Selectează o Pagină
Patricia Mundorf

Marele Avertisment
Minunea
Pedeapsa

Mesajul urgent al Maicii Sfinte pentru Intreaga Lume

Mesaje talmacite Patriciei Mundorf, KANSAS, USA

Scurt Istoric

Patricia Mundorf a trait in Phoenix, Arizona, impreuna cu sotul ei; a nascut trei copii, care astazi sunt casatoriti. Patricia Mundorf a primit, in fiecare vineri, mesaje ceresti cu exceptia zilei de prima vineri, caci sambata i-a aparut Maica Sfanta. Aparitiile au inceput din 1995, cand viata ei a fost hotarata. Aparitiile Mariei au devenit mai frecvente din 1997, cand a cerut raspandirea mesajelor ei in toata Lumea.
Patricia Mundorf a murit la 30 septembrie 2001, intr-o zi de sambata.

Patricia despre ea insasi:

„Niciodata nu am fost un om religios pana in acel august, cand Maria a venit la mine. Mi-a lasat mesaje pe care trebuia sa le notez. Zi de zi Isus si Maria m-au crescut spre o Iubire intensa, si asa simt ca niciodata nu voi reusi sa ma rog atata cat mi-ar place!
Toata viata mea s-a schimbat. Iubesc pe toata lumea, doresc sa ajut in orice modalitate. Mai demult eram materialista, astazi gandirea mea s-a schimbat cu 180 de grade. Sfanta Maria lucreaza in viata mea si in viata sotului meu.
Sotul meu poarta o adanca cinstire pentru Maria…”.
Episcopul Patriciei nu s-a opus in nici un fel la raspandirea mesajelor.
Dupa mai multe convorbiri cu Maica Sfanta, a rugat-o pe Patricia sa-i raspandeasca mesajele.
In 24 iulie 1998, Maica Domnului aminteste de o carte, cu titlul „Pregatirea pentru vremurile din urma”, unde spune urmatoarele:
„Iubitii mei copii! Astazi vin la voi ca si Maicuta Intregii Lumi, cu inima fericita pentru ca copiii mei se invrednicesc la salvarea atator suflete.
Copiii mei, cuvintele mele se adreseaza fiecarui om, indiferent de religie. Evenimentele despre care v-am vorbit, ca si Marele Avertisment, privesc intreaga lume. „Pregatirea pentru timpurile din urma”, carte in care eu am scris despre evenimentele de neconceput, totusi, va rog pe voi, copiii mei, sa credeti in ea! In aceasta lume nu se afla nimeni care va putea ocoli aceste evenimente ca: furtuni, secete, cutremure, tsunami, eruptii vulcanice”.
Mesajul care urmeaza trebuie cunoscut de toata lumea, asa a cerut Maica Sfanta!
Pregatirile propuse de Maria pentru timpurile din urma
Introducere in evenimente, de Maica Lumii
„Aceasta carte nu are ca scop sa va fie teama de Dumnezeu, care va iubeste foarte mult, pe care El a creat-o, dar El doreste doar sa faca cunoscuta promisiunea pentru cei care-L parasesc pe Dumnezeu si poruncile sale. Aceasta lume a desconsiderat toate poruncile pe care Dumnezeu ni le-a dat.
Copiii mei, ati devenit foarte materialisti, ati ajuns la acel punct in care voi hotarati sexul copilului ce se va naste, culoarea pielii, culoarea ochilor, orice ceea ce voi doriti.
Pana si moartea a ajuns la latitudinea voastra cu avorturile si eutanasierea batranilor si bolnavilor prin medicamente. Faceti planuri pentru clonarea animalelor si chiar a omului. Este groaznic! Atentia oamenilor de stiinta nu se indreapta catre remediul bolilor si experimentarea medicamentelor, ci gasirea unor metode de prelevare si comercializare de organe pentru transplant.
Copiii nu-si mai respecta parintii; familiile se dezmembreaza. Traiti intr-o societate care duhneste de pacate si murdarie. Copilasii mei, va considerati mai presus de orice si aceasta este ceea ce-i invatati pe copiii vostri – iubirea de sine (egoismul), banii; bunurile materiale.
Casnicia dintre barbat si femeie este contestata, motiv pentru care a crescut numarul divorturilor. Multi prefera sa traiasca o viata fara casatorie, traind, astfel, in pacat.
A crescut numarul razboielor in toata lumea, asa de mare este ura si violenta! Toti care sunt la putere doresc sa stapaneasca. Acest lucru nu mai poate continua asa!
As dori sa stiti ce soarta va avea aceasta lume in starea in care se afla astazi. As dori sa fiti in stare sa va regretati pacatele. Practicati si (acceptati) Sacramentele! Mergeti sa va spovediti si sa va impartasiti! Respectati cele 10 Porunci pe care Dumnezeu vi le-a dat. Cititi Evangheliile si le propovaduiti!
Faceti cunoscut fratilor vostri despre Biserica Lui Christos si Poruncile Sale, si daca acestea le veti face, atunci veti fi protejati de pedeapsa de care toata omenirea este amenintata!
Copiii mei, doresc ca aceasta carte sa nu o pastrati doar pentru voi, ci s-o raspanditi pentru rudele, prietenii, dar si pentru dusmanii vostri! Dati-le celor pe care nu-i cunoasteti! Multi nu vor fi in stare sa inteleaga ceea ce scrie aici, dar multi nici nu vor vrea sa inteleaga ceea ce scrie aici, iar multi nu vor vrea nici sa inteleaga, nici sa creada!
Copiii mei, sarcina voastra e sa salvati atatea suflete cate puteti!
Mama voastra a lumii, Maria

