Selectează o Pagină

-MESAJ IMPORTANT PENTRU TIMPURILE CE VOR URMA!!!

Cuvintele Tatalui Ceresc
„Copiii mei ! Zilele groaznice in care omenirea succede Chipul Sfant al Fiului Lui Dumnezeu va fi un autentic ajutor (servet care va sterge lacrimi) sub care se vor ascunde copiii Mei adevarti.
Chipul Sfant va fi un adevarat Dar de sacrificiu, care va atenua Pedeapsa care asteapta omenirea. In acele case in care Chipul Sfant este prezent si este onorat (admirat) va fi lumina, pentru a se elibera de puterea intunericului. Voi indruma Ingerii Mei ca in acele case In care Chipul Sfant este prezent sa fie insemnate si sa pazeasca pe copiii Mei de necazul care se napusteste asupra oamenirii nerecunoscatoare.
Copiii Mei fiti toti apostolii Chipului sfant si raspinditi acesta onoare peste tot! Cu cat se va raspandi mai mult, cu atat mai mica va fi nenorocirea.

Sfantul Papa Pius al X-lea spune:
„Copiii mei! Daca voi ati fi luat in seama indicatiile pe care vi le-am spus in legatura cu cinstirea chipului Sfant cele doua razboaie mondiale nu ar fi avut loc.
V-am dat indicatiile necesare, ca in fiecare biserica, manastire si in casele crestinilor Chipul Sfant sa aiba loc de frunte.Dar, aceasta onoare nu s-a raspandit conform indicatiilor mele, si doar intr-o masura mica s-a petrecut raspandirea. Motivul pentru care s-au petrecut totusi cele doua razboaie mondiale a fost mania Tatalui Vesnic privind omenirea in neonorarea Sfantului Chip.
Cerul cere din nou cinstirea Chipului Sfant si raspandirea lui.In biserici, manastiri si in casele crestinilor sa fie asezat in loc ales.Daca aceasta cinstire se va raspandi, Tatal va cruta omenirea de al III-lea razboi mondial care va fi infricosator si groaznic.Daca cinstirea Chipului Sfant in toata lumea se va raspandi mania Tatalui vesnic se va rascumpara; Ii va fi mila de omenire uitandu-se la Chipul Sfant al lui Cristos.
Chipul lui Cristos reprezinta intreaga omenire.”

Parintele Ceresc:

„Va asigur ca toti aceia care vor raspandi cinstirea Chipului Sfant inca aici pe Pamant dar si pe Lumea cealalta vor fi din abundenta rasplatiti. Cereti intotdeauna ca Sfantul Chip sa se intipareasca in inima voastra.”

Parintele beatificat Pio de Pietrelcina

„Fiule! Fata de Chipul Sfant al Domnului nostru Isus Christos am purtat o mare admiratie si iubire.Cei care cinstesc acest Chip Sfant au deasemenea o mare onoare si in Cer. Ei sunt in preajma Lui Isus si mediteaza asupra Chipului Impatimit.
Adevaratii admiratori inca pe Pamant primesc din abundenta haruri pentru a ajunge sfinti. Dar, pentru a ajunge aici trebuie sa traiasca in unire cu dumnezeescul Invatator: pentru ca fara purtarea crucii nu exista sfintenie.trebuie sa ne rastignim impreuna cu Isus si sa ne rugam Maicii Sfinte sa intervina pentru noi.

Isus spune:

Adevarat va spun voua, cine participa cu credinta si admiratie si umilinta la respectul fata de Chipul Sfant cine reflecta asupra patimilor si mortii Mele si se vor recunoaste vinovati, va promit nenumarate haruri, si niciodata n-am sa va parasesc. Va promit ca peste toata eternitatea veti putea contempla la Fata Mea .(Chipul Meu)

