Selectează o Pagină

Mesaj Ceresc IMPORTANT de la Domnul Isus, marți, 13.07.2021, Medugorje transmis prin Emilia Mezei

Mesaj Ceresc de la Domnul Isus, marți, 13.07.2021, Medugorje, după Sfânta Liturghie,în timpul Adorației Euharistice, Domnul Isus transmite:
Draga mea copilă, te îndemn și te încurajez să le transmiți tuturor celor care MĂ IUBESC sincer și se încred în MINE să începeți o Novenă ÎN CINSTEA MEA ȘI A IUBITEI MELE MAME cu intenția ca Tatăl Ceresc SĂ OPREASCĂ CA CEL RĂU CARE ACȚIONEAZĂ PRIN OCULTA MALEFICĂ MONDIALĂ SĂ CONTINUE SĂ-ȘI DUCĂ LA ÎNDEPLINIRE PLANURILE MALEFICE DE DISTRUGERE A TOT CE ESTE VIU (oameni, plante, animale, etc.), DAR ÎN SPECIAL SĂ OPREASCĂ VACCINAREA ÎNTREGII POPULAȚII. DOAR PRIN POST, RUGĂCIUNE, NOVENE SE MAI POATE SALVA OMENIREA ȘI DIMINUA RĂUL CARE A ÎNTUNECAT ȘI STĂPÂNEȘTE APROAPE ÎNTREAGA OMENIRE. OAMENII TREBUIE SĂ SE ROAGE ȘI SĂ CEARĂ AJUTOR, IERTARE ȘI ÎNDURARE DE LA BUNUL DUMNEZEU, TATĂL CERESC ȘI EL NU VA RĂMÂNE INDIFERENT LA RUGĂCIUNILE, POSTUL ȘI TOT CE VEȚI FACE PENTRU SALVAREA ȘI OPRIREA CELOR RĂI CA SĂ-ȘI CONTINUE PLANURILE MALEFICE DE DISTRUGERE A ÎNTREGII PLANETE. Ei uită că sunt creaturi și NU SUNT DUMNEZEI, de aceea voi trebuie să vă rugați pentru ei că doar astfel îi veți putea opri. RĂUL NU VA PUTEA FI ÎNVINS DECÂT PRIN BINE!!!

Rugați-vă pentru toți dușmanii și răufăcătorii voștri, a bisericii și a întregii omeniri.

OFERIȚI TOTUL TATĂLUI CERESC. NU VĂ TEMEȚI!!!

Vreau să vă UNIȚI cât mai mulți în Post și Rugăciune.

ACUM trebuie să vă rugați foarte mult în special ROZARUL ca să slăbiți puterea forțelor malefice și să ajutați la TRIUMFUL INIMII IUBITEI MELE MAME!!! Rugați-vă și NU VĂ TEMEȚI, NU VĂ LĂSAȚI DOMINAȚI DE FRICĂ, NESPERANȚĂ ȘI NU ASCULTAȚI DE CEI RĂI CARE NU VĂ DORESC BINELE CI DORESC SĂ VĂ ÎNROBEASCĂ, DOMINE ȘI SĂ VĂ DISTRUGĂ!!!
Începeți cât mai curând o Novenă și TATĂL CERESC VA RĂSPUNDE ȘI VĂ VA AJUTA… SĂ NU VĂ INDOIȚI NICIODATĂ DE ACEST LUCRU, DE ACEEA RUGAȚI-VĂ CU MULTĂ ÎNCREDERE, CREDINȚĂ SPERANȚĂ ȘI IUBIRE. Cel rău tocmai asta vrea SĂ VĂ ÎNDEPĂRTEZE DE DUMNEZEU, CREDINȚĂ, RUGĂCIUNE CA SĂ VĂ POATĂ DOMINA, BATJOCORII ȘI DISTRUGE!!! DAR NU UITAȚI CĂ PRIN POST, RUGĂCIUNE ȘI ISPĂȘIRE PUTEȚI OBȚINE TOTUL ȘI DIMINUA RĂUL ȘI AJUTAȚI LA SALVAREA ȘI ELIBERAREA SEMENILOR ȘI A OMENIRII DIN MÂINILE RĂULUI.

RUGAȚI-VĂ!!!
EU SUNT CU VOI MEREU SĂ VĂ AJUT SI SĂ VĂ SALVEZ DIN GHEARELE RĂULUI. DIN NOU VĂ REPET: NU UITAȚI CĂ EU SUNT DUMNEZEU ȘI TOATĂ PUTEREA MI-A FOST DATĂ ATÂT ÎN CER CÂT ȘI PE PĂMÂNT (BIBLIE).

NU VĂ TEMEȚI… RUGAȚI-VĂ.

Dacă vă rugați veți fi ajutați și salvați.

RUGAȚI-VĂ!!!

Rugați-vă și pentru cei care nu se roagă, în special pentru aceia care încă nu au cunoscut IUBIREA INFINITĂ A TATĂLUI CERESC. Rugați-vă și pentru ei ca să puteți salva cât mai multe suflete.

NU UITAȚI CĂ RUGĂCIUNEA DIN INIMĂ PENTRU BINELE SEMENILOR NU SE VA PIERDE NICIODATĂ ȘI MAI DEVREME SAU MAI TÂRZIU VA ADUCE ROADE BOGATE…

SALVAREA VOASTRĂ ȘI A ÎNTREGII OMENIRI ESTE DOAR RUGĂCIUNEA, POSTUL, ISPĂȘIREA, PENITENȚA ȘI TOT CE FACEȚI DIN IUBIRE ȘI OFERIȚI PENTRU BINELE ȘI SALVAREA VOASTRĂ, A SEMENILOR ȘI A ÎNTREGII OMENIRI.

Iubitul vostru Domn și Salvator,
Isus, Regele Universului

Dragii mei,la CEREREA DOMNULUI ISUS, referitor la aceste vremuri dificele în care trăim acuma,propun o NOUĂ NOVENĂ în perioada 16.07-24-07.2021 ÎN CINSTEA LUI ISUS REGELE TUTUROR NAȚIUNILOR ,PENTRU CONVERTIREA OMENIRII ȘI SALVAREA EI DIN MĂINILE RĂULUI ȘI PENTRU TRIUMFUL INIMII NEPRIHĂNITE A SFINTEI FECIOARE MARIA-REGINA PĂCII.

AICI GĂSIȚI NOVENA CU TOATE RUGĂCIUNILE: https://emilia.ro/novena-16-07-2021-24-07-2021-in-cinstea…/

VĂ ROG SĂ DISTRIBUIȚI URGENT,DAR ÎN SPECIAL ESTE IMPORTANT SĂ NE UNIM CĂT MAI MULȚI ÎN POST ȘI RUGĂCIUNE PENTRU A AJUTA LA SALVAREA ȘI ELIBERAREA OMENIRII DIN MĂINILE RĂULUI.

DRAGII MEI,NU TREBUIE SĂ NE TEMEN DE VIITOR,DE CEL RĂU,CE TREBUIE SĂ NE RUGĂM ȘI SĂ POSTIM,SĂ FIM BUNI ȘI SĂ FACEM FAPTE BUNE,RĂU LA NIMENI ȘI SĂ IUBIM SINCER PE DUMNEZEU ȘI PE APROAPELE!AMIN!

Vă mulțumesc!

Fiți binecuvăntați,Emilia Mezei