Selectează o Pagină

MESAJE ȘI INSPIRAȚII CEREȘTI FOARTE IMPORTANTE TRANSMISE LA MEDUGORJE IN LUNA APRILIE 2021, prin Emilia Mezei

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus, vineri 16.04.2021, Medugorje

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus, vineri 16.04.2021, dupa Sfânta Liturghie, în timpul Venerării Sfintei Cruci, Domnul Isus transmite:

Draga mea copilă sunt foarte trist, obosit și dezgustat de tot ce se întâmplă în lume.
Eu, care am suferit în chinuri groaznice pentru voi, zilnic sunt batjocorit, trădat și umilit.
Păcatele acestei lumi sunt foarte multe și grele. Tatăl Ceresc care este IUBIRE de abia mai poate
suporta să vadă atâta răutate, păcate, nedreptăți, ură și atâta mizerie umană.

Eu plâng și sufăr împreună cu iubita Mea Mamă pentru toate sufletele osândite care zilnic cad în focul iadului,mii și mii de suflete.


De aceea, în curând, va avea loc MARELE AVERTISMENT ca Bunul Dumnezeu să mai poată salva suflete și să le elibereze de sub puterea și dominația răului.
PREGĂTIȚI-VĂ CĂ SE APROPIE…!


Aproape întreaga omenire este cufundată în întuneric, fără speranță, credință și iubire.

Când cel rău a apărut în fața Scaunului Tatălui Ceresc, I-a cerut 100 de ani de domnie ca să-i demonstreze că va distruge întreaga omenire și o va duce în iad.
Dumnezeu i-a îngăduit ca să încerce omenirea să vadă cine sunt cei loiali, sinceri, recunoscători și rămân statornici în iubire și credință până la capăt.
Se vede rezultatul…

Cum am mai transmis, cel rău a reușit să ademenească, să orbească și să îngenuncheze aproape întreaga omenire.
Cel rău a câștigat și câștigă multe suflete, dar la sfârșit vor câștiga cei drepți, sinceri, cu suflet curat care
îl iubesc sincer pe Dumnezeu și sunt recunoscători pentru JERTFA MEA URIAȘĂ FĂCUTĂ DIN IUBIRE PENTRU SALVAREA ȘI MÂNTUIREA SUFLETELOR VOASTRE.

RUGAȚI-VĂ DIN INIMĂ, CĂIȚI-VĂ DE PĂCATE ȘI CONVERTIȚI-VĂ PE DEPLIN DACĂ DORIȚI SĂ VĂ SALVAȚI SUFLETELE DE LA OSÂNDA VEȘNICĂ.
Veniți cât mai urgent la mine, să vă purific de rău și să vă eliberez din ghearele lui, să vă redau PACEA, SPERANȚA, IUBIREA și PAȘAPORTUL PENTRU ETERNITATE!
VENIȚI CU ÎNCREDERE ȘI SPERANȚĂ. VENIȚI, VĂ AȘTEPT!

DIN NOU STRIG DISPERAT DE PE CRUCE, VENIȚI DRAGII MEI, VENIȚI LA MINE ȘI NU VĂ TEMEȚI!
VĂ IUBESC PE TOȚI AȘA CUM SUNTEȚI ȘI VĂ AȘTEPT.
VENIȚI!!!
Nu uitați că Eu m-am sacrificat pentru fiecare suflet, de aceea vă rog rugați-vă pentru frații voștri ca să-i pot ajuta,salva și elibera din mâinile răului.

RUGAȚI-VĂ!!! Dacă puteți faceți sacrificii, ispășiți, faceți fapte bune…
Nu uitați că prin POST ȘI RUGĂCIUNE PUTEȚI OBȚINE MULTE ȘI DIMINUA MULTE CATASTROFE NATURALE ȘI RĂZBOAIE.
Vă indemn să POSTIȚI și să vă RUGAȚI CU ARMA ROZARULUI ÎN MĂNĂ, pentru a slăbi puterea forțelor malefice și să ajutați la salvarea sufletelor.
Vă mulțumesc.
Fiți Binecuvântați cu toții.