Prima Parte

Copiii mei! Cand urmatoarele evenimente se vor intampla, trebuie sa stiti ca timpurile Marelui Avertisment se apropie in scurt timp!
1. Cutremure
2. Inundatii
3. Eruptii vulcanice (din aceia care mult timp au fost inactivi)
4. Schimbari bruste de vreme (rece unde era cald si invers)
5. Vreme cumplita, uragane, tornade musoni
6. Criza mondiala
7. Criza financiara
8. Foamete si lipsa de apa din cauza secetei
9. Creste rata asasinatelor si delicventelor
10. Razboaie, inarmari, demonstratii de forte armate
11. Recolta rea sau putina in agricultura
12. Moartea si imbolnavirea speciilor de animale rare

In scurt timp Marele Avertisment va sosi!

A venit timpul sa va rugati lui Dumnezeu sa reduca evenimentele groaznice care se apropie! Straduiti-va sa fiti intotdeauna in comuniune cu Dumnezeu, sau cel putin apropiata prin aceasta, sa aduceti bucurie Domnului!
1. Rugati-va pentru convertirea necrediciosilor, pentru copiii pierduti in avort spontan, pentru cei avortati, disparuti, toti cei care il supara pe Dumnezeu, cei care denigreaza (ponegresc) biserica lui Christos, masoni care deja s-au strecurat in biserica lui Dumnezeu, pentru orasul lui Petru (Roma), pentru preotii cu frica de Dumnezeu, pentru Papa (Benedict). Rugati-va Sfantul Rozar!
2. Mergeti des la Sfanta Liturghie! Frecventati des Sfanta Spovedanie si Impartasanie. Cititi zilnic Sfanta Scriptura si respectati poruncile lui Dumnezeu.
3. Iubiti din toata inima pe toata lumea, pe cei pe care ii intalniti! Incercati sa le faceti cunoscuta credinta voastra si Sfanta Scriptura. Fiti martorii iubirii lui Dumnezeu si impartasiti despre cat de mult iubeste Dumnezeu pe fiecare om. Vorbiti despre marea iubire a lui Dumnezeu.
4. Sa aveti rezerva de hrana si apa pentru timpul Marelui Avertisment, lumanari sfintite, apa sfintita, sare si ulei sfintit in casa.
5. Sa aveti acasa paturi si trusa de prim ajutor!
6. Purtati sacramentaliile in case, cu voi si in masinile voastre (cruci, medalii miraculoase, scapulare). Sfanta Scriptura si Cartea de rugaciuni sa aveti la indemana.
Si acum veti intreba in ce consta Marele Avertisment?
Copiii mei, toata lumea, copil, barbat, femeie, in acelasi timp, in acelasi moment, indiferent de natie si religie, indiferent de locul unde se afla si ceea ce fac, toata lumea, in acelasi timp, veti trai acest Avertisment!
Insusi sufletul vostru va fi dezvaluit in fata voastra!
Atunci veti recunoaste toate pacatele savarsite de-a lungul vietii, toate cuvintele neprietenoase, tot ceea ce ati savarsit si gandit, tot ceea ce nu a fost placut in fata lui Dumnezeu. Veti recunoaste in fata lui Dumnezeu, Tatal vostru ceresc, in ce stare se afla sufletul vostru.
