Selectează o Pagină

Mesaj Ceresc Fecioara Maria 2.01.2019 în Medjugorje ora 12:35


RUGĂCIUNEA DIN INIMĂ FACE MINUNI ȘI SALVEAZĂ OMENIREA CARE SE AFLĂ ÎN PERICOL datorită păcatelor, a răului, a necredinței și în special a LIPSEI IUBIRII din sufletele oamenilor și dintre oameni.

Din nou am fost plecată la Medjugorje și am început noul an în prezența Sfintei Fecioare Maria, care încă zi de zi coboară din Cer să ne ajute și să ne mijlocească multe haruri.
În ultima zi înainte de plecare după Sfânta Liturghie, după ce m-am rugat la Statuia Sfintei Fecioare din fața Bisericii Sfântul Jakob, iubita noastră Mamă cerească mi-a transmis un mesaj important:
Draga mea copilă mult iubită, îți sunt foarte recunoscătoare pentru iubirea ta sinceră față de Mine și Cei din Cer: Tatăl Ceresc, iubitul meu Fiu, Sfânta Treime și pentru tot ce ai încercat să faci cu multă dăruire și iubire pentru frații tăi și să îndeplinesți rugămințile mele. Îți multumesc draga mea copilă,fii binecuvăntată.
Transmite din nou tuturor oamenilor să ia în serios acest timp scurt de Har, să se căiască din inimă, să facă Pace cu Dumnezeu și cu semenii și să-l accepte cu mare drag și iubire pe Iubitul Meu Fiu care suferă și este foarte însetat după suflete.
Rugați-vă și pregătiți-vă pentru toate evenimentele care sunt pe cale să se desfășoare atât în țară cât și în lumea întreagă.
Rugați-vă neîncetat după cum am mai transmis:RUGĂCIUNEA DIN INIMĂ FACE MINUNI ȘI SALVEAZĂ OMENIREA CARE SE AFLĂ ÎN PERICOL datorită păcatelor, a răului, a necredinței și în special a LIPSEI IUBIRII din sufletele oamenilor și dintre oameni.
Deschideți-vă inimile spre Har,acum cât încă mai sunt cu voi pe Pământ!
Aveți nevoie de multe haruri de protecție divină.
Răul este foarte puternic și foarte disperat să distrugă cât mai mult și să tragă cât mai multe suflete în Infern.

Fecioara Maria ne îndeamnă să purtăm MEDALIA MIRACULOASĂ


Rugați-vă și purtați la voi lucruri sfințite:Rozar,Medalia Miraculoasă,Crucea lui Benedict…..în special aceste lucruri să fie sfințite și purtațile mereu cu voi ca să fiți protejați de cursele și atacurile celui rău.

Este foarte important să purtăm Crucea Sf Benedict ca să fim căt mai mult protejați de atacurile celui rău. Unii Preoți catolici cu CRUCEA SF BENEDICT fac exorcizările.

Rugați-vă ROZARUL CU CREDINȚĂ DIN INIMĂ! Folosiți această ARMĂ PUTERNICĂ ÎMPOTRIVA DEMONILOR. ROZARUL ESTE UN LANȚ PUTERNIC PRIN CARE LEGĂM,BICIUIM RĂUL,ȘI DIMINUĂM FOARTE MULT PUTEREA LOR. PURTAȚI LA VOI ȘI ROZARUL SF.BENEDICT! În timpul unei exorcizări demonii au recunoscut PUTEREA RUGĂCIUNII ROZARULUI.
RUGAȚI-VĂ:
„vade retro me satana”
-„Înapoia Mea, Satano!-”

Eu încă sunt cu voi pe Pământ din marea iubire și îndurare a Tatălui Ceresc, să vă ajut și să vă apăr de cel rău.


URGENT LA CONVERTIE și NU VĂ FIE FRICĂ!


Vă binecuvăntez pe toți cu mare drag, iubita voastră Mamă cerească-Regina Cerului și a Păcii.

Pacea este în Pericol!


RUGAȚI-VĂ ȘI POSTIȚI ca să puteți diminua catastrofele și puterea celui rău.

An Nou Binecuvântat și Fericit vă doresc tuturor.
Maria, Mama voastră cerească

Sfănta Familie să binecuvînteze toate Familiile din întreaga lume cu multe haruri:
pace,răbdare,fericire,înțelegere și multă iubire!!!
❤️❤️❤️

Vă recomand cu mare drag să citiți și acest MESAJ transmis de Fecioara Maria lumii întregi tot în 2.01.2019 la ora 8:40 (Medjugorje)

UN MESAJ TRIST, DAR FOARTE ADEVĂRAT!

Aici puteți citi toate MESAJELE de la Medjugorje
https://www.medjugorje.ws/ro/

Mesajul Sfintei Fecioare Maria din 2 ianuarie 2019 – Apariţia avută de Mirjana (Medjugorje)


Dragi copii, din păcate, între voi, copiii mei, există atât de multă LUPTĂ, URĂ, INTERESE PERSONALE, EGOISM. Copiii mei, atât de ușor uitați de Fiul meu, de cuvintele Lui, de iubirea Lui. Credința se stinge în multe suflete și multe inimi sunt acaparate de lucrurile materiale ale lumii. Dar inima mea de Mamă știe că există încă și aceia care iubesc și cred, care încearcă să se apropie tot mai mult de Fiul meu, care îl caută neobosiți pe Fiul meu și care mă caută, în felul acesta, și pe mine. Aceștia sunt cei umili și blânzi cu durerea și suferința lor, pe care le poartă în tăcere, cu speranțele lor și, mai ales, cu credința lor. Aceștia sunt apostolii iubirii mele. Copiii mei, apostolii iubirii mele, vă învăț că Fiul meu nu vă cere doar rugăciune neîncetată, ci și FAPTE și SENTIMENTE, vă cere să credeți, să vă rugați, prin rugăciunea voastră personală să creșteți în credință, să creșteți în dragoste. SĂ VĂ IUBIȚI UNII PE ALȚII, ASTA E CEEA CE EL VĂ CERE, asta e calea către viața veșnică. Copiii mei, nu uitați că Fiul meu a adus lumina în această lume, a adus-o pentru aceia care vor să o vadă și să o primească. FIȚI VOI ACEIA, căci aceasta e lumina adevărului, a păcii și a dragostei. Ca Mamă vă conduc să Îl adorați pe Fiul meu, să Îl iubiți cu Mine pe Fiul meu, să îndreptați gândurile, cuvintele și faptele voastre către Fiul meu, să faceți ca ele să fie în Numele Lui. Atunci va fi umplută inima mea. Vă mulțumesc.

Sursa: https://www.medjugorje.ws/ro/

Din nou vă îndemn dragii mei frați cu mare drag
Rugați-vă din inimă,întăriți-vă în credință,convertiti-vă pe deplin,iertați,faceți fapte bune și iubiți!!! ❤️❤️❤️