Vă iubesc,
Domnul și Salvatorul vostru, Isus, Regele Universului.

     Mesaj Ceresc de la Domnul Isus, sâmbăta, 17.04.2021, Medugorje

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus, primit in timpul Adorației Euharistice în Capelă, sâmbăta, 17.04.2021, Medugorje, înainte de ora Îndurării Divine

Draga mea copilă sunt foarte trist și sufăr foarte mult din cauză că nu există în sufletele multor oameni
IUBIRE SINCERĂ ȘI CREDINȚĂ ADEVĂRATĂ. Chiar și în sufletele multor persoane consacrate stăpânește Frica, Neîncrederea,Ura, Invidia…
Toți cei care au în suflete frică, NU AU NICI CREDINȚĂ ADEVĂRATĂ ȘI NICI IUBIRE SINCERĂ.
În Sfânta Scriptură este scris de 365 de ori: NU VĂ TEMEȚI!!!
Atunci de ce vă temeți? Pentru că domnește păcatul și răutățile in suflete.
Cei care sunt sinceri și cinstiți și au credință și iubire adevărată NU SE TEM…, NICI DE VIITOR pentru că viitorul lor este în Mâinile Tatălui Ceresc.
Motivul pentru care domnește FRICA în lume este din cauza LIPSEI UNEI CREDINȚE SINCERE ȘI ADEVĂRATE
FAȚĂ DE DUMNEZEU SI A IUBIRII FAȚĂ DE SEMENI.
Cei care au credință și iubire față de Dumnezeu și semeni, NU SE TEM.

Nu au motive să se teamă pentru că și-au abandonat viața și sufletul în Mâinile lui Dumnezeu.
Din nou vă zic: NU VĂ TEMEȚI!!!

Străduiți-vă să vă întăriți în CREDINȚĂ și IUBIRE și astfel FRICA VA DISPĂREA și va domina PACEA, BUCURIA, SPERANȚA INTR-UN VIITOR FRUMOS, LUMINOS IN IMPĂRĂȚIA CERULUI-ÎN FERICIREA ETERNĂ.

După ce m-am rugat la ora 15.00 Rozarul Indurării Divine și Rozarul Flăcării de Iubire, în capela Adorației din Medugorje,Domnul Isus a mai transmis:

Dragilor, DE CE VĂ TEMEȚI, DE CE NU AVEȚI ÎNCREDERE DEPLINĂ ÎN MINE? DOAR EU SUNT DUMNEZEU ȘI TOATĂ PUTEREA MI-A FOST DATĂ MIE, ATÂT ÎN CER CÂT ȘI PE PĂMÂNT! (Matei 28:18)
De ce vă lăsați dominați de Frică?
Doar Eu v-am spus că: SUNT CU VOI ÎN TOATE ZILELE PÂNÂ LA SFÂRȘITUL VEACULUI! ( Matei 28:19)
Din păcate FRICA stăpânește in suflete pentru că domină Răul și Păcatele. Credința este slabă sau superficială. Acesta este motivul pentru care vă temeți.
Dar Eu vă transmit, mai bine să vă temeți de păcate și de focul purificator al Purgatoriului sau de Iad (Osânda Veșnică).
Viața aceasta pe pământ este foarte scurtă și trecătoare, dar SUFLETUL este Nemuritor
și dacă nu vă ingrijiți de el, nu respectați Legile Divine (cele zece porunci) ș
i PORUNCA IUBIRII:
„Așa cum v-am iubit Eu, tot așa să vă iubiți și voi unii pe alții” (Ioan 13:34),
vă puteți pierde sufletul sau veți avea parte de suferințe și chinuri groaznice în focul purificator al Purgatoriului.
Străduiți-vă să faceți DOAR BINE ȘI RĂU LA NIMENI, CĂ ALTFEL VEȚI DEVENI PROPRII VOȘTRI DUȘMANI ȘI VEȚI AVEA PARTE DE SUFERINȚE GROAZNICE ȘI CEL RĂU VA AVEA PUTERE ASUPRA VOASTRĂ.
NU MAI FACEȚI RĂU NIMĂNUI NICI CHIAR DUȘMANULUI, CI RUGAȚI-VĂ CUM V-AM INVĂȚAT ȘI ESTE SCRIS IN SFÂNTA SCRIPTURĂ.(Matei 5:44-45)
RUGAȚI-VĂ ȘI BINECUVĂNTAȚI-I PE DUȘMANII ȘI RĂUFĂCĂTORII VOȘTRI…, NU VĂ RĂZBUNAȚI, OFERIȚI TOTUL ÎN MÂINILE BUNULUI DUMNEZEU,
ASTFEL VEȚI AVEA PACE, VEȚI FII MAI FERICIȚI ȘI VEȚI CÂȘTIGA HARURI MAI PUTERNICE ȘI VEȚI AVEA PARTE DE MULTE BINECUVÂNTĂRI CEREȘTI.
DIN NOU VĂ ÎNCURAJEZ: NU VĂ TEMEȚI!!!
Rămâneți în Pace, Rugați-vă, Iubiți și faceți fapte bune din iubire, dezinteresat și astfel veți deveni foarte bogați sufletește și veți strânge multe Comori în Cer unde nu le fură nimeni și sunt pentru totdeauna!( Matei 6:19-34)