Va trebui sa raspundeti pentru multe lucruri, si-n acel moment veti sti care sunt acelea si cum trebuie sa le indreptati. Pana si cei care nu cred vor sti ce trebuie sa faca sa-si curete sufletele in fata lui Dumnezeu si sa se pregateasca pentru a doua venire a Fiului meu, Isus Christos!
Atunci cand Marele Avertisment se va implini, toti oamenii vor sti ca ceea ce v-a fost profetit este adevarat, si veti sti ca evenimentele ce vor veni se vor adeveri, precum este scris in Sfinta Scriptura.
Dupa ce Marele Avertisment are loc, va fi un mare haos in lumea voastra si notiunea timpului isi va pierde sensul. Viata pe care ati trait-o pana atunci se va schimba pentru totdeauna. Multi oameni vor incerca de a ajunge la biserica pentru a afla cum trebuie sa faca sa-si curete sufletele in fata lui Dumnezeu.
Multi slujitori ai lui Dumnezeu vor trebui sa conlucreze la sprijinirea Bisericii, precum si-au curatat sufletele si pregatiti pentru a putea primi asaltul copiilor mei ca sa-i pregateasca sa revina la Dumnezeu.
Copiii mei, in acest timp multi vor muri, pentru ca spiritul lor, inima lor slaba nu va reusi sa-si priveasca sufletul. Va fi nevoie de foarte multa rugaciune.
Atunci va fi mare nevoie de ajutorul vostru sa-i invatati pe aceia care nu stiu nimic despre rugaciune, despre Sacramete si Sfinta Scriptura. Oamenii vor suferi de foame spirituala.
Acum va voi spune pentru ce va trebuie rezerva de hrana, apa si lumanari.
Dupa Marele Avertisment viata de zi cu zi, pentru un anumit timp, se va schimba in mod dramatic. Nu se va mai ocupa nimeni de comert. Tot ceea ce se leaga de comert, transport sau de orice altceva se va opri, pentru ca oamenii se vor ocupa de treburi spirituale. Orice altceva ce nu se tine de salvarea sufletului devine neinsemnat si se va intrerupe, ca de exemplu transportul in comun. Vor fi inca multi care nu vor reactiona la mesajul Marelui Avertisment.
Ei vor intoarce spatele lui Dumnezeu ca si pana atunci si se vor distra pe seama voastra. Voi, insa, sa nu le intoarceti spatele, pentru ca ei de frica reactioneaza asa, in aceste conditii. In continuare voi va trebui sa incercati sa salvati sufletele! Aceasta este responsabilitatea voastra!
Tot in acest timp dusmanul papei va incerca sa ajunga la putere. Omul acesta va incerca sa va dovedeasca ca el este spiritual intru totul sau de provenienta sfanta de la Dumnezeu, dar asta o face doar pana va ajunge pe tronul lui Petru. Trebuie sa stiti ca mai intai Papa trebuie sa predea puterea, inainte ca Anticristul sa urce. Pana cand centrul Bisericii se afla la Roma, Anticristul nu va putea prelua puterea.
Copiii mei, Papa Ioan al XXIII lea a incercat sa avertizeze pe toata lumea de declinul Bisericii si de intrarea masonilor la Roma. Acest timp a sosit acum, pentru ca Anticristul asediaza Biserica prin nelegiuirile si ticaloseniile lui, ceea ce duce la partide separate, dezmembrare, separare, neincredere, discrepante in sanul Bisericii lui Christos.

