Selectează o Pagină

Convorbire cu Sfânta Fecioară
17 martie 2018, în biserică, după Sfânta Litughie

„Draga mea Mamă Cerească, Regina inimii mele, Regina păcii. Sunt foarte recunoscătoare celor din Ceruri că mai eşti prezentă cu noi, că mai ţine perioada de har. Îţi mulţumesc că m-ai ajutat ca în curând să pot merge din nou la tine la Medugorje şi să petrecem împreună acest timp sfânt al Paştelui. Sunt foarte fericită Măicuţa Mea şi te rog ajută-mă şi în continuare ca să ajung cu bine şi ca totul să fie bine. Îţi mulţumesc din suflet pentru tot ajutorul de până acum şi te rog ajută-mă şi în continuare. Te iubesc foarte mult. Te rog binecuvintează-i pe aceia care m-au ajutat şi mă vor ajuta. Binecuvitează-i pe ei şi familiile lor cu multe haruri, cu pace, cu bucurii, cu iubire şi cu tot binele. Îţi mulţumesc draga mea Mama Cerească, Regina inimii Mele, Regina Păcii, Regina Îngerilor.

Ai dori, prin mine, să transmiţi ceva fraţilor mei?”

„Da, fiica mea dragă. Îţi mulţumesc pentru rugăciunile tale, pentru loialitatea ta faţă de mine, faţă de cei din Ceruri şi faţă de Iubitul meu Fiu. Îţi mulţumesc fiica mea. Rămâi perseverentă pe această cale până la capăt, până la moarte şi la asta să-i îndemni şi pe ceilaţi copii dragi ai mei ca să nu se teamă de nimeni şi de nimic, ci doar de păcat, fiindcă acesta îl ţine pe om departe de Dumnezeu. Păcatul îi pângăreşte sufletul, inima, viaţa. Doar păcatul…De aceea este important ca oamenii să iubească, să ţină poruncile şi să se gândească că aici pe pământ, trăiesc doar pentru un foarte scurt timp. Acest Pământ se va termina curând. Dumnezeu va purifica acest pământ de tot răul, de toată răutatea. Pregătiţi-vă sufleteşte şi trupeşte pentru evenimentele serioase care vă aşteaptă şi care sunt în curs de desfăşurare.

Aşa cum te-am avertizat şi ieri, cel rău, în răutate sa, a născocit un plan diabolic prin care să atragă la el şi mai multe suflete. Aşa cum ţi-am spus, vesteşte celor care au bani în bănci să şi-i scoată cât de repede, fiindcă în curând mulţi oameni îşi vor pierde banii. Vor fi disperaţi şi mulţi se vor sinucide. Toate acestea sunt planurile celui rău, care sunt deja în desfăşurare cu scopul de a câştiga şi a distruge şi mai mulţi oameni. Te rog vesteşte-le acestea cu curaj, fără teamă. Spune-le celor care au bani să şi-i scoată şi să se roage, să-şi încredinţeze pe deplin viaţa lui Dumnezeu, încă azi, fiindcă nu a mai rămas mult timp.

Timpul de har a ajuns la capăt!

Iar eu, aşa cum am mai spus, în curând îmi voi lua rămas bun de la voi şi evenimentele serioase se vor înfăptui în întreaga lume. Dar să nu vă îngrijoraţi fiindcă în curând această lume haínă se va termina. Va fi purificată pe deplin. Vesteşte iară şi iară convertirea, căinţa sinceră şi totul va fi bine. Fiica mea iubitoare, te aştept cu mare-mare drag pe tine şi pe toţi cei care în acest timp de har vor merge acolo ca să-i umplu cu multe haruri atât pe ei cât şi familiile lor, să-i întăresc în credinţă şi în iubire. Aştept pe toată lumea cu mare dragoste. Îţi mulţumesc fiica mea. Fii binecuvântată. Îţi voi mai transmite.”

„ Şi eu îţi mlţumesc, Măicuţa mea şi sunt foarte fericită că voi merge din nou la Medugorje, că voi fi cu tine şi vom petrece un pic de timp împreună. Îţi mulumesc că m-ai ajutat şi că în curând vom fi din nou împreună. Te iubesc foarte mult şi-ţi sunt recunoscătoare pentru tot. Îţi mulţumesc.”

Vă rog să distribuiti mai departe!!!

Vă multumesc,

Emilia Mezei