Domnul și Salvatorul vostru,Isus Cristos, Regele Universului

CANALUL NOU Youtube: Voice of Divine Love
https://www.youtube.com/channel/UCVyq0sSIePsZ4B9wwPUgJcQ
 Mesaj Ceresc de la Fecioara Maria, Regina Păcii, 17 aprilie 2021, Medugorje 
   video (09:20)

Aici este linkul videoclipului: 
 https://youtu.be/ij6LHuP58MI

Dragii mei, vă salut de la Medugorje, sunt Mezei Emilia și astăzi, sâmbătă, 17 aprilie 2021, Iubita noastră Mamă Cerească vrea să vă transmită un mesaj prin mine:

Draga mea copilă, sunt foarte tristă și rănită de răutățile și păcatele acestei lumi care trăiește în păcate, nu vrea să se întoarcă la Dumnezeu, nu vrea să asculte, să țină cont de mesajele mele și să respecte legile lui Dumnezeu, Legile Iubirii. După cum ați văzut, cel rău este foarte puternic, pentru că copiii mei,voi îi dați putere celui rău prin păcatele voastre, pentru că NU IUBIȚI, NU VĂ IUBIȚI UNII PE ALȚII. În toate mesajele acest lucru v-am cerut, IUBIȚI-VĂ UNII PE ALȚII, NU VĂ DUȘMĂNIȚI, NU VĂ URÂȚI, NU MAI FACEȚI RĂU.

EU PLÂNG ÎN CONTINUU ȘI CER IERTARE ȘI ÎNDURARE DE LA TATĂL CERESC CARE ESTE EFECTIV SCÂRBIT DE RĂUTĂȚILE ȘI PĂCATELE ACESTEI LUMI CARE AU ÎNGROZIT ETERNITATEA.

Copilașilor întoarceți-vă la Dumnezeu, Acceptați-L pe Iubitul Meu Fiu în inimile voastre și în familiile voastre că doar astfel veți avea Pace, Speranță și Iubire. Abandonați păcatele, calea cea rea, veniți acum la EL, faceți Pace cu Dumnezeu, faceți Pace cu semenii, IUBIȚI și IERTAȚI, că doar, doar în acest fel veți avea Pace, Iubiți copiii mei, Iubiți pentru că IUBIREA este cea mai Puternică Armă împotriva răului. Dacă nu Iubiți, atunci diavolul are putere asupra voastră, încercați zi de zi să deveniți tot mai buni și să iubiți pe Dumnezeu, Tatăl nostru Ceresc, Tatăl vostru Ceresc care suferă pentru fiecare suflet osândit. Timpul de Har se apropie de sfârșit. Copiii mei, din nou vă implor, Convertiți-vă, Împăcați-vă cu Dumnezeu, Împăcați-vă cu semenii, Salvați-vă sufletele de la Osânda Veșnică, nu uitați că este vorba de Eternitate. Eu sunt cu voi încă, din IUBIREA INFINITĂ a TATĂLUI CERESC care vrea să salveze cât mai multe suflete și omenirea, ajutați-mă, ajutați-mă prin rugaciunile voastre, prin POST, prin ISPĂȘIRE. Oferiți faptele voastre bune pentru salvarea celor care încă nu au cunoscut IUBIREA INFINITĂ a lui DUMNEZEU și cel rău i-a păcălit și i-a sedus. Rugați-vă pentru ei, rugați-vă și faceți sacrificii, ajutați-i și pe ei, fiți exemplu prin faptele voastre de iubire de credință, de bunătate și de smerenie. Nu-i judecați, nu-i judecați pe frații voștri, aveți răbdare cu ei și ajutați-i.