A doua parte

MINUNEA

Copiii mei, dupa Marerle Avertisment, in decursul unui an, Dumnezeu va da un semn pentru intreaga lume. Acest semn va fi o minune, ceea ce omul n-a mai vazut pana acum.
Aceasta Minune va fi vizibila in acele locuri unde au avut loc aparitiile noastre, Isus si Eu. Acest semn va fi de durata, pentru ca lumea sa-l recunoasca. Acesta vine de la Dumnezeu (este creatia lui Dumnezeu). Asa dupa cum viata va continua mai departe dupa Marele Avertisment, dar altfel, tot asa si mijloacele de comunicatie vor functiona, dar intr-un mod mai diferit. Lucrurile vor avea loc într-un ritm mai lent decât sunt acum. Copiii mei fiind constienti de avertisment si evenimentele ce vor urma, vor fi mult mai atenti la ceea ce se intampla in jurul lor si vor observa ca viata va continua intr-un mod mult mai bun.
Prin mijloacele de comunicatie (tv, radio, ziare), fiecare din voi vor lua la cunostinta Minunea si locul unde se va intampla. Va putea fi fotografiata; filmata si trimisa, astfel, in intreaga lume.
In timpul aparitiei si existentei Minunii, multi oameni se vor vindeca. Precum am amintit, inainte de aparitia Minunii, va fi timp destul pentru a sti ca aparitia va avea loc. Toate modalitatile de mediatizare vor avea suficient timp sa se pregateasca pentru raspandirea acestei stiri.
Copiii nostri vor avea posibilitatea sa ajunga in acele locuri unde s-a produs aparitia si sa o vada producandu-se. In aceste locuri s-au celebrat deja Sfinte Liturghii de pregatire si s-au facut multe rugaciuni. Minunea va lasa semn durabil in urma lui si lumea o va putea vedea intotdeauna. Semnul pe care Dumnezeu, Tatal vostru, il trimite va fi unitar. Toate acestea sunt facute pentru admirabila iubire ce o are pentru voi.
Multi oameni vor fi intr-o ceata mistica, nestiind ce sa faca, unde sa calatoreasca, de unde sa primeasca ajutor. Din acest motiv trebuie sa-i ajutati sa revina la Biserica, trebuie sa-i iubiti si sa-i invatati. Deschideti-va inimile aproapelui vostru! Acest timp este timpul pocaintei pentru aceia care au negat Marele Avertisment si au ales drumul lor.
In acelasi timp, se vor ridica multi profeti falsi, oameni ai satanei, care doresc sa va convinga ca doresc sa urmeze calea lui Dumnezeu, pentru a va atrage. Acestea sunt doar ademeniri in aceste timpuri. Ele arata sfarsitul. Vor face minuni, vor vindeca boli, ca sa va domine, pe cei pe care inca ii pot. Nu fiti nechibzuiti.
Dupa aceasta Minune va fi un timp de pace si liniste, pentru ca pedeapsa si stransoarea nu vor intarzia sa vina peste mult timp. Nu va opriti din rugaciunile si devotiunea voastra, pentru ca totul asa trebuie sa se intample, dupa cum este scris in Sfanta Scriptura. Pastrati-va casele in ordine si rugativa pentru atenuarea acestor pedepse.