Maica Sfanta:
” O copiii mei ! Ce fericire e in Rai cand vezi ca Chipul Lui Isus Christos este adorata in genunchi. Adevarat ca orice adoratie este buna si duce la Cer totusi admiratia Chipului Sfant, acesta cinstire — la dorinta Sfintei Treimi — are o speciala si importanta insemnatate.
Chipul omului este expresia demnitatii si Isus a fost jignit tocmai in acesta demnitate. Acesta este motivul pentru care trebuie sa ne cerem iertare Mantuitorului prin cinstirea si adorarea Chipului Sfant. Sa ne cerem iertare. Chipul este oglinda sufletului. Voi toti care cinstiti acest Chip Sfant trebuie sa fiti aceia care ve-ti spala, sterge, ve-ti scoate spinii, ve-ti vindeca ranile. Si cum? Prin rugaciunile si jertfele voastre in fata Chipului Sfant.
Va asigur dragii Mei copii ca toti aceia care vor cinsti acest Chip Sfant vor avea parte de mare lumina ca sa inteleaga tainele ultimelor timpuri. Fiind mama voastra va asigur ca voi toti aceia care detin o deosebita cinstire pentru Chipul Sfant ve-ti primi o lumina deosebita, iar in Tara Raiului ve-ti fi in imediata apropiere a Mantuitorului. Cei care cinstesc Chipul Sfant vor primi toate aceste haruri. Nu tergiversati aceste haruri, penru ca le puteti pierde cu usurinta.
Dragii Mei copii ! Ingrijiti-va ca in fiecare zi sa va rugati acasa cate o rugaciune scurta Lui Isus Christos catre Chipul Sfant al mantuitorului. Nu uita-ti sa-L salutati in fiecare dimineata pe El, si inainte de culcare, rugati-va sa fiti binecuvantati. Asa ve-ti ajunge in Tara Cerului.”

Isus :

Copiii Mei, daca contemplati Chipul Meu dumnezeesc,atunci ve-ti intelege cat de milostiva este Sfanta Mea Inima. Chipul Meu este oglinda Inimii Mele. Va arat voua ca inima Mea este smerita si milostiva, si ca Inima Mea este asa de mare ca fiecare crestin primeste loc acolo. Iubirea Inimii Mele este asa de mare incat si-a dat ultima picatura de sange pentru voi. Exista o iubire mai mare decat cand iti dai Inima cu de-a totului, care inchide in ea pe toti oamenii ?
Priviti Chipul Meu insangerat plin de praf, batut, umflat, chinuit de dusmani. Ganditi-va ce durere mare si ce mahnire a simtit Inima Mea, cat de mult a suferit. Impaca-ti Chipul Meu dumnezeesc si-mi consolati Inima Mea plina de durere. Copiii Mei! Urmand acest drum, ajunge-ti la adanca iubire Eucharistica.Privi-ti cum risipesc peste voi iubirea Mea.Trupul Meu vi-L dau voua spre a fi mancat si Sangele Meu spre a fi baut, sa va hranesc sufletele ,sa castiga-ti fericirea vesnica.
Copiii Mei ! Stiti ce a pricinuit Maicutei Mele Sfinte cea mai mare durere ? Chipul Meu desfigurat lipsit de orice frumisete. Acest Chip pe care de atatea ori Ea l-a mangaiat cu mainile ei Sfinte. Ce durere a fost in Inima ei Presfanta sa vada Chipul Meu Sfant desfigurat. A semanat mai mult cu fata unui lepros decat cu Chipul Fiului ei . Stiti care a fost cea mai mare fericire a Sfintei Mele Mame in care a avut parte dupa chinurile Mele din vinerea mare? Chipul Meu glorificat in care mi-a vazut dumnezeirea. Ori de cate ori impacati Chipul Sfant de atatea ori consolati dureroasa Inima imaculata a Sfintei Mele Mame. Dar, daca imi dispretui-ti Chipul Sfant tot de atatea ori Inima Mamei Mele va fi strapunsa de pumnale.
Oferiti Chipul Sfant Tatalui Ceresc si El va fi milostiv cu voi. Va rog pe voi toti cinstiti Chipul Meu Sfant si-L asezati la loc ales in casele voastre pentru ca mila Tatalui sa va umple cu haruri si sa va ierte pacatele.
Promit in mod solemn ca cei care raspandesc cinstirea si iertarea Chipului Meu Sfant pe aceia am sa-i apar de pedeapsa care ameninta omenirea.Cei care in urma judecatii vor fi totusi pedepsiti prin moarte atunci vor muri ca martiri si ajung printre sfinti.
De asemenea se vor lumina in timpul haosului ce se va petrece in Biserica Mea. Veni-ti toti la Mine prin Sfanta Mea Maicuta.
Adevarat, adevarat va spun voua ca cei care raspandesc cinstirea Chipului Meu vor primi harul prin care nici unul din rudele lui nu vor pieri, iar cei care sunt in Purgator se vor elibera curand.
Sa spuneti oamenilor: Tatal Meu Ceresc a anuntat ca aceia care se impotrivesc acelora care raspandesc Chipul Meu Sfant, vor fi incapabili sa inteleaga Sfintele Taine ale Lui Dumnezeu si se vor impiedica mult. Dumnezeu Tatal Meu spune: Chipul Meu infatiseaza Chipul Lui. ( adica al Lui Dumnezeu)
Promit acelora care nu inteleg aceasta cinstire (adoratie) dar se roaga cu precadere Maicii Sfinte pentru lumina, asa, vor ajunge sa inteleaga recunoasterea Mea.

