Selectează o Pagină

Mesajul Reginei Păcii dat la Medjugorje 2 ianuarie 2020 prin vizionara Mirjana

„Dragi copii, știu că sunt prezentă în viețile și în inimile voastre. Simt iubirea voastră, vă aud rugăciunile și le îndrept către Fiul meu. Dar, copiii mei, prin iubirea mea maternă, doresc să fiu în viețile tuturor copiilor mei. Doresc să-mi adun toți copiii în jurul meu, sub mantia mea maternă. De aceea, apostolii iubirii mele, vă invit și vă chem să mă ajutați. Copiii mei, Fiul meu a rostit cuvintele „Tatăl nostru” – Tatăl nostru care ești peste tot și în inimile noastre – fiindcă El dorește să vă învețe să vă rugați cu cuvinte și cu sentimente. El vrea să fiți tot mai buni, să trăiți iubirea îndurătoare, care este o rugăciune și un sacrificiu fără margini pentru ceilalți. Copiii mei, dați-i Fiului meu iubirea pentru aproapele, oferiți aproapelui vostru cuvinte de mângâiere, de compasiune și fapte de dreptate. Apostoli ai iubirii mele, tot ceea ce dăruiți altora este primit de Fiul meu ca un dar. Și eu sunt cu voi, deoarece Fiul meu dorește ca, la fel ca o rază de lumină, iubirea mea să vă reînvie sufletele și să vă ajute în căutarea păcii și a fericirii veșnice. De aceea, copiii mei, iubiți-vă unii pe alții, fiți uniți prin Fiul meu, fiți copii ai lui Dumnezeu care, cu inima plină, deschisă și curată, rostesc împreună ”Tatăl nostru”. Și nu vă fie frică! Vă mulțumesc. ”

Am fost și eu prezentă la Apariția Sfintei Fecioare din 2 ianuarie 2020.

Am primit de la vizionara Mirjana cadou un nou ROZAR cel din mănă
Rugati-vă zilnic ROZARUL DIN INMĂ!!!
Nu uitati să vă rugați o decadă de rozar,sau cum puteți și la intenția Sfintei Fecioare MariaRegina Păcii!
RUGAȚI-VĂ PENTRU PACE!!!

Mesajul Reginei Păcii dat la Medjugorje 25 ianuarie 2020 prin vizionara Marija Pavlovic

„Dragi copii, astăzi vă chem să vă rugați și mai mult, până când veți simți sfințenia iertării în inima voastră. În familii trebuie să existe sfințenie deoarece, copilașilor, fără iubire și fără sfințenie, nu există viitor pentru lume, fiindcă în sfințenie și în bucurie vă dăruiți lui Dumnezeu Creatorul care vă iubește cu o iubire nemăsurată. De aceea El mă trimite la voi. Vă mulțumesc că ați răspuns chemării mele.”

Aici puteți citi mesajele de la Medjugorje in mai multe limbi stăine: https://www.medjugorje.ws/

Dragii mei,vă recomand cu mare drag să tineți cont de toate mesajele primite și să încercați să le puneți în practică dar cel mai important este SĂ FIȚI BUNI,SĂ IUBIȚI.SĂ FIȚI RECUNOSCĂTORI TATĂLUI CERESC PENTRU TOT,ÎN SPECIAL PENTRU PREZENȚA SFINTEI FECIOARE MARIA PE PÂMĂNT,CĂ ÎNCĂ SE MAI ÎNDURĂ DE NOI ȘI ȚINE PERIOADA DE HAR,PENTRU CĂ ISUS-SALVATORUL SUFLETELOR NOASTRE ESTE MEREU CU NOI……RUGAȚI-VĂ ȘI FIȚI RECUNOSCĂTORI!!!

Fiți binecuvăntați,Emilia Mezei