A treia parte

PEDEAPSA

Copiii mei, acest timp va fi foarte serios si sfasietor pentru fiecare om. Pedeapsa se mai poate imblanzi. Totusi, multi vor suferi si vor muri datorita raului si pacatelor ce exista in lumea voastra. Va puteti „ancora” cu siguranta in biserici, manastiri, catedrale si in acele locuri in care am aparut cu Sfantul meu Fiu. In acele locuri in care L-au slavit pe Dumnezeu, L-au adorat si binecuvintat. Dupa cum am amintit, trebuie sa urmati lumina ca sa ajungeti in acele locuri. Vor mai fi si alte locuri insemnate unde veti putea merge.
Guvernele statelor planifica o Putere Mondiala. In aceste timpuri va guverna satana. Vor fi multe razboaie in acele timpuri, dar guvernantii Puterii Mondiale va vor amagi, spunandu-va ca totul este in ordine, ca fiecare stat traieste in pace si ca nu va mai fi razboi.
Vremea se va schimba, pamantul se va cutremura si se va scutura. Vor fi multe cutremure si furtuni, din care nu ati mai trait niciodata! Vulcanii vor erupe unul dupa altul si vor face mari stricaciuni. Vor lua multe vieti umane. In acelasi timp vor muri si cei rai si cei nevinovati. Vor fi tsunami, uragane si tornade de care niciodata nu au mai fost. Dumnezeu incearca sa va trezeasca si sa opreasca raul din vietile voastre. Cei care nu se intorc la Dumnezeu vor fi in drum spre iad. Distrugerile vor fi enorme. Toate acestea duc spre perioada stramtorarii.
Multe din casele oamenilor vor fi distruse pe perioada furtunilor, iar ei se vor refugia in ascunzatori. Urmati Lumina! Ea va va conduce. In aceste timpuri grele voi veti fi ocrotiti, veti avea hrana si apa. Ramaneti in rugaciune si ajutati pe cei care au nevoie de ajutor. Refugiati-i pe semenii vostri in locuri sigure.
Incercati sa salvati cat mai multe suflete in calatoria voastra, dar cei care nu poarta pe frunte semnul lui Dumnezeu nu-i puteti duce in locuri sigure. Ei nu vor putea indura Lumina.
Guvernul mondial incet, incet va va ingradi drepturile. De acum trebuie sa stiti ca vor inchide multe biserici, seminare si manastiri. Vor veni ca hotii, in intunericul noptii, la casele voastre si datorita credintei voastre va vor aresta. Chiar si guvernul vostru va gandi la fel ca ei, ca sa va fure libertatea si sa va dea pe mana lor. Conducatorii vostri politici, – sunt criticii vostri -, vor crede ca ei au inca puterea, dar puterea lor va fi din ce in ce mai slaba. Si ei sunt trasi pe sfoara exact ca si voi.
Cand toate acestea se vor intampla, atunci anticristul il va asasina Papa si-i va ocupa locul. Guvernul mondial va fi in mainile anticristului, care va spune ca si el este crestin si doreste sa va salveze. Multi il vor crede. El traieste printre noi, dar asteapta timpul potrivit pentru a actiona. Eu va spun voua ca acest anti-papa si anticristul stau la panda si asteapta sa ajunga la putere. Pentru ca anticristul sa ajunga la putere, in scaunul papal, un papa cu numele de Petru va fi asasinat. Pentru multi, aceasta perioada va fi o perioada de aclamare. Anticristul va face tot felul de miracole, pentru ca sa-i duca in eroare pe copiii mei, ca sa creada despre el ca este Isus cel Inviat.
Va fi pace intre toate tarile lumii, dar va fi o pace falsa. Pana si copiii mei vor crede ca totul este in regula. Ei, in continuare, vor frecventa casele de rugaciuni, dar acestea vor fi sub supravegherea Anticristului. Aceasta Biserica nu va mai fi biserica voastra. Toate acestea se vor intampla, pentru ca oamenii sa perceapa pacea si increderea predicata gresit in realitate.
Henok si Ilie vor cobori din Ceruri, ca sa inceapa lupta, in Casa Lui Dumnezeu, impotriva anticristului. In aceasta perioada, va incepe prigoana (stransoarea) adevarata! Copiii mei, rezistati in acest timp in rugaciune! Aceste timpuri pentru multi vor fi timpuri teribil de grele, dar cei care persista in rugaciune si sacramente, postind, sacrificandu-se si impartasind Sfanta Scriptura a Fiului meu celor care nu cred in a doua-a venire a Lui Isus si sunt adeptii anticristului, crezand ca el este Christos inviat, vor fi crutati de pedeapsa mainii lui Dumnezeu.
Copiii piosi ai lui Dumnezeu care vor fi ucisi in aceste timpuri, vor ajunge la Dumnezeu si nu vor suferi. Nu va infricosati, copiii mei, pentru ca Dumnezeu este milostiv! Dar vremea milostivirii se va apropia de sfarsit, ca sa faca loc judecatii!

