR CEL MAI IMPORTANT ȘI PREȚIOS: SUFLETUL VOSTRU VA FI LIBER, MÂNTUIT ȘI VA AJUNGE ÎN PARADIS-FERICIREA VEȘNICĂ.
AMIN!

DOAMNE AJUTĂ!

VĂ DORESC TUTUROR SĂ VĂ SALVAȚI SUFLETELE ȘI SĂ AJUNGEȚI ÎN PARADIS!

Fiți binecuvântați,Emilia Mezei