Selectează o Pagină

Mesaj de la Tatăl Ceresc 4.04.2020

Înainte de culcare, în timp ce mă rugam, am simțit prezența Tatălui Ceresc. Am început să plâng, să-i cer iertare și îndurare, vedeam cu ochii sufletului cum plânge Tatăl Ceresc.


Mi-a spus că dorește să-mi transmită un Mesaj. „Draga mea copilă,Inima Mea de Tată este frîntă de multă duere și suferință, din cauzăOMENIREA RESPINGE IUBIREA, BUNĂTATEA ȘI ÎNDURAREA MEA, ÎL RESPINGE PE IUBITUL MEU FIU CARE ACUM SUFERĂ FOARTE MULT CĂ ESTE ABANDONAT, TRĂDAT ȘI BATJOCORIT.

ÎNTREAGA OMENIRE ESTE OTRĂVITĂ DE DUȘMANUL MEU ȘI AL VOSTRU Lucifer (Satana).

Datorită rugăciunilor și ispășitorilor, a celor care Mă iubesc cu adevărat și se încred în iubitul Meu Fiu și în Iubita Mea Fiică (Fecioara Maria), în curănd, va avea loc mult așteptatul Eveniment „ILUMINAREA CONSTIINȚEI”.

DORESC SĂ SALVEZ CĂT MAI MULTE SUFLETE CU PUTINȚĂ DE LA OSĂNDA VEȘNICĂ.

PREGĂTIȚI-VĂ PENTRU ACEST EVENIMENT, CARE VA TULBURA ȘI VA SCHIMBA OMENIREA, CARE ACUM ESTE ÎN CEAȚĂ ȘI NU VEDE SCĂPARE.


FIȚI RECUNOSCĂTORI ȘI NU VĂ TEMEȚI!

EU SUNT UN TATĂ BUN,ÎNDURĂTOR ȘI DACĂ OAMENII SE CĂIESC DIN INIMĂ ȘI SE LEAPĂDĂ DE RĂU, EU BUCUROS ÎI VOI SALVA PE FIECARE, CARE DOREȘTE SĂ-ȘI SALVEZE SUFLETUL ȘI SĂ AJUNGĂ ÎN PARADIS.


VĂ CER SĂ VĂ ÎNTĂRIȚI ÎN CREDINȚĂ, SĂ VĂ ÎNCREDEȚI ÎN MINE ȘI ÎN FIUL MEU IUBIT CARE S-A SACRIFICAT DIN IUBIRE PENTRU VOI.


Momentan atăt îți transmit.

Rămăi în pace iubita mea copilă și NU TE TEME, Eu te iubesc așa cum esți. Te-am ales și Te VOI CONDUCE ȘI TE VOI APĂRA DE TOȚI DUȘMANII ȘI RĂUFĂCĂTORII TĂI. MÂNA MEA ESTE DEASUPRA TA….NU TE TEME!!!

Fă ce te-am rugat.

Fii binecuvântată. ( L-am întrebat pe Tatăl Ceresc dacă dorește să transmit Mesajul care se referă la mine și mi-a răspuns) : „Transmite-le că Eu te-am ales și Măna Mea este deasupra ta.

Transmite-le că EU POT TOTUL, dar credința oamenilor este puțină, din cauza păcatelor, a fricii și a deznădejdii…, care a pus stăpânire pe sufletele lor.

Rugați-vă pentru toți frații voștri, care au căzut în capcana Răului și nu mai pot face diferența dintre bine și rău..

RUGAȚI-VĂ!!!
Iubitul vostru Tată Ceresc – DUMNEZEU ATOTPUTERNIC!”

PREGĂTITI-VĂ pentru MARELE AVERTISMENT

PREGĂTITI-VĂ pentru MARELE AVERTISMENT-ILUMINAREA CONSTIINTEI!!!Mai multe informatii intrati pe BLOGhttps://emilia.ro/pregatiti-va-pentru-marele-avertisment-iluminarea-constiintei/În curând va avea loc pentru salvarea omenirii!CONVERTIȚI-VĂ ACUM ȘI RUGAȚI-VĂ CA SĂ FIȚI PREGĂTIȚI ÎN TIMPUL AVERTISMENTULUI!Sfânta soră Faustina Kowalska (1905-1938)"Înainte de a veni caJudecător drept, voi veni mai întâi ca Rege al îndurării. Cine respinge îndurarea Mea, se osândeşte singur!" RUGATI-VĂ,CONVERTITI-VĂ URGENT ȘI PREGĂȚTITI-VĂ CA SĂ PUTETI FACE FATĂ SOCULUI EMOTIONAL,CĂ DIN PĂCATE VOR FI MULTE VICTIME!!!SĂ NE RUGĂM SI PENTRU SUFLETELE CELOR CARE VOR MURII ÎN TIMPUL AVERTISMENTULUI,CA BUNUL DUMNEZEU SĂ SE ÎNDURE DE SUFLETELE LOR!!!Să fim recunoscători Tatălui Ceresc pentru acest mare DAR AVERTISMENTUL ,care va oferi ocazia ca miliarde de oameni să DESCOPERE ADEVĂRUL ȘI SĂ-ȘI SALVEZE SUFLETUL!PREGĂTIȚI-VĂ CĂ ESTE ÎN PRAGUL UȘII!!

Publicată de Emilia Mezei Flacara Divina pe Miercuri, 1 aprilie 2020