A patra Parte

PERIOADA STRAMTORARII (a prigoanei)

Inainte de timpul suferintei, poporul evreu se va converti.
Nu va temeti pentru voi, copiii mei. Rugati-va mult, pentru ca mila lui Dumnezeu va fi cu aceia care Il iubesc! Vai de cei care, de bunavoie, vor lua asupra lor semnul bestiei! Lumea isi va da seama, incetul cu incetul, cine este, in realitate, anticristul. Ticalosenia lui se va demasca pentru toata lumea. Copiii mei, voi cunoasteti deja lucrarea lui! Va incepe prin a aduna si a inchide oamenii in tabere si se va purta cu voi ca si cu animalele. Daca veti auzi ca sunt arestati primii crestini si-i duc in lagare, a sosit timpul sa va refugiati! Priviti spre cer! Veti vedea o cruce luminoasa. Crucea ii va duce pe copiiii mei in siguranta.
Nu va ingrijiti de hrana si apa. Dumnezeu se va ingriji de voi. Multi oameni vor fi prinsi si omorati. Ei vor fi martirii vostri, dar ei nu vor suferi.
Pamantul va tremura, iar din cer va cadea ploaie cu foc. Marile se vor agita si vor arde. In aceasta mare distrugere care va cadea asupra omenirii, vor pieri multi oameni si tari intregi vor fi distruse.
Henok si Ilie, dupa ce sosesc pe Pamant, vor intra in batalia impotriva anticristului si-l vor asasina. Veti recunoaste ca aceasta a fost o fapta venita din cer. Pe cer va apare o cruce rosie si va fi o mare liniste. Pentru voi aceasta liniste va tine 40 de zile. In timp ce adeptii anticristului devin zapaciti, voi veti putea reveni la casele voastre. Acest timp va da noi posibilitati la salvarea de noi suflete pe care anticristul le-a ademenit. Din nefericire, tot vor mai fi, inca, multi dusmani. Acesta va fi timpul cand puterile dusmane vor incerca sa puna totul sub controlul lor. Satana stie ca timpul lui s-a scurs si nu i-a mai ramas timp sa darame Biserica lui Dumnezeu.
Sa nu uitati: va trebui sa va rugati! Sa ramaneti apropiati de Dumnezeu si asteptati cu rabdare si speranta ca Inima mea Preacurata va iesi victorioasa asupra satanei si venirea Lui Isus este foarte aproape.