Regele Christos:

„Adorati Chipul Meu dumnezeesc, ca sa intelegeti focul iubirii din Inima Mea. Iubirea inimii Mele se reflecta prin Chipul Meu.
Iubitii Mei copii! Priviti Chipul Meu invinetit acoperit cu sange, sudoare,si scuipat. Si prin el priviti cum este Inima Mea Sfanta!
Prin Chipul Meu Dumnezeesc ve-ti cunoste iubirea Mea fara de margini care va iubeste pe voi.In ea se oglindeste Inima Mea jignita si chinuita (dezonorata) de pacatele vostre.
Copiii Mei! De cate ori cereti iertare, — Inima Mea se umple de milostenie si multi pacatosi se convertesc.
Priviti la fata Mea sangeranda !
Ce v-as mai putea spune ?
As mai putea spune ceva pentru tine ?
Oare , ma mai asculti?
Ai mila pentru Mine cand ma vezi asa ?
Sa sti ca pentru tine am suferit . ”

Maica Sfanta se roaga:

Ajuta-ti raspandirea cinstirii Chipului Sfant in arii cat mai largi, sa ajunga in fiecare casa. Aceasta este modalitatea prin care puteti indeparta din pedepsele grele ce urmeaza.”

Doamne, arata-ne Fata Ta si ne mantuim !!!

Chipul Iubitului meu Isus care esti demn de adoratie !
Te ador si te iubesc din toata puterea sufletului meu. Te rog cu umilinta , sa refaci in sufletul meu imaginea Lui Dumnezeu ! Creaza o inima curata in mine Doamne ! Nu ma indeparta de la Fata Ta! Sa se petreaca totul in mine din Vointa Ta, Isuse, spre Slava Ta, din Iubire pentru Tine ! Amin
Parinte vesnic ! Iti ofer Tie Doamne Fata Fiului Tau demna de adorare, spre slava Sfantului Tau Nume si vindecarea sufletului (telor)……………………………sau a tuturor sufletelor …….. Amin

In 1995 luna februarie in Africa de vest in Cotonou (Benin) un tablou cu Chipul Sfant a inceput sa sangereze. Urgent a fost chemat un medic dar, pana el a ajuns n-a mai reusit sa i-a sange pentru ca acesta s-a coagulat. 13 martori au fost de fata, cand o voce a spus:”Am sa vin din nou, iar medicul va putea face analiza .” Au pregatit eprubete ca sa poata face analiza. Apoi in 15 martie aprox. in jur de ora 17 Chipul Sfant a inceput sa sangereze in mod abundent, incat au putut aduna sangele. Eprubeta s-a umplut pana la un sfert dupa care vocea a spus: ” Destul, acum eu am sa umplu.”Medicul a constatat ca dupa 45 min s-a umplut complet. Cum s-a petrecut asta?Nu a putut explica s-a minunat doar! 12 martori au fost de fata.Asa de tare sangera tabloul, ca trasaturile Chipului Sfant abia se puteau deslusi. Sangele a fost analizat si rezultatul a fost: sange omenesc grupa sanguina AB Rh pozitiv.

Copiați (xerox) acest articol foarte important impreună cu Chipul lui Isus și distribuiți!!!