Rămâneți în Pace și rugați-vă și convertiți-vă pe deplin și nu uitați că Dumnezeu vă iubește pe toți așa cum sunteți și așteaptă să vă salveze din mâinile celui rău dacă veniți acum cu o Inimă Plină de Căință.

Dumnezeu vă va salva și vă va elibera și vă va reda o nouă viață plină de speranță, pace și fericire. Veniți dragii mei copii, veniți. Eu sunt Mama voastră, vă iubesc pe toți și aștept să vă salvez, să vă dau multe haruri, dar trebuie să vă deschideți inimile, că alfel Eu nu pot. Dacă doriți și vă deschideți inimile, eu vă pot ajuta și salva pentru că Eu sunt Mama voastră, Regina Universului, veniți dragii mei copii, veniți cu multă încredere, speranță și iubire. Vă iubesc pe toți și vă aștept la fel cum vă așteaptă și Iubitul meu Fiu, în Sfântul Sacrament. Veniți și nu vă temeți de viitor, că viitorul este a lui Dumnezeu și a celor buni și drepți și cinstiți. Rugați-vă, și pentru Preoții voștri care și-au slăbit credința, ca să rămână puternici și statornici în credință și iubire până la capăt, să lupte cu curaj pentru suflete, pentru biserică. Rugați-vă pentru ei și nu-i judecați că au nevoie de rugăciunile voastre, au nevoie să fie ajutați, rugați-vă pentru ei și nu-i judecați. DOAR TATĂL CERESC ARE DREPTUL SA-I JUDECE. Rugați-vă pentru preoții voștri.

Vă las în Pace, vă iubesc pe toți.

Amin!

Dragii mei, acesta este mesajul transmis de Sfânta noastră Mamă Iubită, de aici de la Medugorje. Vă rog să distribuiți, să țineți cont de el și va fi bine. Nu vă temeți, că Dumnezeu este cu noi și Iubita noastră Mamă, cum a transmis, este cu noi, ne ajută și ne iubește. Luați în serios acest mesaj, acest timp de har și nu vă temeți de cel rău, doar de păcate să fugiți pentru că păcatele ne despart de Dumnezeu și prin păcate îi dăm celui rău putere asupra noastră. Trebuie să ne schimbăm modul de viață, să ne schimbăm inimile, să fim buni, să iertăm, să ne rugăm și atunci va fi bine și pentru noi și pentru famiile noastre și pentru întreaga omenire. Amin!

Mesaj Ceresc de la Fecioara Maria, Regina Păcii, 21.04.2021, Medugorje (tradus din limba maghiară) transmis prin Emilia Mezei


Aici este linkul videoclipului:
https://youtu.be/D2uGY7zHtRo

Vă salut, sunt Emilia Mezei din Oradea, sunt aici la Medugorje și astăzi, miercuri, 21 aprilie 2021, Sfănta Fecioară dorește să vă transmită un mesaj:

Draga mea copilă, te rog din nou să-i atenționezi pe semenii tăi ca să ia în serios acest timp de Har și să se convertească prin căință sinceră ca să-și poată salva sufletele de la osânda veșnică. Vedeți, dragii mei copii, că cel rău, ce puternic este, ce plan diabolic a pus la cale ca să distrugă și să nimicească întreaga omenire. Cel rău este foarte puternic pentru că păcatele și răutățile sunt foarte multe. De aceea rugați-vă și căiți-vă sincer de păcate, oferiți rugăciunile cu multă iubire și încredere la Intențiile Mele ca să vă pot ajuta pe voi și pe semenii voștri și pentru ca Tatăl Ceresc să oprească planurile celui rău, a ocultei malefice mondiale.
Am nevoie de rugăciunile voastre, AJUTAȚI-MĂ și ajutați-i și pe semenii voștri în special pe cei care n-au cunoscut încă iubirea și bunătatea infinită a lui Dumnezeu, pe care cel rău i-a păcălit și le-a întunecat mințile ca să nu mai poată să facă diferența dintre bine și rău. Foarte mulți oameni sunt în întuneric și orbire ca să nu vadă Adevărul. De aceea în foarte mulți oameni este multă frică, neîncredere, nesperanță, ură și tot ce este rău…, dar Eu încă sunt aici, ca Regina Păcii, ca să vă dau Pace, să vă dau Pace în inimi, în familiile voastre, ca să vă ajut, dragii mei copii. După cum m-ai întrebat despre antenele 5G, acestea trebuie de urgență eliminate de peste tot. Din păcate și aici la Medugorje sunt instalate, prin frecvențele 4G funcționează, dar sunt aproape la fel de puternice ca și antenele 5G. Și aici și de peste tot, acestea trebuie eliminate de urgență pentru că, după cum ți-a mai transmis Iubitul Meu Fiu, aceste antene a răului sunt ARMA MORTALĂ împotriva tuturor ființelor vii, în mâinile organizațiilor ocultei malefice mondiale. Luptați împotriva lor, rugați-vă și aveți încredere și totul va fi bine și nu vă fie frică, dragii mei. Aveți încredere și rugați-vă. Eu, încă sunt aici cu voi din iubirea, bunătatea și îndurarea infinită a lui Dumnezeu ca să vă ajut, dragii mei copii. Din nou vă spun NU VĂ TEMEȚI, RUGAȚI-VĂ, ACCEPTAȚI-L ÎN INIMILE VOASTRE PE IUBITUL MEU FIU MEU CARE SUFERĂ FOARTE MULT PENTRU VOI și așteaptă să vă deschideți inimile și să-L Primiți în Sfânta Euharistie. Din nou vă zic, dragii mei copii, IUBIȚI și NU VĂ TEMEȚI pentru că FRICA vă slăbește corpul,prin frică îi dați putere celui rău asupra voastră, FRICA VĂ RĂPEȘTE PACEA.
NU VĂ FIE FRICĂ CI RUGAȚI-VĂ, AVEȚI ÎNCREDERE ȘI IUBIȚI.
Fiți binecuvântați cu toții, rugați-vă, postiți și faceți multe fapte bune cât timp mai puteți.
Fiți binecuvântați,
Mama voastră cerească, Regina Lumii
Vă mulțumesc.

Emilia: Dragii mei frați și eu vă mulțumesc și vă rog frumos să DISTRIBUIȚI acest mesaj foarte important și urgent și rămâneți în pacea și bunătatea infinită a lui Dumnezeu. Deschideți-vă inimile pe deplin ca Sfânta Fecioară să vă dăruiască multe haruri și să vă umple inimile cu Pace și Iubire, doar deschideți-vă inimile.
Multumesc, sunt Emilia Mezei din Oradea. Astăzi, miercuri, 21 aprilie, zi de post, de aici din Medugorje vă salut pe toți cu mare drag.
Amin.