A cincea parte

CELE TREI ZILE DE INTUNERIC

Copiii mei! Cele trei zile de intuneric vor pregati lumea voastra petru revenirea Fiului meu Isus!
Pregatiti-va casele pentru acest eveniment. Veti avea nevoie de lumanari sfintite, paturi calde si lemne de foc pentru incalzire. Acoperiti-va ferestrele cu haine si paturi, in asa fel incat sa nu vedeti afara! Trebuie sa aveti un Crucifix la usa de la intrare. Purtati lucruri sfintite, medalii miraculoase, scapulare, cruci. Sa aveti la voi intotdeauna lucruri Sfinte, Biblia, Rozarul si cartea de rugaciuni!
Aprovizionati animalele din plin cu furaje, pentru ca in acest timp sa nu trebuiasca sa iesiti din case.
Cand soarele se va inegri, iar luna se va colora in rosu sangeriu, trebuie sa stiti ca veti fi imediat inaintea celor 3 zile de intuneric. Pe Pamant va fi foarte frig. Acesta va fi timpul cand va trebui sa intrati in casele voastre si sa va inchideti acolo. Inchideti ferestrele si acoperiti-le. Nu ascultati acele sunete care vin de afara, pentru ca ele vin de la demonii satanei. Daca veti deschide usa, sunteti condamnati! Inchideti usa cu cheia!
Pe perioada intunericului si a frigului nu lasati lumanarile sa se stinga si petreceti timpul in rugaciune si citirea Sfintei Scripturi. Adunati-va toti la un loc. Daca cineva si-a pierdut casa, apartamentul, primiti-i la voi, dar faceti aceasta inainte de a inchide usa cu cheia. Sa nu lasati focul sa se stinga, pentru ca intunericul tine trei zile si doua nopti. Sa nu dormiti, sa va rugati!
Nu veti vedea si nu veti auzi ceea ce se intampla afara. Va fi ca si cum ati pluti pe nori. Cand asta se va intampla, inca multi oameni vor fi afara pe strazi, ei nu vor mai ajunge la casele lor. Multi nu vor mai avea camine sau nu vor recunoaste locurile unde sunt.
Cand intunericul se va produce, dintre doi oameni care vor lucra pamantul, unul va fi luat, iar altul va ramane.
Va rog pe voi, copiii mei, fiti veseli si bucurati-va, pentru ca Isus si Ingerii Lui vor lupta impotriva satanei si a demonilor lui si capul sarpelui il vor aseza sub calcaiul meu, iar eu il voi calca!
Preacurata mea Inima va triumfa!
Dupa aceasta, Isus il va lega pe Satana in iad.
In timpul purificarii, va cadea ploaie de foc pe pamant si va distruge tot ceea ce vine de la satana sau a fost rau. Niciodata nu va mai fi razboi si nici un fel de munitie. In a treia noapte, stelele se vor vedea din nou pe cer, timp in care Dumnezeu va crea Pamantul Nou pentru voi.
Fiti ascultatori si nu deschideti usile si fereastrele inainte de ivirea zorilor! Cand veti deschide usa, lumea va fi nou creata.
O noua primavara va incepe. Pe perioada marelui intuneric, fiecare loc Sfant va ramane integru, tot asa si animalele si casele in care sunt oamenii care au crezut in a doua venire a lui Isus. Fiul meu, Isus, va guverna Pamantul o mie de ani.
In partea care urmeaza va voi povesti despre Pamantul Nou.

A sasea parte

NOUA PRIMAVARA

O, iubitii mei copii! Va veti trezi la o lume minunata! Veti vedea, imediat, cand veti deschide usa!
Pamantul pe care Dumnezeu l-a creat, s-a innoit complet. Aerul va fi proaspat, apa va fi curata. Tot Pamantul va fi acoperit cu pomi, plante si flori de care voi n-ati mai vazut. Dumnezeu va sadeste gradinile cu de toate. Voi trebuie doar sa culegeti si apoi sa semanati.
Multi vor cunoaste tehnologia de acum, dar, si aceasta se va putea aplica cu precautie, pentru ca aceasta lume sa nu se deterioreze.
Multi dintre voi vor primi aptitudini deosebite pentru imbunatatirea tehnologiei voastre. Fiecare copil al meu va dispune de talente deosebite. Sa le folositi asa cum asteapta Dumnezeu de la voi. Pentru animale este nevoie doar de gard ca sa nu se rataceasca, in special daca nasc urmasi. Multe lucruri vor fi asa cum au fost pe vremea mea. Nu vor mai exista centrale distrugatoare de mediu si nici poluarea mediului. Se vor deschide noi orizonturi in folosirea energiei solare.
Timpul vostru il veti folosi in satisfacerea vietii in rugaciune, prin ingrijirea animalelor si strangerea recoltei. Va veti indeletnici cu vizite la fratii vostri. Calatoriile se vor face pe jos, cu biciclete sau cu animale. Copiii mei, nu va trece mult timp si se vor construi centrale noi si de tot ce aveti nevoie. Tehnologia pentru acestea le veti primi de la Dumnezeu Tatal vostru, care-l va trimite pe Fiul meu, Isus, la voi, ca prin El sa le invatati. Totul va sluji la bunastarea omenirii. Nu va mai fi bogatie, nici saracie. Toti copiii mei vor fi la fel.
Timpul probabil va fi la fel, numai in anumite perioade. Peste tot vor fi patru anotimpuri. Temperatura aerului nu va scadea mult sub limita inghetului, dar nu va trece de 30 grade C. Va ploua doar aturnci cind Dumnezeu va considera ca trebuie. Va ninge, dar nu vor mai fi inundatii, nici furtuni de zapada.
Va trebui sa invatati sa fiti independent de alte tari, dar asta va fi mai tarziu.
Veti invata sa pretuiti ca ceea ce Tatal va da este indestulator vietii tarii voastre.
Daca doriti, puteti sa calatoriti prin tara vostra, in diferite locuri. Puteti sa aveti proprietati daca pamantul nu apartine nimanui, sau il puteti imparti cu altii daca ar fi prea mare. Multi isi vor mentine pamanturile, dar acelea se vor semana si se vor culege pentru voi.
Tot asa se va intampla si cu cresterea animalelor. Unii vor creste animale si acestea in schimbul unui serviciu sau in locul unui alt produs. Veti sti ce trebuie sa faceti. Toata lumea va avea mult de lucru.
Copiii mei! Toti veti da dovada ca iubiti pe Dumnezeu si omenirea, motiv pentru care primiti aceasta noua viata, pentru ca impreuna cu Fiul meu Isus, care va iubeste asa de mult, sa intrati pe acest Nou Pamant.
Nu va mai fi foamete sau boli. In timpul intunericului de trei zile, fiecare om va fi vindecat de orice handicap fizic si orice fel de boala.
Despre aceste timpuri minunate va vorbesc acum, ca sa va pregatiti caminele pentru ce se va petrece.
Pastrati in mod chibzuit tot ce aveti si le folositi cu masura.
Incepeti sa invatati modalitati de lucru in gradina, fara masini, ganditi-va cum ati putea pastra carnea fara curent, cum sa faceti lumanari si ulei pentru candele.
De pe-acum veti putea face cate ceva pentru a asigura viitorul, sunt multe lucruri ce le puteti pregati.
Copiii mei, va iubesc tot asa precum Isus, Tatal, Ingerii si Sfintii.
De acum sa fiti statornici in rugaciune, participati la Sfintele Liturghii, urmati poruncile si fiti constienti de evenimentele in fata carora va aflati. Nu peste mult timp va veni si timpul vostru! Rugati-va pentru aceia care nu-L accepta pe Isus, pentru a-L accepta si a se pocai.

Tatal nostru… Bucura-te Marie… Marire

In fiecare zi sa ne rugam astfel:
Atotputernice si vesnice Dumnezeule!
In ceasul primejdiei si al groazei fereste-ne pe noi si intreaga omenire.
Aseaza-ne pe noi in mainile Ingerilor, ale Maicii Sfinte Maria si ale iubitului ei Fiu, Isus Christos. Amin!

Ajuta-ma acum Maria, Milostiva Maica Sfanta.
Amaraciunea mahnirii si-a tanguirii tu ai puterea de a risipi.
Unde ajutorul omului e pe sfarsite, forta Ta nu se stinge.
Rugaciunile fierbinti ale copiilor Tai niciodata nu le desconsideri.
Unde chinul saraciei e mare, arata-ne ca ne esti Mama.
Ajuta-ne acum Maria, Milostiva Maica Sfanta!