 Mesaj Foarte Urgent de la Domnul nostru Isus, vineri 23.04.2021, Medugorje
    3 ZILE INTERNAȚIONALE DE POST ȘI RUGĂCIUNE, 28-30 APRILIE 2021

Mesaj Foarte Urgent de la Domnul nostru Isus, vineri 23.04.2021, Medugorje după Sfânta Liturghie,
în timpul Venerării Sfintei Cruci, Domnul Isus transmite:

Draga mea copilă, te rog să-i atenționezi pe toți semenii tăi să-și predea viața și sufletele în
Mâinile Tatălui Ceresc și să mă Accepte ca Domn și Salvator.
Vedeți în ce situație critică se află întreaga omenire, vedeți ce planuri malefice a pus la cale cel rău
ca să distrugă întreaga omenire.
Dar Eu sunt cu voi dragii mei copii și NU VĂ TEMEȚI! Rugați-vă, ispășiți, postiți și faceți multe fapte bune
ca să pot ajuta la salvarea sufletelor.
Deoarece cel rău este foarte disperat să-și ducă la îndeplinire planurile malefice,
vă recomand să vă UNIȚI cât mai mulți în POST si RUGĂCIUNE pentru a Salva și Elibera Omenirea din mâinile răului și a opri să-și ducă la îndeplinire planurile malefice și la INTENȚIA și în CINSTEA IUBITEI MELE MAME:

– 3 ZILE DE POST SI RUGĂCIUNE CU PĂINE ȘI APĂ, MIERCURI, JOI SI VINERI (28-30 aprilie 2021)

În acest fel veți putea ajuta foarte mult la oprirea și diminuarea răului în lume.
Să recitați:
– Toate cele 4 Rozare
– Rozarul Îndurării Divine (ora 15.00)
– Rozarul Flăcării de Iubire (ora 15.20)
– Meditați la Calea Crucii
– Rugăcinile de consacrare la Cele Două Inimi Sfinte

Asta cer de la voi, te rog transmite urgent, ca să ajungă la cât mai multă lume, acest Mesaj Foarte Important și URGENT.

Cel rău, vrea să creeze cât mai mult haos, frică, teroare și dacă ar putea chiar și RĂZBOI.
Dar voi, RUGAȚI-VĂ SI NU VĂ TEMEȚI, EU SUNT CU VOI ȘI IUBITA MEA MAMĂ ESTE CU VOI- EA ESTE REGINA PĂCII ȘI CÂT TIMP ESTE EA PE PĂMÂNT DIN MILA ȘI ÎNDURAREA BUNULUI DUMNEZEU,NU POATE SĂ FIE
SAU SĂ ÎNCEAPĂ NICI UN RĂZBOI.

VOI RUGAȚI-VĂ CU MULTĂ SPERANȚĂ, ÎNCREDERE ȘI IUBIRE… ȘI NU VĂ TEMEȚI.
Este foarte important ca să vă uniți căt mai mulți în Post și Rugăciune pentru că situația în lume este foarte critică.
DAR NU UITAȚI CĂ PRIN POST ȘI RUGĂCIUNE PUTEȚI OPRI MULTE CATASTROFE ȘI RĂZBOAIE.

Iți mulțumesc.
Vă binecuvântez pe toți,
Isus Salvatorul și Regele universului

Vreau să le mulțumesc tuturor celor care s-au rugat și au postit în cele 3 zile,fiți binecuvântati cu toții și Bunul Dumnezeu să vă răsplătească jertfa și tot ce ați făcut și veți face din iubire fată de Dumnezeu,Sfânta Treime,Fecioara Maria și față de semeni.Vă îndemn în continuare să ne rugăm,să postim și să ispăsim pentru a ajuta la TRIUMFUL INIMII NEPRIHĂNITE A SFINTEI FECIOARE MARIA și să cerem iertare,ajutor și îndurare de la Tatăl Ceresc pentru a salva și elibera Biserica și întreaga OMENIRE din măinile răului și a opri continuarea planurilor malefice.

Dragii mei vă rog să tineți cont de aceste mesaje foarte importante și să le distribuiți ca să poată să ajungă la căt mai multe persoane.

VĂ RECOMAND CU MARE DRAG SĂ VĂ ÎNSCRIEȚI LA NOUL MEU CANAL YOUTUBE; Voice of Divine Love https://www.youtube.com/channel/UCVyq0sSIePsZ4B9wwPUgJcQ CA SĂ PUTEȚI URMĂRI TOATE MESAJELE ȘI VIDEOCLIPURILE CARE SUNT ȘI VOR APĂREA!

Vă mulțumesc!

Fiți binecuvântati,Emilia Mezei